Šta je novo?

LG G5

Taj hp ti je lep samo zato sto je windows [emoji23]
Nije mi uopste jasno sto su stavljali Windows na taj telefon...
I meni nije toliko ruzan posle dosta odgledanih klipova, mnogo lepse telefon deluje na dnevnom svetlu.
Cekajte, jel stvarno donji deo od plastike? Bas bzvz ako je tako...

Nije mi uopste jasno sto su stavljali Windows na taj telefon...
I meni nije toliko ruzan posle dosta odgledanih klipova, mnogo lepse telefon deluje na dnevnom svetlu.
Cekajte, jel stvarno donji deo od plastike? Bas bzvz ako je tako...
ovaj akrep je to rekao https://youtu.be/aACdrkAe5wc
a obzirom na neka moja uskustva pretpostavljam da je plastičan modularni deo...
ali mislim da to ne narusava preterano utisak

Poslednja izmena:
ko kaže da G5 nema drawer :) 1:50

Rekao sam odmah posle leak-a da će izgledati bolje u tamnoj boji. A za app drawer totalno nebitno jer u svakom slučaju ide nova... Prodavaće se kod nas jednako s7 i g5. Mislim da će g5 biti jeftiniji kao do sada i da mu je to glavni adut...

I meni crni najlepši :)

Rekao sam odmah posle leak-a da će izgledati bolje u tamnoj boji. A za app drawer totalno nebitno jer u svakom slučaju ide nova... Prodavaće se kod nas jednako s7 i g5. Mislim da će g5 biti jeftiniji kao do sada i da mu je to glavni adut...

Osim cene ima on dosta aduta u odnosu na S7 - S820, GPU, USB v3.0, Type-C, 4GB RAM-a (kod samsunga zbog bloata - klinera i antivirusa + ostalog kao da je 3GB), druga kamera nazad, bolja prednja kamera, IR Port (daljinac), bolji softver i podrška (update), nema KNOX, FM Radio ...
Zaboravih i ove dodatke koji su sigurno interesantni - samo je pitanje koja je njihova cena :)

To sam i ja primetio, čim Verge hvali nešto tu ne valja :D
PocketNow isto, a i oni su pretežno jabučari ...

Poslednja izmena:
Bice jeftiniji sigurno,sa dodacima nece
Problem moze da bude fijoka ,ko bude cesto vadio,ubacivao dodatke ,hm,nisam bas siguran u kvalitet i kasnije pojavu nekoga lufta itd
Telefon kao telefon ,dopaljiv,interesantan,ali samo sa dodacima ,bez njih nije to ,to
Malo deluje kao nezavrsen proizvod,bar se meni tako cini
Naravno specifikacije izvrsne ,ne sumnjam da ce kidati u radu

Poslednja izmena:
Ma sve to stoji ali s7 edge ubija kakav je telefon, još uz ovakvu bateriju... Ali cena je katastrofa. Jedva čekam note 6 da vidim šta će odraditi sa njim.

Da vas pitam nešto, smeta li ovo uokvireno još nekom ili samo meni?

*** softverska navigacija, zar nisi ti navikao i na veće ivice kod HTC telefona ? :)

Isto pitanje :D Meni smeta na mom HTC-u, a i ovde :)

Jesam li jedini kome G5 lici na ove novije Asus Zenfone modele? Posebno na live slikama:

gsmarena_001.jpg

Taj asus je pokrao lg i htc. Tako da sigurno lici

*** softverska navigacija, zar nisi ti navikao i na veće ivice kod HTC telefona ? :)

Vidi, na HTC je to imalo smisla gledati i tolerisati, mnogo lepše izgleda od ovoga, srazmerno je odrađeno da su zvučnici i na vrhu i dnu telefona. Meni ovo smeta. Da su stereo zvučnici lepo uklopljeni ne bih se bunio, oni umesto toga nude dodatak za zvuk.

Aj malo i o ovim dodacima kada sam ih se dotakao, glupost za mene. Da su bar nešto implementirali (pogotovo kvalitetan zvuk) onda da im skinem kapu. Slične džidža bidže postoje već dugo vremena za iphone. Baš ću sve ovo sa sobom da nosim uvek, pa *** ko ovo sve strpa u torbu može i pravi dslr aparat da ponese.

Da vas pitam nešto, smeta li ovo uokvireno još nekom ili samo meni?

Meni licno smeta...i ne znam zasto to ne mogu diskretnije da odrade! Ustvari, najveci problem tu pravi taj bezel dole, koji je odvratno debeo...sama navigacijska traka i nije toliko, ali u kombinaciji s "mesom" dobijemo sto smo i dobili!

Meni to uopste ne bi smetalo prilikom koriscenja. A naravno tako je zbog onih dodataka/baterije jer se bas u tom delu kaci sve, tako da im je taj prostor trebao i da su mogli sigurno bi odradili bolje. Jer LG je ranije imao minimalne bazele.

Poslednja izmena:
Slazem se sa ljudima koji pisu da je ovaj g5 kao nedovrsen proizvod.. Ne mogu da se otmem utisku da su verovatno god dana smisljali kako da naprave mehanizam za cupanje baterije koji je za 80% ljudi totalno nebitan..

Da je bio isti ovakav sa malim bezelima i 3200mah niko nista ne bi rekao..

Ali opet pohvala za njih sto nisu kao svi,makar se koprcaju,pokusavaju nesto.

Poslednja izmena:
Imaju heabrosti za nesto novo za ratliku od samsunga koji je iskopirao i ispolirao malo proslogodisnje modele sto se dizajna tice

Da, uspesno su napravili 1cm veci i upola siri telefon u odnosu na g2 recimo, a razlika samo 0.1''...mene ako pitas to je nazadovanje! Da je bar i taj dodatak dole crne boje pa da se i ne vidi toliko bazel, ovako je cirkus pravi!

Wow
Fenomenalno
Modularni dizajn mi je vrhunska stvar o tako necem mastam godinama, jos i za laptopove sam zamisljao da ce biti toga jednog dana

Ne kontam tolike price o dizajnu, ponekad kao da sam na zenskom forumu. Pri tom mob je daleko od ruznog, a svakako ga stavljamo u silikone i sl zezancije

Posle g2 sad sam na g4, i opet fenomenalno iskustvo. Svakako bih i g5 probao

A on je otisao jer nije mogao da koristi iPhone posle nexusa. Pa su mu i testovi postajali objektivniji

Vrh Dno