Šta je novo?

LG G6

I ja sam tako pročitao. Gg3 napred a 5 pozadi...

[YOUTUBE]UKb0SWY2UXM[/YOUTUBE]

Haha sad se setila da pravi ovakve klipove. Ma nije moguće da je staklo "fingerprint magnet" [emoji2]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja baš krenuo da okačim ovo :)
Pa da ali crni je zlo, na belom i ovom sivom se skoro ništa ne vidi :) šteta što oni nisu crni napred

Ladno neko i dalje prati Erikin ''rad'' :) Zena je u fazonu - jao vidi telefon sa staklom preko displeja, ako se pipne ostaju otisci prstiju a ako padne na beton verovatno ce se razbiti, vidite sta sam otkrila! like, share, subsribe:d

Dok je saradjivala sa onim Supercuriom bar je moglo da se sazna nesto korisno, vec godinama postoji brdo YT kanala i tech sajtova sa daleko detaljnijim i korisnijim recenzijama :)

Uh tu se ne bih složio :) iako sam je ranije pljuvao da smara sada moram priznati da samo ona primeti detalje na mobu koji su za mene bitni. Za mene je u top 3 youtube review lika

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Najjace kad krene da nabraja nijanse ekrana, sve joj vuce na neki pinkish, blueish, greenish itd... Mnogo iritantan lik.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Ja bi bio svaki dan sa G6. :)

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Keep in mind that we're talking about the back glass here: it's said to be Gorilla Glass 5 protected, while the camera is said to be covered in Gorilla Glass 4, while the front - allegedly to make it as thin as possible - is Gorilla Glass 3 protected.

:) Ni kamera nije gg5 .. iskusno

Što ne postaviš sve ?

[YOUTUBE]Y9f4gjBmSJI[/YOUTUBE]

The answer is: no, it does not scratch easily. It won't scratch even when you try harder with a sharp knife. Keep in mind that we're talking about the back glass here: it's said to be Gorilla Glass 5 protected, while the camera is said to be covered in Gorilla Glass 4, while the front - allegedly to make it as thin as possible - is Gorilla Glass 3 protected. So there you have it, the LG G6 will not scratch easily. Now, if only we could know when will LG start selling it and what will be the price...

http://www.phonearena.com/news/LG-G6-has-a-shiny-glass-back-but-does-it-scratch-easily_id91597

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zato što je kineski klip u kafani u nekoj zabiti :)
Relevantnost = 0 kao i zaključak koji si stavio iz bugararene

Da li postoji neki info kad ce telefon biti globalno dostupan?
U zurbi sam da kupim novi fon, pa ako nece skoro da kupim neki Huawei onda :)

Hah, pa ne mozemo bas porediti Huawei sa Yugom, ali razumem na sta mislis :)
Mislim dao bih dosta para na g6 posto mi se svidja, ali ako nece skoro, onda bih uzeo neki honor 8, p9, posto mi se s7e ne svidja. :)

Telefon nije jos finalno gotov sto se tice softvera, ispeglace oni kameru i jos dosta toga do pocetka prodaje.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Šta da peglaju kad su stavili pirinač senzor kao na iphoneu? Bolja je kamera na v20 nego na g6, što je tužno veoma.

Bolji je i na g5 :) ali cenim da su nijanse u pitanju

Naravno da nisu ogromne razlike u pitanju, ali mi smanjivanje senzora ne ide u glavu

Mozda je lovica u pitanju, ali opet ako zele da se vrate u igru, ne mogu da pilicare tako. Valjda znaju sta rade, msm ne ide mi u glavu da znas da ce biti losije slike i da stavljas taj senzor. Videcemo uporedne testove.
Glavne stvari su im taj displej i dve kamere pozadi sve su podredili tome..
Sony je imao uvek dobre senzore u svojim telefonima pa ih nigde nije bilo u top 3 kamera. Nije sve u senzoru ima i do obrade, a opet i jeste sve u senzoru :D

Poslednja izmena:
Meni nije jasno da li kod nas stiže bez dac i bez bežičnog, pošto je bežično samo US, a dac samo Koreja...

Kako ti nije jasno ? :) Stiže samo sa ip68 ,ogromnim displejom i dual kamerom :)

Gotivan je ovo fon (bice dobra kupovina cim padne ispod 500e) ali mislim da je LG propustio priliku da ponudi mozda cak i bolji uredjaj od Samsunga.

Zamislite ovakav ''minimal-bezel'' G6 (za sva trzista) sa SD835, 4-6Gb rama, 3600-3800 mAh, UFS memorijom (izgleda da ima eMMC), kamerom sa V20 ali uz malo poboljsanu wide kameru (kao sto su i uradili ali bezveze smanjise senzor primarne) i na kraju zacin - premium Sabre DAC i stereo zvucnici (ajd' i bezicno punjenje, verovatno znaci nekima). Nije ovo nista nerealno ali bi svakako i cena pratila hardver, nije ni sada niska, daleko od toga.

Bukvalno bi imali ''opravdanje'' da stave cenu i 1000$:) Ne zna se jos tacno kakvi ce biti S8/Plus ali LG bi u najgorem slucaju imao egal specifikaciju ali i prednosti u vidu normalnog ekrana, vece baterije, Sabre DAC-a, verovatno i dual kamere a na kraju i LG UI/podrska su u poslednje vreme bolji od onoga sto radi Samsung. Jedina prednost S8/Plus bi ostali amoled displeji mada je i to diskutabilno.

Ali eto, LG ocigledno ima drugacije planove a i najjaci hardver cuvaju za V30 i JK/USA trzista :)

Poslednja izmena:
eMMC ? ? ? Dok je Ufs 2.1 u modi..

Poslednja izmena:
Vrh Dno