Šta je novo?

LG G4

@aamor kako rade ostale stvari?

Vidi li se u cpuZ da su iskljucena ta 2 brza jezgra?

I koja serija ti je telefon?

Poslednja izmena:
Pa evo fercera sve naravno ni priblizno kao sto u normali radi.Na kameru se moze zaboravit jer pravi jednu fotografiju u minuti:)ostalo onako nema stopanja nekog prevelikog.pise da radi samo jedno jezgro u onom cpuz programu.
f1f570f3c3b71ee051399113b7ffd8dd.jpg

Ovo sam nasao na redit sajtu ali sam prvo morao mu stavit lolipop pa onda taj tot fajl preko lgup programa pa onda hard reset i proradio je sad je nalik nokiiji 3310:)

Every once in a while I used to peruse LG's service bulletin site (whose URL I cannot recall, dammit) just to perv about on all the fun info, and apparently back in November I downloaded a file titled G4.ZIP, which seems to be pertinent to recovering data from bootlooping phones, or as they refer to it in the guide, the "Infinite loop Auto power off"(ILAPO) issue:

From the Powerpoint file:

Sometimes G4 series phone happens “Infinite loop Auto power off” issue.if phone’s symptom is “Infinite loop Auto power off”, you should Change a Main board.if customer wants to Data Back-up, you should use this Recovery tool.Please Data Back-up proceed after Recovery complete.This Phone (Recovery was completed) is abnormal Main Board.Please don't reuse the Main Board.

Inside the package is TOT files for several international G4 models, each TOT containing aboot images. In the opening notes it specifies it's for 'Global /All (Except USA, Canada, Puertorico)'. Also inside is install packages for LGUP and G4 flash dlls.

So are they saying that disabling the BIG cores will allow the phone to boot? Or that by disabling the BIG cores it allows data recovery from another avenue? Why should disabling the BIG cores matter, is that where the manufacturing defect lives? Could BIG core sacrifice enable a G4 with the ILAPO issue to continue to function without mainboard replacement?

Just found this fascinating and thought I'd share

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne znam gde se gleda to koja je serija evo ako ovde moze da se vidi
fb47d8859cc73265ae9f5203aaa5aec1.jpg

2390a58ad0e4b587e1b9992c3e441863.jpg

Seriju vidi na kutiji od telefona,gledas ono S/N prva 3 broja.

lg sn.jpg

Ovo kod tebe stvarno radi samo jedno jezgro :)
Ja sam cuo za foru da se ta 2 brza ugase ali ostaju da rade 4 spora,u toj situaciji bi telefon bio mnogo upotrebljiviji...

Poslednja izmena:
E nemam kutiju kupio sam ga polovnog bez kutije pre mesec dana:) jel moze ovako to da se vidi
40f2f1320e27363ecce2d929b31d2639.jpg

Poslednja izmena:
To je ta sto ne valja?

505-509 su kriticne,mada ima informacija da su i mladje crkavale..Meni je 507 zveknula.

Sve su kriticne i sve crkavaju.

Sent from my iPhone using Tapatalk

E tako mu je kako mu je nikako da se naucim jer imam od ako se moze reci g1 g2 g3 i g4,na g2 mi crko mikrfon nije se mogo napravit,na g3 popucala ona plastika i dao je za ovaj g4 i evo nikako srece sa ovim lg moram se znaci prebacit na nesto drugo,mada je telefon dok. Je ispravan bio bio svemirski brod:)

Ja ga krstim kao g1 ali to je g serija 975 2012 to je bila zver
76706d8942484b774410e15169d1a4a7.jpg

Potvrdjujem i ja. Koristio sam pre G2 njega 2 godine i bukvalno jednu manu nemam da izdvojim za njega. Kako je samo radio na androidu 4.1.2. Leteo bukvalno. Telefon je izgledom 3x elegantniji, i mocniji nego i G2, i G3. Znam da ce mnogi da kazu da lupam, ali ko ga je koristio zna sta pricam.. A malo je takvih nazalost.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Pridruzujem se klubu ljudi kojima je crkla ploca, serija 601 (januar 2016). Pojavio se bootloop problem iako ga nisam przio, ne igram igrice na telefonu. Pre ovog telefona koristio sam g2 godinu ipo nikakav problem nisam imao. Pomoglo mi je ovo(videti opis):
https://www.youtube.com/watch?v=lbJXwPmbXFc
rade 4 spora jezgra, restartovao se jednom ili dva puta od tada. Ovo mi je bitno samo da bekapujem slike i whatsap, posle nek crkne !
Garanciju nemam, poslao sam lg-u mail, nicemu se ne nadam, ali mozda i budu voljni da zamene.
Uzas.

Poslednja izmena:
Užas... Koliko li je dosada bilo ljudi na forumu kojima su riknuli? Jedno 10-ak sigurno...

Inace sta radite sa takvim mobovima koji rade na 4 jezgra ?
Prodate ih na oglasima kao 100% ispravne,naglasite falinku ili ostavite mob za sebe dok totalno ne rikne ?

LG

Ja sebe u oči ne bih mogo da pogledam kada bi nekom takav mob prodao kao ispravan. A verujem i ogramna većina ovde.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ako budem prodavao naglasicu kakvo je stanje, nikad ne bih nikom uvaljivao neispravan uredjaj kao ispravan

Poslednja izmena:
Ma za takav telefon ne može ni 100e da se izvuče. Jedino ako neko razlupa ekran pa da uzme za zamenu ako se to isplati...

Pa to je fora ,preprodavac uzme tvoj mob za 100e i onda ga uvalja nekome kao ispravnog za 260e npr.. 160e na jednoj prevari ? Malo li je za sitne duse koje varaju i za 5e kamoli 20.000din.

LG

Vec vidim lordacu :)

Sve u svemu na kraju lanca ce sigurno neko da se opece od takav mob..

LG

Ja sebe u oči ne bih mogo da pogledam kada bi nekom takav mob prodao kao ispravan. A verujem i ogramna većina ovde.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Zacudio bi se koliko ljudi bi se prodalo za dinar. A ima ih i ovde.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ti telefoni sa crknutim jezgrima ce zavrsiti kod nekog preprodavca u nekom malom gradu, koji ima svoju radnjicu. Kupice ga ljudi koji nemaju pojma kako sd808 stvarno treba da radi I sto je najgore bice zadovoljni sto su pokvareni telefon platili kao da je ispravan

Pa ne moze ga nikom prodati kad kamera radi na jedvite jade i niko ako ima oci nece kupiti telefon.Kod mene samo kamera slabije radi ostalo sve fercera.

Au, od silne priče sam potražio garanciju i stavio je na videlo, zlu ne trebalo. Ako se desi, razmišljao sam da ganjam operatera za neki aktuelni model, uz neku doplatu. Obzirom na ovakve okolnosti za G4, valjda će moći tako nešto?

Pa ne moze ga nikom prodati kad kamera radi na jedvite jade i niko ako ima oci nece kupiti telefon.Kod mene samo kamera slabije radi ostalo sve fercera.

pa, ti si ga podesio da radi samo 1 od 6 jezgara, koliko kapiram, a stopke sva 4 jezgra od 6, i nema problema sa kamerom?

Vrh Dno