Šta je novo?

LG G4

Možda ću i tako,hvala.
PS: Preko LG Bridga da ga updateujem?

Poslednja izmena:
Kupio sam LG g4 u januaru ove godine, i dobio garanciju 6 meseci hardver i 2 softver u jednoj maloj prodavnici telefona. Apdejtovan je na 6.0 pre jedno 2-3 meseca. Odlicno me je sluzio do pre nekih mesec dana kad je poceo ekran da me zeza. Odjednom podeli se ekran na pola vertikalno i jedna polovina je onako siva sa 1000 boja koje igraju i pomeraju se , a zatim takav postane i ceo ekran. Ja ga zakljucam i zatim kad ga otkljucam ono vidim ekran kao svetli u pozadini al je crn kao da nece slika da se pojavi a ekran radi, jer ga ja cak i otkljucam dok on tako svetli a ne pokazuje sliku i udjem npr u dial-er i cujem zvuk kako klikcem nesto al slika je crna ... cak napamet uzmem i upalim fles lampicu a ekran i dalje crn...i tako mu treba neko vreme da se odbaguje nekad uzmem pa ga tako drndam par minuta dok se ne vrati u normalu...a na moru mi se desilo da i po 2-3 h nisam mogao da ga vratim u normalu...ima li pomoci neke ?Citao sam o tome po drugim forumima stranim i oni koji imaju takav problem obicno zamene svoj g4...preko aplikacije My lg phone from vidim da je production date 2015/12/17(ako vam to ista znaci) . Da li bi mozda pomoglo da vratim na lolipop ?

Ako je ekran(a najverovatnije jeste) kupi g4 sa crknutim jezgrima i zameni ekran.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Imao isti problem na LG Optimusu, zamenio ekran kod drugara u servisu i sve sljakalo kako treba.

Kao sto je neko pomenuo u Nexus 5x temi moguce je registrovati LG telefon na LG.com uz neki dokaz kupovine(ja imam garantni list male radnje iz Zrenjanina sa pecatom te male radnje i potpisom prodavca) i dobiti 24 meseca garancije. Barem tako pise.

attachment.php

Prilozi

• Untitled 1.jpg
    Untitled 1.jpg
    56.7 KB · Pregleda: 492
Poslednja izmena:
Kupio sam LG g4 u januaru ove godine, i dobio garanciju 6 meseci hardver i 2 softver u jednoj maloj prodavnici telefona. Apdejtovan je na 6.0 pre jedno 2-3 meseca. Odlicno me je sluzio do pre nekih mesec dana kad je poceo ekran da me zeza. Odjednom podeli se ekran na pola vertikalno i jedna polovina je onako siva sa 1000 boja koje igraju i pomeraju se , a zatim takav postane i ceo ekran. Ja ga zakljucam i zatim kad ga otkljucam ono vidim ekran kao svetli u pozadini al je crn kao da nece slika da se pojavi a ekran radi, jer ga ja cak i otkljucam dok on tako svetli a ne pokazuje sliku i udjem npr u dial-er i cujem zvuk kako klikcem nesto al slika je crna ... cak napamet uzmem i upalim fles lampicu a ekran i dalje crn...i tako mu treba neko vreme da se odbaguje nekad uzmem pa ga tako drndam par minuta dok se ne vrati u normalu...a na moru mi se desilo da i po 2-3 h nisam mogao da ga vratim u normalu...ima li pomoci neke ?Citao sam o tome po drugim forumima stranim i oni koji imaju takav problem obicno zamene svoj g4...preko aplikacije My lg phone from vidim da je production date 2015/12/17(ako vam to ista znaci) . Da li bi mozda pomoglo da vratim na lolipop ?
Pokusaj da registrujes telefon kao sto sam ja pa da ga popravis preko LG servisa.

Još samo da nam neko potvrdi da sve funkcioniše. :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ovo je stvarno zanimljivo, bila bi to baš velika stvar od LG-a.

U suštini ja mogu odmah da testiram garanciju jer imam problem da kad mi je Wireless uključen prilikom razgovora se čuje pucketanje u zvučniku a kada je Wireless isključen pucketanja nema. Takođe i kod pravljenja video snimka ista stvar.
Sa tim što sam ja taj problem rešio uz pomoć Taskera da mi isključi Wireless dok razgovaram na telefon pa ne bih sad da bezveze ostajem bez telefona itd
Ali ako ne crkne matična a bude pred istek garancije to se prosto mora reklamirati :)

Ma da, sad ipak čuvaj keca u rukavu za matičnu. Najbolje da ne zatreba uopšte.

To. Nego znaš koji je to strah kad restartuješ telefon nakon update ili tako nečega i ono kad bootuje pa duže traje ponekad znači samo zbog toga bih promenio telefon ali trenutno nemam alternativu. Možda jedino oneplus 3 ili novi nexusi kad izađu.

Ma opusti se, ipak imaš neku garanciju. Ali razumem te, ja sam primetio da sam smanjio igre na njemu. I dok sam primetio naterao sam se da se ne odričem navike, opet ga pržim, sad i više. I restart reda radi na nekih nedelju dana.
Izbor, trenutno, jedino novi Nexus i HTC 10.

Ja ga pržim multitaskingom, podignem mu temperaturu na 45 lagano. A na moru sam redovno koristio kameru i snimao 4k a napolju 50 stepeni u hladu :D ali drži se još :)
OnePlus 3 nov u Švedskoj 390 evra (a imam ko da mi donese)ima 6gb rama a htc 10 na kupujem prodajem bez garancije 500+ evra a ima 4gb :)

Poslednja izmena:
Što je najgore, G4 je i dalje dobar [emoji4] Ipak valja sačekati još malo da vidimo i Nexus novotarije.

ja imam garanciju i pecat te male prodavnice u kojoj sam kupio. Znaci ako uspem da ga registrujem na LG sajtu onda dobijam 24 meseca garancije od LG-a i onda u LG zvanicnom servisu ce mi biti popravljen telefon besplatno ?

Sad sam se setio da mene zeza Power dugme. Taman ako niko ne bude testirao garanciju ja ću da je testiram tako pa da znamo o čemu se radi.

Što je najgore, G4 je i dalje dobar [emoji4] Ipak valja sačekati još malo da vidimo i Nexus novotarije.
Pa to, za htc 10 treba dodati 250 evra za jedan GB rama i malo bolji procesor. A da ne pričam o tome kako sam se navikao na telefon...

Vredi HTC te pare - imaš tu, pored procesora i rama, odličnu izradu, zvuk i olakšan sistem i konačno dobru kameru. Ali ipak da ne trčimo pred rudu [emoji6]
Nego, kako se koristi ta LG garancija?

Bilo bi super kada bi moglo nesto da se uradi sa LG garancijom.

Ja imam problem sa image retentionom, probao sam da se smaram sa Logic Shop-om gde sam kupio telefon, medjutim, rekli su prvo da je do ekrana i da je fabricki problem, a posle da je nagnjecenje, a mrzi me stvarno da se smaram sa njima mesec dana.

Ispadose i u Logic shop nesolidni

Ne možeš tu ništa, to je boljka za ovaj ekran kao burn in za amoled.

to ne podleze garanciji? mislim mozda jeste in built boljka, ali zar ne bi trebalo da je ekran ispravan? :)
28d8ec2fd226886856cd59134e364615.jpg

Poslednja izmena:
Što se ove boljke tiče, ekran će ti biti ispravan samo dok je nov [emoji4]
Gledaj da ne koristiš prejako osvetljenje kad ne moraš.

E ***,

Ako ne koristim ekran ekran ce biti u savrsenom stanju. :)

Probacu opet sa ovima iz logic, samo da mi ne drze tel mesec dana.

Mada u svakom slucaju mislim da nije fizicki kvar.

Ne znam da li si me razumeo, i ako promeniš ekran posle nekog vremena ćeš imati opet retention. Ali ako možeš da promeniš u sklopu garancije - samo napred [emoji6]

Hvala na info. Pa probacu pa sta bude.

Mozda stvarno ova LG garancija bude pogodak.

Ne moze da se nadje tel koji ce izdrzati dve godine bez kvarova. :)

To se ne gleda kao kvar, više kao loša osobina. Imaš to na i na plasma tv, amoled ekranima.

Nazad
Vrh Dno