Šta je novo?

LG G5

Ne. Ne dobija se još jedna baterija.

Sent from my F3111 using Tapatalk

Nisam ni stigao da potrazim po netu koji sim slot je 4g..?

Послато са LG-H860 уз помоћ Тапатока

Obično je prvi.

Moze lista sta od aplikacija onemoguciti ?

Kod mene sve radi, nisam se igrao sa gašenjem aplikacija. Radi bez trzaja i ne vuce bateriju.

Da li mogu nekako da umetnem 2 vibera,kao dual apps ? Ubacio sam i drugu karticu,ali opciju dual apps nikako ne vidim.

Moze li se vratiti sa Nougata na Marshmallow bez otkljucavanja bootloadera?

Za drugi Viber nije potrebna druga kartica..... Probaj Parallel Space sa GP

from komsa's LG-H990

Znam za Paralel Space,ali mi nije jasno...na svakom Saomiju ima opcija dual apps,a na g5 nema

Saomi je saomi, lg je lg. Svako gleda da privuce korisnike na neki nacin

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Može li neko preporučiti proverenog prodavca iz N.Sada i okoline za G5!
I koja je konkretno razlika između modela H 840 i H 850?

Послато са ME173X уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Razlika je u procesoru i u ram memoriji H850 ima 4gb, a H840, 3gb rama. Ako ti je bitna kamera, I ako nisi neki zahtevan korisnik i zaludjenik, onda će ti h840 završiti posao.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Da odgovorim clanu Proday.
Nisi me razumeo,poredio sam g5,telefon od 400 evra i Xiaomi od 150 evra.Nema mi logike da ne integrisu dual apps kad vec postoji opcija dvostrukog Sim_a.
Uzgred,pored g5 koristim i s7edge i moram reci,u svakom smislu je s7 bolji,sem mozda sto g5 ima za nijansu bolju kameru,ali ako uzmem u obzir da sporo okida u odnosu na s7edge,tu su mi Egal.

Znam šta govoroš druže, ali nažalost, niko od većih igrača nema dual aps na telefonu iako imaju duos modele redovno u ponudi.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Razlika je u procesoru i u ram memoriji H850 ima 4gb, a H840, 3gb rama. Ako ti je bitna kamera, I ako nisi neki zahtevan korisnik i zaludjenik, onda će ti h840 završiti posao.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Razlika u ceni je oko 20-30 € na KP.Nije neka velika razlika u ceni,pa ako vredi toliko dodati neće biti problem,a opet da ne bacam pare ako se to u praksi ne primeti.

Za tu razliku svakako jači model. Ranije je bila 100€ što po meni nije bilo opravdano.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

To sam i sam kontao.
Do sada sam se koristio sa G2 koji me odlično služio skoro tri godine.Izgubio sam ga pa sam kontao da će G5 biti zamena po meri,pošto je sa G3,a pogotovo sa G4 bilo velikih softverskih problema.

Moj je danas prodat, za ovih 5 meseci me je služio odlično i bez i jednog zakucavanja i sl. Kome ne smeta ekran, tel je vrh.

Jel ovo los rezultat ?
873204831519e5074c8d7062357c629f.jpg

Ghost efekat, meni je u početku smetao, ali posle nisam ni primecivao. Kada izadjes iz neke aplikacije ili podešavanja, poruka, bilo čega, ostane kao senka u pozadini.

Ghost efekat, meni je u početku smetao, ali posle nisam ni primecivao. Kada izadjes iz neke aplikacije ili podešavanja, poruka, bilo čega, ostane kao senka u pozadini.

Imao sam prilike da koristim ovaj telefon neko vreme, ali za ovako nešto nisam čuo

Imam vrlo kompleksnu situaciju,bar za sada.Izgubio sam G2,juče kupim G5 i kontam lako ću povratiti sve podatke što sam imao u G2.Da ne dužim,G5 je sinhronizovao sve aplikacije,ali nije povukao i kontakte,beleške razne,podatke iz kalendara,fotografije,video zapise.Imao sam bekapovane sve podatke u računaru preko LG pc suite.Međutim G5 nije kompatibilan sa tim programom već sam morao instalirati LG bridge,koji opet nikako ne može da povrati prethodno bekapovane podatke u pc suite.
Da li se neko već susreo sa sličnim problemom,i da li postoji način da nekako obnovim imenik,kalendar,fotografije što su bekapovani?

Послато са LG-H850 уз помоћ Тапатока

Da li je moguće da se niko do sada nije susreo sa ovakvim problemom?

Ja nisam nikada bekapovao sve, samo imenik preko Google naloga. Ti programi su mi nesigurni. Slike i bitne stvari su mi na memoriskoj i na računaru, direktno prebačeni preko kabla. Isto savetujem svima.

Imam vrlo kompleksnu situaciju,bar za sada.Izgubio sam G2,juče kupim G5 i kontam lako ću povratiti sve podatke što sam imao u G2.Da ne dužim,G5 je sinhronizovao sve aplikacije,ali nije povukao i kontakte,beleške razne,podatke iz kalendara,fotografije,video zapise.Imao sam bekapovane sve podatke u računaru preko LG pc suite.Međutim G5 nije kompatibilan sa tim programom već sam morao instalirati LG bridge,koji opet nikako ne može da povrati prethodno bekapovane podatke u pc suite.
Da li se neko već susreo sa sličnim problemom,i da li postoji način da nekako obnovim imenik,kalendar,fotografije što su bekapovani?

Послато са LG-H850 уз помоћ Тапатока

Pazi verovatno niko nije imao takav problem jer ako sve bekapujes na google onda nemas ocemu brinuti. Sa ovim ja ne znam kako da ti pomognem.

^ Zahvaljujem.
Inace pitam za ekran,jerbo sam prodao g5 na kome me isti maximalno razocarao.
Gledao sam u Knezu G6 2,3x i meni se dja.
Nema led notifikacije,to je bas minus.

sto te maximalno razocarao ekran??? :sceptic:

^ Jako slabo osvetljenje.Vrlo cesto zna da brigthness zabode na 0% dok uvece gledam u telefon sa nekim pritajenim svetlom.
Kao da nije 2k kad je ostrina u pitanju.
G3 mi je cini mi se imao bolji ekran u odnosu na G5.

to nikakve veze nema sa ekranom, nego sa podešavanjem osvjetljenja, odnosno senzorom. Inače, kad je "pritajeno svijetlo", a brightness na auto, i treba na minimum da ide, jer nije zdravo za oči da se bulji u bilo šta jarko osvijetljeno u tamnom prostoru. Podešavaj ručno brightness, ako te već to nervira. Ili drži na max, da nerviraš pola bioskopske sale svaki put kad ti stigne poruka :d

Vrh Dno