Da ako ti ponudiMožda ću i tako,hvala.
PS: Preko LG Bridga da ga updateujem?
Pokusaj da registrujes telefon kao sto sam ja pa da ga popravis preko LG servisa.Kupio sam LG g4 u januaru ove godine, i dobio garanciju 6 meseci hardver i 2 softver u jednoj maloj prodavnici telefona. Apdejtovan je na 6.0 pre jedno 2-3 meseca. Odlicno me je sluzio do pre nekih mesec dana kad je poceo ekran da me zeza. Odjednom podeli se ekran na pola vertikalno i jedna polovina je onako siva sa 1000 boja koje igraju i pomeraju se , a zatim takav postane i ceo ekran. Ja ga zakljucam i zatim kad ga otkljucam ono vidim ekran kao svetli u pozadini al je crn kao da nece slika da se pojavi a ekran radi, jer ga ja cak i otkljucam dok on tako svetli a ne pokazuje sliku i udjem npr u dial-er i cujem zvuk kako klikcem nesto al slika je crna ... cak napamet uzmem i upalim fles lampicu a ekran i dalje crn...i tako mu treba neko vreme da se odbaguje nekad uzmem pa ga tako drndam par minuta dok se ne vrati u normalu...a na moru mi se desilo da i po 2-3 h nisam mogao da ga vratim u normalu...ima li pomoci neke ?Citao sam o tome po drugim forumima stranim i oni koji imaju takav problem obicno zamene svoj g4...preko aplikacije My lg phone from vidim da je production date 2015/12/17(ako vam to ista znaci) . Da li bi mozda pomoglo da vratim na lolipop ?
Pa to, za htc 10 treba dodati 250 evra za jedan GB rama i malo bolji procesor. A da ne pričam o tome kako sam se navikao na telefon...Što je najgore, G4 je i dalje dobar [emoji4] Ipak valja sačekati još malo da vidimo i Nexus novotarije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari