Šta je novo?

LG G4

Meni je jasno - nego što ne kažeš i drugima gde si kupio? Možda imaju još
Meni ne treba ja sam menjao

U prevodu svako mora za sebe da juri redom i pita prodavce na KP dok se neko ne smiluje i proda poklopac?

Tačno tako. Ukoliko ne želi kopiju ili da plaća 40e. Imao sam braon, bordo i bež. Sve za 2.000 kupovao. Braon menjao za bež a bordo jedva prodao za iste novce. Jako teško se prodaju i po tim cenama, kamoli 40e

Svaka cast ako si uspeo da skines cenu sa 40e na 15e. Probacu ali cisto sumnjam.

Pa i meni je neko sa foruma nudio 15 e (neću da imenujem-prepoznace se) pa nisam hteo ni da pomislim na te pare kad znam da ne mogu da uzmem ispod 4000 druga
A za 2000 ja cu da kupim

Poslednja izmena:
Imam ja crni i zuti u kompletu, oridjinale sa amazona pa ako nekog zanima pm [emoji14]

Sa ekranom nikakvih problema. Video i os nisam video neke velike promene ali nisam ni koristio nesto puno kameru od update-a.

Da nije ekran od zime poludeo? Ako si bio na -15, mozda je to? Ako imas garanciju reklamiraj obavezno.

Ma nije do zime...sve radi kao podmazano! Pogledaj na YT s cime se ljudi susrecu...uzas!

Ako neko hoće bež leđa da kupi, nek se javi na pp. Original, logo, wi-fi charge, itd.
811809c9c977b7d43e0a7e000b24ff35.jpg

Evo i ja od danas došao u klub četvorki, g2 još uvek ispravan i očuvan, žena nije dala da prodam, tako da - ostao je u porodici, hehe. Preko neta nisam mogao da nađem za koje je tržište - http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 , ali je aplikacija "lg phone from" pokazala da je za rumunsko tržište. Došao sa kožnim (LB - svetlo braon) i plastičnim zadnjim poklopcem, sim free. Preko aplikacije software update ne prijavljuje nikakav abdejt, ali preko LG bridge kaže da ima 20a. Nisam sve čitao, samo zadnjih 15-ak strana G4 teme i video da se neki žale na bagove na 20a i b, pa bih sačekao neku proverenu verziju - 20a je android 6 ako se ne varam? Tako da, deluje lepo i moćno ovaj tel, nadam se da će da tako i da se "ponaša".
Ne vidim task manager, a ni widget za njega. Jel to izbačeno? Šta znači ono stolen information - notkorean u apk "lg phone from"?

Poslednja izmena:
Ono što počinje na 20 ti je marshmallow i slobodno uradi update - nekima se posle mesec dana tek pojavio problem sa pozivima ali ne kod svakog i jedan restart rešava sve a ako se i tebi pojavi do tad će već izbaciti narednu verziju probleme inače imaš task manager
Restart svake nedelje i nema nikakvih problema [emoji1] [emoji1]

Poslednja izmena:
Ja trazim braon ili bordo kozni poklopac pa ako neko zna nekoga ko prodaje neka javi slobodno.

Poslednja izmena:
Dok sam bio na g2, ne možeš da stigneš pročitati koliko postova, a ja sad moram uzastopni.
Malo mi se ne sviđa automatic brightness, nekako mi je pre tamno, znači na auto i klizač na 100%, na g2 je malo bolje to radilo. Tek imam 2 dana tel, još je na 5.1, malo da ga izgustiram pa ću videti da li da idem na 20a. Meni i ovaj 5.1 lepo izgleda, evo ceo dan ga njakam i još ostalo 30% baterije, zadovoljan sam sa trajanjem.

Jel ima neko go sms pro premium a da mu radi na MM?

Stock slušalice odlične u kombinaciji sa Poweramp i custom equalizer-om.

Kako da napravim da u podešavanjima mreže imam samo LTE a da mi ne bude LTE WCDMA GSM itd. - ušao sam u hidden menu pa tražio tamo ali nisam našao - sve sami testovi

Jel znaš da ćeš biti nedostupan ako staviš samo LTE only?

Nisam znao - u međuvremenu sam nasao - sad cu da probam
U pravu si bio sam nedostupan - koje je rešenje da mi ne prebacuje stalno sa 4g na 3g?

Poslednja izmena:
Pa mora uvek da ti prebacuje kad te neko bude zvao, kad nekog budeš zvao. Kad je mirovanje ili net biće 4G.

Kucaj na Google-u VoLTE (voice over LTE) to će doći kod nas za par godina, pa će onda i postojati opcija VoLTE only.

Za sada samo 3G/4G (ja to kod mene u telefonu imam) i tako držim.

3g mi je brži nego 4g - sad cu da isključim - loš je signal kad sam na 4g a juče npr kada sa bio u NS zapuca se do 90-100 a ovde jedva 60 kada sam u centru a kući mi je jedva 30 a upload 50

Telefon koristim 5ti dan, odličan je. Večeras sam trebao nešto osvetliti u mraku i ... nema default apk za baterijsku lampu, ili ne znam da nađem? Znam da ima hrpa kojekakvih apk za to, ali više verujem stock apk, nego nekim levim.
Nabavio sam neki comicell crni silikonski case dok se ne odlučim za nešto masivnije. A šacovao sam jedno baš gabaritno - verus thor - silver ili dark silver http://veruscase.com/lg-g4-case-thor-series.html , jel neko imao ili video jel ima negde kod nas? Kao i ona Circle Case sa kupujem prodajem za 1200 din (bez NFC), piše da su original, kupovao je to neko?
Inače onaj kožni ili "kožni" poklopac je baš klizav(bolje da su napravili da ima grip kao molten košarkaška lopta) , ali plastični sivi (diamond šara) je tako fin, ne kliže se, kao da je guma u pitanju.

Poslednja izmena:
Imas stock flashlight, u notifikacijama gde su ti precice za wi-fi, samo skroluj na levo :)

Vrh Dno