Šta je novo?

LG G4

Nije to OTA. Flešovao sam preko PC-ja. Meni je i 20d dobro radio, a mislim da i nema neke razlike između 20d i 20e. Mislim samo da je u pitanju region.

Da li bi bio neko ljubazan da mi odgovori koji je najlaksi i najsigurniji nacin za otkljucavanje bootloader-a? Odlucio sam da kupim G4. Dolazim sa Nexusa pa nema sanse da bih mogao da ostanem sa zakljucanim bootloaderom.

Pazi samo, LG kaze da se gubi garancija i tako to ako otkljucas Bootloader.... Vidi se kad se pali telefon... ( ako uzimas nov i sa garancijom... ofc :)

Onda ti je sve 1 :)
Otkljucaj BL za 5 min i vozi

i ne zamlaćuj se sa AOSP romovima na telefonima koji nisu nexus :)

Za moje poimanje autonomije baterije, J5 ima super, ali G4 ima odličnu bateriju. ;)

uploadfromtaptalk1456362060396.jpg

Pozdrav društvo. Da li mislite da je prelaz sa Nexus 5 na G4 ok? Kontam da ga samo rutujem zbog reklama i to je to.

Zavisi koji su ti prioriteti. Ako ti je softver bitan (a verovatno jeste cim koristis Nexus) neces biti odusevljen. Ostalo je sve na strani G4.

Pozdrav društvo. Da li mislite da je prelaz sa Nexus 5 na G4 ok? Kontam da ga samo rutujem zbog reklama i to je to.
Ja sam odustao od rootovanja jer sam na mm a bootloader ne moze da se relock. Za reklame skini adguard, u free samo blokira reklame u browseru, za ostalo moras "kupis"

Onda je jasno. Jeste mi softver bitan ali došlo je vreme da ga menjam i mislim da je g4 sasvim prihvatljiv zbog svega ostalog što je na njegovoj strani.

Ne znam stvarno, nista nerealnije nisam do sad video. Ne kazem nista za tebe, nego mi ovaj rezultat nikako ne ulazi u glavu, s obzirom da znam koliko on izvlaci SOT-a

Meni uz normalnu upotrebu bije 5.30-6.30h.
Pod tim podrazumevam: 2g, desetak minuta razgovora, 10-ak sms-a; sve vreme uključen wifi, malo gps-a, malo mobile data (kada nisam kući), sinhronizaciju dva gmail naloga, viber, tapatalk, mnogo neta, ...

Šta ja znam, svako drugačije koristi telefon. Mogu da kažem da mi se po autonomiji baterije pokazao, skoro pa kao Note 4. Tu su negde. Ponavljam, kod nekoga možda ne izvlači ni 4h, ali kod mene je ovako.
Kako god ja sam zadovoljan baterijom.

40-50%.
Ponavljam, tako je kod mene. Niti kome imam šta da dokazujem, niti sam balavac da bi me to uveseljavalo. Rutovan je, pobrisane sve nepotrebne gluposti, i stavljen kernel SimpleGX 1.2.6. I to je to.

Konačno isceđena do kraja.[emoji6]
Da li je do kernela, da li je što sam obrisao /system/bin/logd; ili su mi stvarno uvalili neku 4000mAh bateriju...!?

uploadfromtaptalk1456414023600.jpg uploadfromtaptalk1456414035138.jpg

Napisao si malo :)
OK, znači skoro sve wifi, i verovatno je to osvetljenje koje navodiš neko prikladno kućnim uslovima. Očekivano je to onda, Nexus 5x recimo slično izvlači kada je nonstop na wifi, oni i po testovima imaju sličnu bateriju.

Meni u tim uslovima 4h sot... Od kada sam uzeo g4 ne znam da li sam i jednom imao 6h sot...

Poslednja izmena:
stgao mi je OTA V20d 932.50MB da li je to MM skidam ga sada natel i treba da instaliram moram li posle instalacije da uradim reset tel ako bude radilo sve ok

I ptice znaju da G4 ima slabiju bateriju od G2, a ja sam G2 sam uspeo bukvalno par puta da izvucem 4ipo SOT-a i da mi ostane 50% ali uz wifi sve i ne preterano zahtevno koriscenje, tako da je ovde nesto drugo po sredi, da li do tog kernela, ili sta si ti radio ja ne znam, ali znam da kum ima G4 (pre toga G2 imao), sve stock i on izvlaci k'o i 99% drugih korisnika G4, osetno manje od G2...

Nazad
Vrh Dno