Šta je novo?

LG G4

Meni telefon iyvlaci 3 h sot na 3G netu sve vreme,na wi-fi sve vreme kad je izvuce 6 h sot.U oba slucaja je osvetljenje 50% bez automatike.I identicno se koristi.

Razlika duplo.Da mi je umesto 3G mreze ukljucena 2G u drugom slucaju kad je samo na wi-fi imao bih i ja sigurno tih 6,5 h sot-a.

Uzeo danas iz Vipa G4, otključan je. Serija 601, friško. :) Uradio odmah apdejt na MM 20d, radi lepo. Šta mi je sad najlakše za root?

Prvo moraš da otključaš bootloader ( na lg sajtu dobijaš unlock kod), a onda preko adb-a odradiš sve ostalo. Imaš na xda forumu sve lepo objašnjeno.

da li se prilikom otkljucavanja bootloadera i/ili rutovanja gube svi podaci? I ima li na LG-u s-off, kao sto ima na HTC-ima?

Ima na mm(20d kod mene) onaj problem sa logd procesom koji imbecili iz lg nisu još sredili i to jede bateriju. Meni lp 10d radi perfektno + baterija odlicna nikad ispod 4h sot 3g + wifi sve popaljeno

I ja sam dosta zadovoljan sa V10h.
U ovom trenutku mi je Usage na 64h42m i imam još 35% baterije, SoT je 1h.

Nije kao nexus ali moze da prodje...
uploadfromtaptalk1456583310969.jpg
uploadfromtaptalk1456583333184.jpg

Poslednja izmena:
Puni LG lepo ali nisam zato pitao, ajde recimo sutra okači koliko zauzima samo sistem. Na G3 uzima 1.3-1.4 GB. na nexusu je 700-800 mb. Ta razlika = LG bloat. Nije bloat samo u app draweru.

***, nije kao nexus ali sasvim ok.Hoću ali mislim da će biti slično, oko 1.5 gb. Ovde je dosta i sistemskih app pokrenuto jer trenutno nisam skinuo ništa a nisam ni nepotrebne stvari pogasio. Verovatno prodam g4...

Puni LG lepo ali nisam zato pitao, ajde recimo sutra okači koliko zauzima samo sistem. Na G3 uzima 1.3-1.4 GB. na nexusu je 700-800 mb. Ta razlika = LG bloat. Nije bloat samo u app draweru.

Up time 65:38:45

Obzirom da Nexus 6P ima System 1GB,a Samsung S6 System od 2GB,ovo je odlican rezultat :)

Poslednja izmena:
Da li ima neko dual sim G4,818P? Kako radi? Meni uopste ne treba dual sim,ali je to jedini G4 model koji se prodaje kod mene.

Da li ima neko dual sim G4,818P? Kako radi? Meni uopste ne treba dual sim,ali je to jedini G4 model koji se prodaje kod mene.
Ja imam ... meni je dual sim kljucan u odabiru phona - ne vidim neku veliku razliku u bateriji u odnosu na kolege koje imaju single sim. Pre neki dan mi se updatovao na MM 20c - 1.5 Gb - uradio sam hr i opet ne vidim razliku u bateriji.

@Kovac,e pa super. Kako to funkcionise,jesi dostupan na oba broja,kako za internet? Mozda bih mogla eventualno da ubacim karticu od drugog provajdera da imam za internet jer nijedan ne pokriva celi grad,a da ovu koju imam koristim za pozive. Vidis o tome za bateriju nisam ni razmisljala,nego sam kontala da ubacim samo ovu karticu,nego znam da ljudi imaju cesto problema sa drugim dual sim telefonima,sa mrezom,ima manje opcija za root i custom romove jer su manje popularni,ali videh na xda da ima root za MM za ovaj model.

@Kovac,e pa super. Kako to funkcionise,jesi dostupan na oba broja,kako za internet? Mozda bih mogla eventualno da ubacim karticu od drugog provajdera da imam za internet jer nijedan ne pokriva celi grad,a da ovu koju imam koristim za pozive. Vidis o tome za bateriju nisam ni razmisljala,nego sam kontala da ubacim samo ovu karticu,nego znam da ljudi imaju cesto problema sa drugim dual sim telefonima,sa mrezom,ima manje opcija za root i custom romove jer su manje popularni,ali videh na xda da ima root za MM za ovaj model.
Nije dual sim activ - kao onaj Asusov, ali imaš opciju da ti preusmeri poziv - što i nije baš najsrećnije.... internet možeš da imaš samo preko jedne kartice - što je uobičajeno... LG ima svoj sistem za pozive sa dve kartice - koji nije ko kod drugih proizvođača - treba vremena i živaca da se naviknes. Pitaj ako te još nešto zanima. [emoji106]

cek, sta tacno znaci "Nije dual sim activ - kao onaj Asusov"?

aham :) Pa to i nije tako strasno, bar za mene - ja jako malo pricam preko GSM-a u zadnje vrijeme, a i inace :)

Nazad
Vrh Dno