Uradi backuppa imam stock rom koji je rutovan, ako na to misliš? Ako misliš da vratim sve totalno na stock, onda valjda i gubim root, twrp, podatke...
Pa nisam mislio da radiš backup preko lg app - imaš i druge načinedejane, bez uvrede, ali nisi od neke pomoci. Ja mozda jesam glup, ali nisam toliko glup da mi nije palo na pamet da odradim backup. Ali ne moze se odraditi backup root-a, pa da samo flashujem i odradim restore. A koliko ja znam, ne moze se odraditi ni backup TWRP-a, nego se i on mora ponovo flashovati. Takodje, i kad se odradi backup i restore iz LG-eve aplikacije, i bacim to na SD karticu, sve i kad vracanje prodje u najboljem redu, oko 10-20% stvari se ne vrati kako je bilo, nego na fabricka podesavanja.
Ono sto mene interesuje je da li mogu odraditi apgrejd bez svog cimanja, kao na HTC-u: dobijem fajl, ubacim ga u TWRP, uradim dirty flash, i za 10ak minuta imam telefon na novoj verziji roma. Vec znam za varijantu da odradim backup na SD, pa skinem kdz, pa skinem LG UP, pa flashujem rom, onda opet rutujem, pa onda ubacim TWRP, pa onda ubacim kernel, pa vracem backup, pa onda podesavam i vracam stvari koje backup nije vratio... Sve u svemu, bar pola dana posla, i to ako sve prodje bez problema, i svo to vrijeme sam bez telefona.
Pa nisam mislio da radiš backup preko lg app - imaš i druge načine
Ja lično koristim uvek app sms backup and restore - tu imas sve da bekapujes i prebacis fajl na komp pa ga posle vratiš
Nikad nisam radio backup preko njihove app i znam da ti nece vratiti sve kao je bilo pogotovo amo prelazis sa LL na MM
Podešavanja posle sam odradis
S7 EDGE
Nema neke velike razlike. Jedino imam blag utisak da se manje greje i možda da su procenti baterije više ujednačene.A naravno sad ga punim na sto posto i onda testiranje baterije, samog rada telefona, upravljanja ram memorijom i temperaturom baterije tokom koriscenja
Jedno pitanje, sta mislite da li je pametno kupiti ovakav punjac?
https://www.kupujemprodajem.com/Original-Aukey-Quick-Charge-2-0-punjac-36034520-oglas.htm
Pa bezveze, kad već telefon podržava QC 2.0 da kupim i punjač.
Što se tiče temperature ista je kao i pre. Sa 30-40% osvetljenja malo vesti, Tapatalk i slično temperatura je 35-37 a tako je bilo i pre.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
I moj sn506 je bootloopu sa lgup sam flesovao ona tot i radi mi samo jedno jezgro. Kako da ga rootujem da ukljucim i ostala 3?Rootovah i ja i ukljucih jos 3 jezgra,pa sta Bog dragi da.Trenutno ne uocavam neku razliku kad je bio potpuno ispravan i ovako.Igro malo igrica slikavo maltretiro pusto malom video.Iako je vani 35 stepeni ne grije se fino radi pravo.Daj Boze da potraje.![]()
Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari