Ne znam,samo sam citao po netu.Nisam rekao da svi G5 imaju bootloop problem.Znam da je jos rano ali treba cekati .IZVINJAVAM SE!Slabo pratim strane forume. Ovo sto si ti okacio je jedan slucaj, moze biti i fabricka greska. Dok nebude vise njih sa kvarom netreba dizati prasinu. Ne znam koliko ih ima na forumu kod nas ali obicno krenu prvo glasine sa drugih foruma i prepricavanje. A nisam video pre da je neko pominjao pre ovoga za G5 i V10. Zato sam pitao odakle je informacija.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Ovde piše da može da se desi da ima a ne da ima
Možda ti naslov tako deluje, ali stvari se dešavaju (a javljaju se i u komentarima kojima se desilo) :Ovde piše da može da se desi da ima a ne da ima
I dosta članova je imalo ili ima još uvek v10 među njima i ja i telefon nema problema
Za g5 neću da pričam ali pretpostavljam da su gluposti
S7 EDGE
Telefon se još nije pojavio a već mu traže maneTo nemoze niko da zna, tek kada izaxje i prodje neko vreme znace se sta i kako. Niko nije rekao da nema mogucnosti da se desi. Ali cekaj prvo da izadje pa onda sve ostalo.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ima problema sa V10. Pogledaj moj prethodni post.Ako nema problema sa v10 ne vidim zašto bi bio problem sa v20
Ako ćemo tako onda najbolje da čekamo par godina od kada izađe telefon i ako se nije desio ni jedan problem na planeti sa telefonom onda je to sigurna kupovina
S7 EDGE
Imas taj novi update(v20g)?Lepo su "opravili" bateriju. Gurao sam preko jednog dana ali ovo...![]()
Послато са LG-H815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari