I nije bas. Image retention je veoma cest. I ja bih uzeo nesto drugo, zasto rizikovati?Lupio čovek pa ostao živ - jedini problem su matične ploče
S7 EDGE
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
I nije bas. Image retention je veoma cest. I ja bih uzeo nesto drugo, zasto rizikovati?Lupio čovek pa ostao živ - jedini problem su matične ploče
S7 EDGE
Nemas sta mene da cekas, nisam ja to izmislio. Naravno da nema svaki primerak problem. Pitanje je zasto rizikovati? Pa nije G4 jedini izbor.Evo samo sam tebe čekao da ti dodas nešto - imao sam 2 komada i ništa od toga nije bilo
Jedan od ta dva sam još prošle godine prodao komšiji i sve radi perfektno
S7 EDGE
Menjao sam u medjuvremenu post, odgovorio sam ti vezano za garanciju, tj. vise sam te uputioDosla sam ovde sa jednim pitanjem, a na kraju cu otici sa dilemom!![]()
Naravno, samo takva garancija i dolazi u obzir. Nikakve garancije od par dana ili 6 meseci.![]()
Koji kvalitet kad svi pocrkase?Cena i kvalitet su na strani G4 matična ploča protiv. Ja sam rizikovao, početkom godine, kad je u ovoj temi samo pominjano da postoji problem. Sada bih ga zaobišao.
Teško da ti bratu izlazi garancija. G4 se kod nas pojavio u najboljem slučaju u leto 2015.
Ako si uzeo tu gde kažeš imaš garanciju pa reklamiraj
Ja sam tri nedelje lomio da li da rizikujem i na kraju odustao,zasto rizikovati,retki su koji preguraju celu garanciju.
Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk
Nego, pitam se koliko crkavanje ima veze sa povremenim pregrijavanjem, koje se desava ili tokom opterecivanja telefona (gejming i sl), ili onoga sto malo ko uzima u obzir: punjenje telefona dok je u nekoj futroli/kejsu (jer se tad unutrasnjost zna znato vise zagrijati)... ja nit sam gejmer, nit sam kejs do nedavno nosio, i evo godinu i 3 mjeseca sve oke sto se bootloopa tice. Jedino sto je image retention postao vidan, al ne smeta mi to previse
Ne znam kako se tacno zove posto kako god da nazovem uvek me neko ispravi ali evo objasnicu pa mi recite koji je termin pravilan.
Dakle evo primera : dopisujem se na mesindzeru i posle nekog vremena kad zavrsim dopisivanje ostaju otisci mesindzera u drugim aplikacijama i gotovo stalno je prisutan wifi znak i procenat baterije kao i cela crna traka na vrhu ekrana u kojoj god aplikaciji bio.Bagova ima evo par primera,nazove me drug i koliko god puta pokusao da prevucem onu zelenu slucalicu u stranu da se javim nece jednostavno kao da nista nisam uradio i to se desilo nekoliko puta.Desava se takodje da kada je ekran ugasen i kada povucem prstom ka dole da se spusti sat i obavestenja nista se ne desi.Plastika dobra? Telefon pocne da "krcka" cim ga stisnes po coskovima.Za ekran se slazem da je odlican.Takodje gotovo nikad ne mogu da skrinsotujem a da ne pre toga ne smanji zvuk i da se ne pojavi onaj bar za smanjivanje i pojacavanje zvuka i time upropasti skrinsot...
Baterija u skladu sa cim?Rezolucija ista kao na s7 i kapacitet isti pa ja dobijam 2 sata sot eventualno 2 sata i 30 minuta ako stedim a s7 i do 5 sati pa sad ti meni reci da je to u skladu sa necim.Gluposti..
Sto se mene tice nikad vise LG i njihov ocajan build quality,pokvareni GPS i bootloop.Zivela promena!
Evo ja da odgovorim.Telefon sam koristio iskljucivo za instagram,fejs,i dopisivanje i poneki video i sliku sam snimio,gledanje youtube-a najvise.Igre nisam nikad igrao tako da ne verujem da ima veze sa pregrevanjem ili futrolom (stavio sam futrolu tek pre 2 nedelje mozda).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari