Probao sam pa mi se ne sviđa [emoji1]Mislim da ti za to treba root... Sto ne probas nesto drugo, mene Firefox lepo sluzi?
lg beats ne kostaju 100$,nego nesto oko 20$, ni jedan proizvodjac ne daju uz telefon premium slusalice,nego neku srednju klasu,cuo sam da htc-ove nisu lose,gledam neke malo kvalitetnije,te jvc kod nas kostaju 50e,svidjaju mi se i ove ali su malo skupe https://www.bose.com/en_us/products...devices.html#v=soundtrue_ultra_apple_charcoal
Preporuka za CM browser,odlican,stabilan,brzJedino njega nisam probao
Stavio sam Apus - super brzPreporuka za CM browser,odlican,stabilan,brz
^ LG ima ''QuadBeat'' slusalice (vec 3 ''generacije'', v3 je iz 2015. godine), verovatno na njih misli.
Jesi li u podešavanjima za Call Settings štiklirao 'Noise suppression' i 'Voice clarity'? Ja nemam zamerki na zvuk pri razgovoru!
Imaš na kp i u mobisu u bgPozdrav ljudi, zanima me jel iko prodaje braon kozni poklopac baterije za Lg G4? pretrazio sam sve zivo po srbiji, ovo mi je poslednja sansa da nadjem nesto
Meni je 20d radio ocajno. Madjar je u pitanju. Dobio sam ga preko ota instalirao i uradio hard reset. Prosek oko 3h sot... Uzas...vratio sam se na 10d...4h ili više sot uz 20+h uptime...sto je za mene odlicno... I pricam od 3g/wifi sve popaljeno korišćenju.Iskreno ne znam. Vidim da ima nešto od cm-a i aosp-a ali nisam imao potrebe da se zezam sa njima. Zadnji MM 20d/e rade odlično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari