Probao sam pa mi se ne sviđa [emoji1]Mislim da ti za to treba root... Sto ne probas nesto drugo, mene Firefox lepo sluzi?
lg beats ne kostaju 100$,nego nesto oko 20$, ni jedan proizvodjac ne daju uz telefon premium slusalice,nego neku srednju klasu,cuo sam da htc-ove nisu lose,gledam neke malo kvalitetnije,te jvc kod nas kostaju 50e,svidjaju mi se i ove ali su malo skupe https://www.bose.com/en_us/products...devices.html#v=soundtrue_ultra_apple_charcoal
Preporuka za CM browser,odlican,stabilan,brzJedino njega nisam probao
Stavio sam Apus - super brzPreporuka za CM browser,odlican,stabilan,brz
^ LG ima ''QuadBeat'' slusalice (vec 3 ''generacije'', v3 je iz 2015. godine), verovatno na njih misli.
Jesi li u podešavanjima za Call Settings štiklirao 'Noise suppression' i 'Voice clarity'? Ja nemam zamerki na zvuk pri razgovoru!
Imaš na kp i u mobisu u bgPozdrav ljudi, zanima me jel iko prodaje braon kozni poklopac baterije za Lg G4? pretrazio sam sve zivo po srbiji, ovo mi je poslednja sansa da nadjem nesto![]()
Meni je 20d radio ocajno. Madjar je u pitanju. Dobio sam ga preko ota instalirao i uradio hard reset. Prosek oko 3h sot... Uzas...vratio sam se na 10d...4h ili više sot uz 20+h uptime...sto je za mene odlicno... I pricam od 3g/wifi sve popaljeno korišćenju.Iskreno ne znam. Vidim da ima nešto od cm-a i aosp-a ali nisam imao potrebe da se zezam sa njima. Zadnji MM 20d/e rade odlično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari