Šta je novo?

LG G5

iPhone je cupao dlaku po dlaku, a sve vlasnice G5 neka se pripreme za cupanje pramenova. Hahaha :d

A s obzirom da je sa donje strane mozemo i mi bez brade da ostanemo [emoji3]

Sent from my iPad using Tapatalk

Svi ovi modeli su test ...
Očigledno da su žurili da izbace fon što je i normalno .
Sve će to biti utegnuto u prodajnoj verziji :)

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Zezas ili? Kakvi test modeli? Ljudi kupuju telefone u T-Mobile, Verizon...
Znaci svi koji kupe G5 u prvih par nedelja (Naravno ako budu uopste i ispravili sve ovo, probijanje sigurno nece) kupuju test modele? :d

Odlicna poslovna strategija LG-a, fenomenalan marketing nema sta. :d

Onda isti možeš reći i za S7...
Ako potražip na netu ima mnogo primera koji su falični :)

U principu po ovoj početnoj ceni kod nas neće niko ni kupovati G5 ...

Haha, no comment.

Poslednja izmena:
Onda isto možeš reći i za S7...
Ako potražiš na netu ima mnogo primera koji su falični :)
Zato ne treba generalizovani, mislim neće sigurno biti svaki kao kod one Erike.

U principu po ovoj početnoj ceni kod nas neće niko ni kupovati G5 ...

Poslednja izmena:
Mora covek da pomene Samsung pa to ti je :-D Ti ces po svaku cenu da pljujes Samsung i branis LG makar pisao i gluposti :) Polako odlazis u krajnost. Test modeli.
Koja crna Erika kucaj na yt G5 unboxing 4/5 su fail i ljudi kukaju . Ne bih bas rekao isto za Samsung, stavise dobio je bas pozitivne kritike.

Pa kad se u ovoj temi javljaju dobro poznati Samsung botovi, a i S7 je flagship konkurencije ...

Pre nekog vremena je tema očišćena od takvih glupavih komentara, ali neki ne odustaju :)

Dva normalna review-a ;)

[YOUTUBE]wpi2licVNoY[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]nZw7mDH2rDg[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Svi ovi modeli su test ...
Očigledno da su žurili da izbace fon što je i normalno .
Sve će to biti utegnuto u prodajnoj verziji :)

Nisu test modeli. Odakle znaš da će biti utegnuto na dalje? Obzirom da si decidan, znači da imaš informaciju direktno iz LG proizvodnje. Svaka čast! Daj još neku ekskluzivu iz Lg da saznamo I mi ostali. :)
A normalni testovi su samo oni koji ne pominju greške u izradi...heheheh

Sent from my Passport using Tapatalk

95874656b93cb717dfadf52901787341.jpg

[emoji102]

[youtube]9lIddbNC5cE[/youtube]

Taj LG UI :) Kao da su mu ukljucili Color inversion(status bar itd.) :D

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

http://www.youtube.com/watch?v=hcIjbfqKQLk

We measured the minimum brightness while cooling our G5 test unit with an electric fan in order to avoid heat. However, you can see we didn't do anything with our phone, but its brightness was decreased to 330 nit.

http://www.youtube.com/watch?v=grM_IHEEXSw

Basically, it is clear that G4 is brighter, but after 2 minutes of 3D test, G5 gets even darker.

http://playwares.com/mobilereview/49075702

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

[YOUTUBE]p9SR6KDB24o[/YOUTUBE]

Debeli se unormalio :)
Rade mu odjednom svi dodaci i ne smara...

Poslednja izmena:
Video sam juce G5 u mediamarktu i cackao ga nekih 10ak minuta. Apsolutno nema ni govora o nesavrsenosti izrade,bar na primeru koji je bio izlozen. Nema nikakvog gapa i taj modularni deo sa baterijom odlicno leze na telo telefona,tako da ona slika koja se pojavila i klipovi koji prikazuju provlacenje papira izmedju ta dva dela nemaju veze sa zivotom. Ekran na prvu loptu izgleda bas dobro.Tacno je da izrada kada se uzme u ruku ne odaje utisak aluminijuma kao sto je to slucaj sa drugim metalnim telefonima a i previse je lagan za aluminijum.Potpuno bezvezna i nejasna stvar je zasto su volume dugmici na levoj strani i pritom su vrlo plitko podeseni,u par navrata nisam ni skontao da sam ih pritisnuo. Sve u svemu,za 10ak min koliko sam se igrao,zanimljiv fon ali morao je biti bar 100ak € jeftiniji.

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Dobro je kad izlozen model u mediamarketu nema gap. A klipovi na kojima ljudi otvaraju tek kupljene telefone nemaju veze sa zivotom...

Ja kazem sta sam video,nemam razloga da dezinformisem na bilo koji nacin. Besmisleno je da o tome uopste polemisem,uostalom pisace ljudi ovde koji ga budu kupili,da li ima ili nema. A druga stvar,ja ga sigurno necu kupiti jer mislim da za tu lovu pa i manje ima boljih opcija.

Definitivno postoje ljudi koji za svoje pare nisu dobili savrsen telefon. Onakav kakav treba da bude iz kutije. Neki cak i vise komada. Tako da je komentar da su to nebuloze bio suvisan, zato sto ljudi ocigledno dobijaju takve telefone. Cak se i u recenzijama pise o tome.

Da li to znaci da je svaki G5 "problematican"? Ne. Ali definitivno ih ima puno, s obzirom na to da je ovo tek pocetak prodaje. Naravno u pitanju je samo kontrola kvaliteta, tj. nadam se da je tako i trebalo bi da bude ispravljeno kasnije.

Naravno,slazem se. Ali mislim da je ta prica previse napucana. Da sam ja sutra kupac tog telefona vratio bih ga bez razmisljanja sve dok ne dobijem ispravnu robu,sto ce vecina i da uradi,nadam se.

Opste je poznato da ne treba kupovati prvu seriju telefona koji izadje.
To ne vazi samo za LG,vec i za druge marke telefona.
Ko ne moze da zivi bez najnovijeg flagship aparata,neka ima na umu da moze doci do te prve defekt serije ;-)
Pa jedan auto proizvodjac, povuce celu seriju automobila od par desetina hiljada evra,pa nikom nista ;-)
Skupa je to investicija kada zelis da neki proizvod imas medju prvima

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Naravno,slazem se. Ali mislim da je ta prica previse napucana. Da sam ja sutra kupac tog telefona vratio bih ga bez razmisljanja sve dok ne dobijem ispravnu robu,sto ce vecina i da uradi,nadam se.

Ima i toga. Pisao sam o tome da preuvelicavaju dosta.
A ovo za vracanje i dobijanje savrsenog telefona... pa ne znam bas. Ti mozda to i mozes. Kod nas je to cesto pravo mucenje i ono sto mi vidimo, oni koji si zaduzeni za ostvarivanje garancije ne primecuju... itd.

To je bar jednostavno,otvoris pakovanje na licu mesta i zahvalis se ako nije sve kako treba [emoji3]

That phone has an accessory called the Hi-Fi DAC, which is a little black box with a B&O logo on it. I've used the B&O Hi-Fi DAC with our compatible pre-production G5 (this does not affect the "quality" of the DAC). It is, in short, exactly what I expected.

http://www.androidpolice.com/2016/04/11/lgs-g5-bo-hi-fi-dac-thoughts-from-an-audiophile-skeptic/

Mnogo para malo muzike :)

Dual-camera phones are the future of mobile photography

http://www.theverge.com/2016/4/11/11406098/lg-g5-huawei-p9-two-camera-smartphone-trend-apple

Poslednja izmena:
Mnogo para malo muzike

Za to se ceka eview nekog sajta kome je zvuk specijalnost, ove klasicne smarfon centrale/arene ne uzimam mnogo za ozbiljno :) Na papiru taj DAC bi trebao da pokida.. i V10 se veoma visoko kotira u audiofilskom svetu pa mi je malo nelogicno da zaseban dac/amp dodatak sa b&o potpisom bude fail a isti dac je u pitanju kao kod V10.

Ocekivao sam vise od G5, posebno posle predstavljanja odlicnog V10. Ovako ispada da je ipak losiji fon od htc 10/S7 i da je vise za poredjenje sa onim prehajpovanim a zacenjenim prosecnim telefonom Huawei P9.

P9 kad uzmes u ruke bar drzis metal i nema nesavrsenosti u dizajnu. Možda LG i nauci nesto od Huaweia do sledeće godine i izbace kršten G6.

Sent from my iPad using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno