Ne znam, ja sam sa V20e prezadovoljan autonomijom.
Da li bi bio neko ljubazan da mi odgovori koji je najlaksi i najsigurniji nacin za otkljucavanje bootloader-a? Odlucio sam da kupim G4. Dolazim sa Nexusa pa nema sanse da bih mogao da ostanem sa zakljucanim bootloaderom.
i ne zamlaćuj se sa AOSP romovima na telefonima koji nisu nexus![]()
Ja sam odustao od rootovanja jer sam na mm a bootloader ne moze da se relock. Za reklame skini adguard, u free samo blokira reklame u browseru, za ostalo moras "kupis"Pozdrav društvo. Da li mislite da je prelaz sa Nexus 5 na G4 ok? Kontam da ga samo rutujem zbog reklama i to je to.
4h i 20 SOT-a i ostalo ti 50%?!Za moje poimanje autonomije baterije, J5 ima super, ali G4 ima odličnu bateriju.
Pogledajte prilog 193592
Menjaj. Mada je na mm slabija baterija dosta nego lp... I meni a i vecini na netu... I mm i lp rade perfektno.Pozdrav društvo. Da li mislite da je prelaz sa Nexus 5 na G4 ok? Kontam da ga samo rutujem zbog reklama i to je to.
4h i 20 SOT-a i ostalo ti 50%?!
Kako???
Šta znači ostalo za adguard? Može i na pmJa sam odustao od rootovanja jer sam na mm a bootloader ne moze da se relock. Za reklame skini adguard, u free samo blokira reklame u browseru, za ostalo moras "kupis"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari