Verujem da ce vecinu zanimati moje iskustvo sa popravkom G4 koji je kao sto znate crko pre nekih 2 meseca...
Kupljen preko KP bez garancije,racuna...
Vec sam pisao ali da ponovim,u ovlascenom LG servisu u Srbiji mi trazili 23 000 za novu plocu,van mreze ovlascenih servisa je nemoguce naci plocu osim polovne koja je bila 100-150 eur i koja nije dolazila u obzir jer nije postojala nikakva garancija za istu...
Resio sam da probam u inostranstvu,u Svajcarskoj imam najbolju kombinaciju...Nasao broj podrske u korisnickom servisu,prosledio mojima tamo da pozovu i objasne situaciju,u servisu rekli da ce popraviti za dz.
Nisam nista pisao da se ne izjalovi.Tel poslat u Svajcarsju,odatle u servis i posle 2 nedelje vracen tamo na adresu popravljen bez ikakve nadoknade.Jos je servis snosio troskove dostave telefona od adrese do servisa i nazad...
Telefon radi perfektno,sve je super.
Dok sam bio bez njega razmatrao sam kupovinu nekog drugog...Ovaj mi je stigao tacno dan pred odlazak na more,tamo sam ga nosio 3 nedelje i napravio preko 1000 slika i klipova i odustao od prodaje.Telefon je odlican i necu ga skoro menjati.
Jos jednom se potvrdilo da je ovo ipak Srbija i da ovde vaze neka druga pravila nego u ostatku sveta...LG je ispao skroz korektan,pa kome je tel crko moze slobodno da proba u nekoj od EU zemalja da ga popravi...Da li sam ja imao i malo srece ili je to pravilo,ne znam,ali svakako mozete probati.