Šta je novo?

LG G4

Vidim da ovde niko to jos nije pomenu, pa zato pitam.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Pa koliko njih ima g5 i v10 na forumu.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Slabo pratim strane forume. Ovo sto si ti okacio je jedan slucaj, moze biti i fabricka greska. Dok nebude vise njih sa kvarom netreba dizati prasinu. Ne znam koliko ih ima na forumu kod nas ali obicno krenu prvo glasine sa drugih foruma i prepricavanje. A nisam video pre da je neko pominjao pre ovoga za G5 i V10. Zato sam pitao odakle je informacija.

Slabo pratim strane forume. Ovo sto si ti okacio je jedan slucaj, moze biti i fabricka greska. Dok nebude vise njih sa kvarom netreba dizati prasinu. Ne znam koliko ih ima na forumu kod nas ali obicno krenu prvo glasine sa drugih foruma i prepricavanje. A nisam video pre da je neko pominjao pre ovoga za G5 i V10. Zato sam pitao odakle je informacija.

Ne znam,samo sam citao po netu.Nisam rekao da svi G5 imaju bootloop problem.Znam da je jos rano ali treba cekati .IZVINJAVAM SE!

Nisam odavno zalazio u V10 temu, u G5 jesam. U svakom slucaju hvala na informacijama.

Jesi siguran? Otkud znas da se nece desiti i sa v20?Sigurni necemo biti.

Ovde piše da može da se desi da ima a ne da ima
I dosta članova je imalo ili ima još uvek v10 među njima i ja i telefon nema problema
Za g5 neću da pričam ali pretpostavljam da su gluposti

S7 EDGE
Možda ti naslov tako deluje, ali stvari se dešavaju (a javljaju se i u komentarima kojima se desilo) :

"If you cast your mind back a few months you might remember a lot of LG G4 owners suffering from a bootloop problem that seemed to be plaguing way more of the devices than the bathtub curve would have you believe. Fast forward a few months and we seem to be at the same point with the LG V10, which also seems to be suffering from an inordinate number of bootloops (or random reboots that refuse to actually boot again).

While the problem seems to have been first reported in January on XDA, a lot more cases started popping up in June and July and have continued throughout August. While no guaranteed fix has yet come up, flashing new firmware has worked for a few people, while others haven’t even been able to do that because they can’t get the V10 to turn on long enough."

Ako nema problema sa v10 ne vidim zašto bi bio problem sa v20
Ako ćemo tako onda najbolje da čekamo par godina od kada izađe telefon i ako se nije desio ni jedan problem na planeti sa telefonom onda je to sigurna kupovina

S7 EDGE

To nemoze niko da zna, tek kada izadje i prodje neko vreme znace se sta i kako. Niko nije rekao da nema mogucnosti da se desi. Ali cekaj prvo da izadje pa onda sve ostalo.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

To nemoze niko da zna, tek kada izaxje i prodje neko vreme znace se sta i kako. Niko nije rekao da nema mogucnosti da se desi. Ali cekaj prvo da izadje pa onda sve ostalo.

Telefon se još nije pojavio a već mu traže mane

S7 EDGE

I ja tako mislim.
Ne trazimo mane ni jednom telefonu ALI NIKAD SE NE ZNA.

Poslednja izmena:
No vratimo se na temu, dosta spamovanja.

Ja sam nešto razmišljao da su ovi iz LG-a namerno hteli da telefon naprave da crkne posle tri godine npr ali su se malo zeznuli u sprovođenju tog plana.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ja mislim da nije namerno,koju korist imaju od toga?S time gube i pare i kupce.

Ako nema problema sa v10 ne vidim zašto bi bio problem sa v20
Ako ćemo tako onda najbolje da čekamo par godina od kada izađe telefon i ako se nije desio ni jedan problem na planeti sa telefonom onda je to sigurna kupovina

S7 EDGE
Ima problema sa V10. Pogledaj moj prethodni post.

Zato G2 ima fleke a G3 fleke i pucanje lajsne.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lepo su "opravili" bateriju. Gurao sam preko jednog dana ali ovo...
27d1ec9942df4d1eba3220ed590aa25d.jpg

Послато са LG-H815

Meni je tako bilo kad je bio nov, sada je malo drugacija prica, ne znam da li bi nova baterija promenila situaciju

Prilozi

• Screenshot_2016-08-28-18-00-18.png
    Screenshot_2016-08-28-18-00-18.png
    130.4 KB · Pregleda: 127
se desava nekom da mu iz cista mira izadje telefon iz aplikacija,bez obavestenja da se aplikacija kresovala?

Na v20g i dalje imam bug da mi telefon ne zvoni kada me neko zove.

Vrh Dno