Šta je novo?

LG G4

Jbm li ga moguće je da je nov pošto je u Aziji tj u nekim zemljama g4 dobio MM
Ali proveri ti to još dobro - gde si kupio?

Jel ima neku bateriju viška ili ako može svoju bateriju da mi pozajmi na 24h? Imam problema kod jedne g4ke, dođe do 20-15% baterije i ugasi se momentalno pa da vidim da li je baterija crkla ili je otišao telefon...sve ostalo mu radi ok, al eto ugasi se pred kraj baterije sam od sebe, bez ikakvog upozorenja.

Poslednja izmena:
ako mi neko od korisnika ovog telefona da mi kaze,da li se glasno cuje na slusalicama,ne bubicima,npr na g2 se slabo cuo,a telenoru sam prosle godine probao g3,to su na njemu ispravili bas se glasno cuo,a citao sam na razni forumima,kada je u pitanju g4 nazadovao kada se uporedi na g3,i da li photo i cinema fv-5 aplikacija bolja ili losija od stock kamere?

Ja u ovom trenutku imam 53h21m od zadnjeg punjenja baterije a ona je na 56%. SoT je samo 38m, ali ipak je odlično. LL je u pitanju, nekidan sam instalirao onaj update od 1.7 GB koji je u changelogu pominjao nešto oko VOLTA unapređenja.

Sve preporuke za Nillkin tempered glass. Odlicno je isecena, kao original lg folija. Dobije se i nalepnica za kameru.
uploadfromtaptalk1455569342904.jpg

Nisam imao vremena mnogo za telefon, izvuče 2 dana, MM na telefonu, sve popaljeno full:

@stefanzd, bolji je na slušalicama od G2 i G3, malo tiši od S6.

Nisam imao vremena mnogo za telefon, izvuče 2 dana, MM na telefonu, sve popaljeno full:

@stefanzd, bolji je na slušalicama od G2 i G3, malo tiši od S6.

hvala to mi mnogo znaci,posto sam kupio bas dobre slusalice jos prosle godine,vidim sada im je pala cena na 1500din,svima preporucujem koji dosta slusaju muziku kao ja da ih kupi,nece se razocarati u pitanju su philips shp2000,kada sam ih kupio cak su davale bolji zvuk od Sennheiser nekih slusalica sa kojim sam ih uporedjivao i to osetno,sta kazete na ovo https://www.youtube.com/watch?v=B_JptzXUQ9g al ih je v10 sve izuo,valjda nije g4 nesto mnogo losiji od njega,ne bi trebalo,posto su u pitanju dosta slicni telefoni,i sta mislite o ovim slusalicama http://www.amazon.com/gp/product/B0...rue&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER ?

ako koga zanima, upravo punim tel sa punjacem koji podrzava QuickCharge 2.0
za 1h od skroz istrosene baterije je stigao do 83%
istovremeno punim HTC One M7 sa fabrickim punjacem (1000mA) - od 0% za isto vrijeme stigao samo do 43% :D

A sto se tice zvuka, ja imam urBeats, testiracu opet ako treba, ali ja na slusalicama ne primjecujem neku razliku u poredjenju sa HTC-om. Ali su mi zato recimo ove fabricke LG Quadbeats ogavne sto se zvuka tice, basa nema nidje...

@stefanzd, V10 je druga priča što se tiče muzike, prvi LG po meni koji valja muzički, ima verovatno i najbolji DAC na tržištu. I gore na tom testu nema HTC, hebo test bez M8 ili M9.

V10 ima dac koji se nalazi u jos nekoliko telefona i jeste najbolji na trzistu ali za razliku od MX5 Pro npr nema pojacalo tj za jacinu zvuka preko slusalica kazu da je tu negde sa G4 ali uz kvalitetniji zvuk sto znaci da ce Ivanu I. to biti ''kvalitet koji ne moze da se cuje'' i to preko nekakvih basshead bubica od 15$ :d :d

MX5 Pro ima pojacalo koje je dosta jace (bar na papiru) i od htc M8/M9 (po karakteristikama i kvalitetnije) ali svako normalan zna da je svako pojacanje izlaza na tim telefonima implementirano zbog ''high-impedance feat low-avarege sensitivity'' (on/over ear) slusalica :)

Poslednja izmena:
A znaci sad moze da se nadomesti sa eksternim pojacalima i to ti je ok a do pre dan si pricao kako su ta pojacala glupost i da nemas nameru da ih nosis sa sobom tj da oces da ti bass gruva u glavi direktno iz telefona a ne preko nekakvog smarackog pojacala? :)

Ja bih V10 (kao i 99.9% ostalih telefona) uz bubice/in ear koristio bez ikakvog pojacala jer to za bubice apsolutno nije potrebno a i planiram da cujem prvu izgovorenu rec svojih unuka ;) :d

Poslednja izmena:
Stiže mi v10 za dan dva pa cu vam preneti utiske

ako koga zanima, upravo punim tel sa punjacem koji podrzava QuickCharge 2.0
za 1h od skroz istrosene baterije je stigao do 83%
istovremeno punim HTC One M7 sa fabrickim punjacem (1000mA) - od 0% za isto vrijeme stigao samo do 43% :D

A sto se tice zvuka, ja imam urBeats, testiracu opet ako treba, ali ja na slusalicama ne primjecujem neku razliku u poredjenju sa HTC-om. Ali su mi zato recimo ove fabricke LG Quadbeats ogavne sto se zvuka tice, basa nema nidje...

to jeste,nisi one u sustini lose,ali su nekako ravne bar zar mene,na svim testovima nahvalis bas ovaj jvc sto sam postavio,bas daju mocan bass.

A znaci sad moze da se nadomesti sa eksternim pojacalima i to ti je ok a do pre dan si pricao kako su ta pojacala glupost i da nemas nameru da ih nosis sa sobom tj da oces da ti bass gruva u glavi direktno iz telefona a ne preko nekakvog smarackog pojacala? :)

Ja bih V10 (kao i 99.9% ostalih telefona) uz bubice/in ear koristio bez ikakvog pojacala jer to za bubice apsolutno nije potrebno a i planiram da cujem prvu izgovorenu rec svojih unuka ;) :d

Ko je rekao da je meni ok? Ja i dalje nisam za te varijante, gore sam se nadovezao na tvoj odgovor o DAC i da nema pojačalo, meni v10 nije interesantan. Nisam zadovoljan zvukom na G4, na S6 bi se zadovoljio. HTC je mama.

to jeste,nisi one u sustini lose,ali su nekako ravne bar zar mene,na svim testovima nahvalis bas ovaj jvc sto sam postavio,bas daju mocan bass.

JVC nije isto sto i JBL (to si postavio :D ). Svakako, em su urbeats bas bas bass heavy, nikako ravne, po tome je cijela Beats linija poznata, em sumnjam da slusalice od $23.15 daju mocniji zvuk od slusalica od 99€ :p

JVC nije isto sto i JBL (to si postavio :D ). Svakako, em su urbeats bas bas bass heavy, nikako ravne, po tome je cijela Beats linija poznata, em sumnjam da slusalice od $23.15 daju mocniji zvuk od slusalica od 99€ :p

lg beats ne kostaju 100$,nego nesto oko 20$ :p, ni jedan proizvodjac ne daju uz telefon premium slusalice,nego neku srednju klasu,cuo sam da htc-ove nisu lose,gledam neke malo kvalitetnije,te jvc kod nas kostaju 50e,svidjaju mi se i ove ali su malo skupe https://www.bose.com/en_us/products...devices.html#v=soundtrue_ultra_apple_charcoal

lg beats ne kostaju 100$,nego nesto oko 20$ :p, ni jedan proizvodjac ne daju uz telefon premium slusalice,nego neku srednju klasu,cuo sam da htc-ove nisu lose,gledam neke malo kvalitetnije,te jvc kod nas kostaju 50e,svidjaju mi se i ove ali su malo skupe https://www.bose.com/en_us/products...devices.html#v=soundtrue_ultra_apple_charcoal

ili ove,mnogo su bolesne http://www.amazon.com/Marshall-Headphones-M-ACCS-00121-Minor-White/dp/B005P18VHI ?

Cena ne znaci uvek kvalitet, pogledaj malo po netu (npr head fi) koje slusalice se preporucuju kao najbolja kupovina do 50, 100, 150$. Konkretno one JBL koje si postavio nikada ne bih kupio, do 50$ najbolje naruci ove sa amazona - http://www.whathifi.com/soundmagic/e10s/review

Evo pre nekoliko dana je jedan clan foruma uzeo bas te (vidi Z3 temu, poslednjih nekoliko strana) i prezadovoljan je.

ni jedan proizvodjac ne daju uz telefon premium slusalice,nego neku srednju klasu,cuo sam da htc-ove nisu lose

Sve je to slicno danas i takve slusalice pripadaju low klasi. Ne kazem da su lose, mogu da se koriste naravno ali nije to-to.

Poslednja izmena:
Cena ne znaci uvek kvalitet, pogledaj malo po netu (npr head fi) koje slusalice se preporucuju kao najbolja kupovina do 50, 100, 150$. Konkretno one JBL koje si postavio nikada ne bih kupio, do 50$ najbolje naruci ove sa amazona - http://www.whathifi.com/soundmagic/e10s/review

Evo pre nekoliko dana je jedan clan foruma uzeo bas te (vidi Z3 temu, poslednjih nekoliko strana) i prezadovoljan je.

Sve je to slicno danas i takve slusalice pripadaju low klasi. Ne kazem da su lose, mogu da se koriste naravno ali nije to-to.

dobre su ove slusalice,a nisu mnogo skupe izlaze mi 36e,planiram da kupim u radnji,ne bi ih uzeo dok ih ne probam,nego gledam onako zanimljive modele.moze slobodno jos neka preporuka

Ne treba ti dalje, hsv ti je dao najbolju preporuku za te pare.

Ja ne znam šta dramite toliko oko zvuka na sluškama. Ja imam neke pionir crveno-crne sluške i nemam neke zamerke na zvuk. U poređenju sa Note 4 jedino što je tiši na nižim jačinama, ali kad mu se da po volume, sasvim korektno.

Ma zvuk je odličan, čak sa stock slušalicama. Probajte Poweramp aplikaciju, podesite equalizer, bass, visoke, pojačajte do kraja i više je nego dovoljno.
Dok meni se ne dopada zvuk u slušalici kod telefoniranja, nekako je kao da pričaš u kantu, nekako "zvoni" glas sagovornika, više bih voleo da su malo prigušene te frekvencije.

Jesi li u podešavanjima za Call Settings štiklirao 'Noise suppression' i 'Voice clarity'? Ja nemam zamerki na zvuk pri razgovoru!

Nazad
Vrh Dno