Šta je novo?

LG G6

Pocketnow camera review .

[youtube]MWxa0N-7EXo[/youtube]

Manji senzor = lošiji LL od konkurencije. Šteta

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nije za ovu temu ali eto da pitam koja je bolja kupovina v20 ili s7edž?

Huawei P9

[YOUTUBE]nyLtmmbXbLc[/YOUTUBE]

vs 3T

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ništa kao oneplus3t :)

Realno ovaj test je jedan od najglupljih na netu. Uporedio bih ga sa patkometrijom.

Sent from my Havaji P9

[youtube]kLQ8BTnKeAQ[/youtube]

Ipak bez sluski u retail pakovanju :)

[youtube]kLQ8BTnKeAQ[/youtube]

Ipak bez sluski u retail pakovanju :)

mozda to vazi samo za USA, sve li im je market dependent. Ako nista, nadam se da ce kao i za G4 biti moguce za EU modele da se otkljuca bootloader preko njihovog sajta :) To mi je i vaznije od slusalica ili bezicnog punjenja

Verovatno. Videćemo za EU . G6 za sada izgleda OK ,samo da se cena unormali i mogao bi da bude zanimljiv.

Na svakom LG-u je ekran nesto tamniji u odnosu na konkurenciju. Secam se svoje G trojke, ekran je napolju jedva vidljiv bio na suncu, morao sam da zaklanjam rukom, na max osvetljenju.

Sent from OnePlus 3T

^ Nije na svakom, G2 ima veoma jako osvetljenje displeja, G4 nesto slabije ali i dalje jace od G3 raspada.

Ocigledno je osvetljenje G6 na ''auto'' a s obzirom da se telefon nalazi u zatvorenoj prostoriji onda nema potrebe da preterano pojacava. Prema bugarskoj areni maksimalno osvetljenje je 470 cd/m2 a u auto modu oko 560 cd/m2 sto je vise nego dovoljno uz kvalitetan panel (kontrast G6 displeja je super za IPS)

Poslednja izmena:
Tesko je oceniti ovako sa slike ali mi prikaz na ajfonu deluje tri klase bolji. OnePlus 3T ima svetliji ekran ali spaljene i jarke boje, pa mi se ne dopada ali mislim da bi radije to nego ovaj G6 ekran koji ovako na klipu deluje kao da je uzet sa jeftine kineske kopije ajfona.

Pa pogledaj onaj klip Htc ultra VS g6 .. i taj raspali Htc ga pojeo što se tiče ekrana. Mada to treba svakako uživo videti

Throttle s835 Vs s821 Vs Kirin

835TAB.jpg

835ANTUTU.jpg

http://fudzilla.com/reviews/43194-qualcomm-snapdragon-835-does-not-throttle

Pametno je Google oborio taktove na s821 :)

Poslednja izmena:
Ovaj kirin u p10 se raspada kako trotluje :)
Baš me čudi da su tako fejlovali :)

Sent from my Honor 8

Bas sam pre neki dan gledao mate 9 i p10, desetka krenula da trotluje posle drugog antutu-a, mate 9 nista ni posle treceg..
Jako cudno a isti proc.. Mozda je do sw pa ce peglati, mada ipak mislim da nisu najbolje resili hw i hladjenje..

Sent from my Havaji P9

Ja mislim da je do veličine moba :) made 9 prenosi brže/bolje toplotu na veću površinu

Pocketnow review.
https://youtu.be/3PAeMCBKB3s

Poslednja izmena:
Bice g6 dobra kupovina bar po meni, samo ne verujem da ce biti za neke normalne pare u skorije vreme..

Sent from my Havaji P9

Ma bice, oborice im S8 cenu samo tako. Plus ce dosta ljudi i dalje birati pre S7e pre G6, pasce mu brzo cena kao i uvek. Evo ga V20 za ispod 500 vec.

Sent from my iPhone using Tapatalk

"već". Kao da se pojavio pre 2 nedelje i sad već košta 300e. A ono 6 meseci star lg bez garancije za pola hiljade evra. Ponuda stoljeća.

Pa sta bi ti da se prepolovi cena za pola godine.

Pa ne znam, ovde se stalno priča o nekom jeftinom lgu kome brzo pada cena, koji je to onda? Ja znam za g2 koji si mogao da uzmeš za 350ak eur kao svež model, sa garancijom operatera. Kad ono sad jeftino pola hiljade za divljaka od pre pola godine...

Pa sad,uporedjujes cene pre par godina i sad,***. Sta onda da kazes za Huawei,evo Mate 9 vec par meseci ne mrda cena skoro 600 evra. Ne kazem da je jeftino,ali LG -u i dalje najbrže pada cena.

Pa ja kažem da je sve to skupo i da je jeftin lg mit. Pa g5 divljak je skuplji od p9 i honor 8 od operatera, i opet se priča o jeftinom lgu...

I meni se sviđa g6 ali iz principa ga neću kupiti. Seljčenje sa različitim verzijama telefona je stvarno bzv... I ovaj v20 ds na oglasima nema root još uvek...

da nece slucajno za Evropu barem slusalice ubaciti u paket? :D
Ne da mi nesto trebaju, imam i Beats urBeats i Zero Audio Carbo Basso, al opet, zasto za Evropu moraju po svakom pitanju da sakate? Ili barem da budemo u jednom u prednosti, kao za G4 - da imamo mogucnost otkljucavanja bootloadera preko LG sajta. Makar toliko ocekujem.

[YOUTUBE]3qfkhxurutw[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]0WO8PX2F9yE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]Um8D83vvg7E[/YOUTUBE]

Komentari u klipovima su prilično iznenađujući imajući u vidu koliko Samsung ulaže u marketing ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
MOram priznati da je ovo prvi LG posle G2 koji bih uzeo :D G2 sam nosio skoro 2 godine, i dalje ga brat nosi i i dalje telefon radi kao sat :D Al' ovo mi je zanimljivo skroz :D

Meni da nije crkao G3 ja bih ga još nosio...ovaj G6 ako se pokaže kako treba nosiću 3 godine ako ne i više..samo da mu ploča ne crkava

Nazad
Vrh Dno