Šta je novo?

LG G4

Screen on time mi je oko 4h, nije nešto specijalno ali nije ni loše. Tapatalk, WhatsApp, malo kamera i auto osvetljenje, internet i wireless sve vreme upaljeni.

Nije fluidno kao na 6p ali stvarno fino radi. Preporuka za 300 evra.
a13feab119c866b6b87678ec90e9f726.jpg

47h
Tapatalk, Google Chrome, WhatsApp, Viber, Twitter, YouTube, fb messenger, Settings, Contacts, Textra, galerija, instagram, možda sam još nešto zaboravio. To je meni taman.

Poslednja izmena:
Vrlo je vjerovatno da ce slabije kesirati, da nece tako puniti ram. Tako je npr na Z2.

I to je sve? To sad treba da me skenja? To znači da ne radi dobro telefon i da nije dobra kupovina za 300 evra?

Jok nisam to rekao. G4 je odlican tel kome samo hvali jaca baterija da bude zaokruzen proizvod. Tel ce da radi dobro ali ces i sam osjetit da ce neke apk ponovo da ucitava, sto nije bio slucaj prije, i to je to.

Pa i da se to desi, zar je stvarno problem odraditi restart svakih 15 dana.
Upravu si za bateriju.

Najmanji je problem,ali ja imam takvu filozofiju, kad dam pare za nesto (300e je necija plata) necu da razm o kesiranju. Mada ja na z2 koliko god da sam ukljucio apk nikad ram nisam popunio kao ti na ovaj ss, pa opet sam zadovoljan kako tel radi. Tako da ti sa g4 prakticki i neces morati da radis restart :D

Screen on time mi je oko 4h, nije nešto specijalno ali nije ni loše. Tapatalk, WhatsApp, malo kamera i auto osvetljenje, internet i wireless sve vreme upaljeni.
Tako je i kod mene...to je otprilike to... Prosecna baterija nista manje nista lose..

Udavili ste vise sa tim kesiranjem.

Poslednja izmena:
Ni ja nemam nikakvih problema, zadnji put kad sam radio restart - ne sećam se ni šta je bilo, možda onaj 20d update, nisam još nikad radio restart zbog nekih problema, 512 serija (2015/12/04 - za rumunjsko tržište).

Znači ista priča kao i soni, što veći up time to manje kešira.

Sto se tice sotova itd to je opcionalno, evo trenutnouploadfromtaptalk1459071310421.jpguploadfromtaptalk1459071318649.jpguploadfromtaptalk1459071324521.jpg
Dok jučer recimo bitno manje

Moze biti mnogo faktora u pitanju, a jedan od najcescih je nivo osvjetljenja ekrana.

Vrh Dno