Šta je novo?

LG G4

A moze i to nisam znao,Ovako je extra baterija drzi i pored maltretiranja,samo da mu ne treba par sekundi da slika i par sekundi da snimi fotografiju ja bih bio zadovoljan:)

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Au, od silne priče sam potražio garanciju i stavio je na videlo, zlu ne trebalo. Ako se desi, razmišljao sam da ganjam operatera za neki aktuelni model, uz neku doplatu. Obzirom na ovakve okolnosti za G4, valjda će moći tako nešto?
Verujem da da jer niko više i nema G4 ako se ne varam. Možda bude i bez doplate, dobijali su ljudi g3 umesto g2 sa žutom flekom, m8 umesto m7 sa roze kamerom i sl. Zavisi koliko si platio telefon uz paket, verovatno bi mogao da biraš nešto u toj ceni uz isti paket.

Ajde zavrti antutu ? :) da li uopste moze da ga zavrsi

LG

Verujem da da jer niko više i nema G4 ako se ne varam. Možda bude i bez doplate, dobijali su ljudi g3 umesto g2 sa žutom flekom, m8 umesto m7 sa roze kamerom i sl. Zavisi koliko si platio telefon uz paket, verovatno bi mogao da biraš nešto u toj ceni uz isti paket.
Hvala, dobro da znam.
A tebi telep svaka čast na zluradovanju, smatram te jednim od retkih ozbiljnih likova na forumu i stvarno nam ne treba da pospešujemo dalje forum u pravcu fejs/blic mediokriteta.

Ma zanimljivo mi samo, jer je do juce neprestano trolovao u toj temi i preporucivao ljudima telefon koji ima ogromne sanse da crkne.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da komsiji crkne krava, taj mentalitet
Ima nas svakakvih, ipak je ovo internet gde smo svi lepi, pametni, visoki... i tudja nesreća je dozvoljena duševna hrana.

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Imam 2 god.garanciju kod operatera, pa se ne sekiram previše oko matične, ali neki dan mi je došlo da ga razlupam.

Imam verziju sa 2 sim, i u zadnje vreme mi je nekoliko ljudi reklo da im se nisam javio da su me zvali i sl. naravno da u te priče ne vjerujem pa nisam pridavao pažnju.
Ali neki dan u firmi testiram nov telefon i zovem sebe, u zvučnici se čuje normalan ton linije, a G4 ispred mene na stolu ne zvoni, ništa niti se ekran pali ni ništa. Na kraju poziva dobijem poruku da se korisnik ne javlja. Na ****nom G4 nikakva obavijest i sl. o pozivu. Pored toga svakih nekoliko dana zablokira kad nekog zovem pa ga moram restartovati. Jelena koma, i sad ti to koristi kao poslovni telefon.

I moj ispusti svoju dusu pre 2 nedelje. Falilo je koji dan da napuni godinu dana. U pocetku je poceo da se restartuje sam od sebe, posle par dana vise nije mrdao od "Life is good". :D i sam LG je zakljucio da je napravio los telefon i dozvolili su operaterima zamenu jer su svesni koliko crkavaju. Stigao mi je novi, sad cu da vidim koliko ce da potraje. Radi statistike, stari je bio iz serije 505, novi je iz serije 506.

Tuga. :(
Zelim im sve najgore zbog ovakvih propusta. Sta da rade ljudi koji nemaju garanciju? Mogu samo u kantu da ga bace. Slepci!

Sent from my iPhone using Tapatalk

I moj ispusti svoju dusu pre 2 nedelje. Falilo je koji dan da napuni godinu dana. U pocetku je poceo da se restartuje sam od sebe, posle par dana vise nije mrdao od "Life is good". :D i sam LG je zakljucio da je napravio los telefon i dozvolili su operaterima zamenu jer su svesni koliko crkavaju. Stigao mi je novi, sad cu da vidim koliko ce da potraje. Radi statistike, stari je bio iz serije 505, novi je iz serije 506.
Koji operater?

Meni je isti problem imao G2, ali je to bila statistička greška, na internetu sam našao samo jedan identičan slučaj. I G3 je imao probleme sa kvalitetom, G4 je po svemu sudeći katastrofa, baš treba sakupiti petlju da se uzme G5 i pored 100€ niže cene od konkurencije.

Šteta, imali su neke originalne ideje i odličan odnos uloženo - dobijeno

Vidim neka preterana azurnost operatera za kod nas, trebao sam pretpostaviti :)

Rootovah i ja i ukljucih jos 3 jezgra,pa sta Bog dragi da.Trenutno ne uocavam neku razliku kad je bio potpuno ispravan i ovako.Igro malo igrica slikavo maltretiro pusto malom video.Iako je vani 35 stepeni ne grije se fino radi pravo.Daj Boze da potraje.
d03d5ca88608941e1a9db6e2ac24e8d6.jpg

Au, nisam nedelju dana bio na forumu, i ladno je par telefona crklo u tom roku, bas tuga... A to kad se 4 jezgra ostave telefon normalno radi, msm ne restartuje se i te gluposti?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

meni se nije resetovao do sad :) cini mi se i da je baterija jedno 10-20 posto jaca zbog 2 isljucena jezgra i manje se greje :)

Potpisujem sto stopke kaze.Baterija bolja, ne grije se ,a isto ga koristim kao i kad je bio"normalan" skoro pa nikakve razlike.

Da i kod mene u upotrebi skoro pa isto... Ima sigurno razlike u igricama, ali ih ne igram na mobilnom

Ako bih uradio hard reset da li bi ponistio root i ovaj 4 core fix?

Hah, je l moze taj fix da se koristi i na zdravim telefonima? Mozda tako moze da se preventivno izbegne crkavanje maticnih i pregrevanje sad preko leta :D A na zimu ukljuciti i i 2 jaca jezgra :D

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Ako bih uradio hard reset da li bi ponistio root i ovaj 4 core fix?

Mislim da ne bi, ali nisam siguran. Koliko sam cuo da bi poništio moras ponovo da flesujes neki kdz, tako da bi trebalo da ostane posle hard reseta.
Hah, je l moze taj fix da se koristi i na zdravim telefonima? Mozda tako moze da se preventivno izbegne crkavanje maticnih i pregrevanje sad preko leta :D A na zimu ukljuciti i i 2 jaca jezgra :D

Sent from my LG-D838 using Tapatalk
Moze.

Bas sam hteo da pazarim G4 kad nadjoh ovu temu auuu

Pa ima li nekog modela da je dobar ili su svi sa tim problemom, nasao sam 604 seriju dali je taj ok?

Da li ima neka sema nakon koliko otprilike crkavaju telefoni ili apsolutno nema veze?

Nazad
Vrh Dno