Šta je novo?

LG G4

Ni factory ni hard reset ne brišu ništa sa eskterne sd kartice. 101%!

Hard reset radiš tako što ugasiš telefon, zatim ga upališ držeći istovremeno volume down i power dugme. Kada se pojavi Lg logo, na trenutak pustiš i opet držiš power dugme. Zatim će ti se pojaviti dva pitanja da li siguran da želiš da odradiš reset. Ideš yes, yes (volume tasteri su navigacija, power selekcija). Nakon toga će ti se telefon restartovati.

Ko pita ne skiDa :p :)

3,5h mi skida ovaj update,dal je do mog neta ili do preopterecenosti servera...

Ni factory ni hard reset ne brišu ništa sa eskterne sd kartice. 101%!

Hard reset radiš tako što ugasiš telefon, zatim ga upališ držeći istovremeno volume down i power dugme. Kada se pojavi Lg logo, na trenutak pustiš i opet držiš power dugme. Zatim će ti se pojaviti dva pitanja da li siguran da želiš da odradiš reset. Ideš yes, yes (volume tasteri su navigacija, power selekcija). Nakon toga će ti se telefon restartovati.
Jednostavnije mu je da ide iz settings pa factory reset

Ja sam tako... Još lakše je iz backup & reset u settings opcijama. Tu te lepo pita da li hoćeš da čistiš sd card ili ne...

Ma u isto vreme smo pisali post... To se odnosilo na unuka... :) I meni je dugo skidao, nekih sat vremena...

Gde me mučiš sada, nikada nisam to radio... Ne znam ni kako, šta... :D

Ja iz nekog razloga preferiram hard reset. U oba slučaja, eksterna kartica ostaje netaknuta.

E do q :wall:

Sve lepo odradio i resetovao i sad nece da uradi beckup.

Pise: your phone cannot prepare to restore from beckup.
Instalirao sam i one drivere sto trazi i sve po nekoliko puta i nista.Krene da radi pripremu za restore i na 11% izbaci ovu poruku.

E do q :wall:

Sve lepo odradio i resetovao i sad nece da uradi beckup.

Pise: your phone cannot prepare to restore from beckup.
Instalirao sam i one drivere sto trazi i sve po nekoliko puta i nista.Krene da radi pripremu za restore i na 11% izbaci ovu poruku.
Zato što si bekapovao staru verziju trebao si da uradiš backup u telefonu i taj file prebacis na komp pa posle vratis a i tad neke opcije ne mogu biti vraćene 100 posto

Pa sad jedino da se vratim na Lollipop uradim restore,predjem na Marshmallow,odradim beckup,resetujem,pa uradim restore :lupko:

Joriq,htc je sinonim za zvuk :) kamera za Lg :) apple za fluidnost :)
Samsung,hmm ne mogu da se setim :-D
Salu na stranu,zaista Htc ima vrhunski zvuk i tu nema price.
G4,po meni,trenutno najbolju kameru na telefonu (808 tu ne racunam) :)

i 808 je pregazilo vrijeme, pogledaj testove: http://smartcam.club/node/3307

LG se stiskao za kvalitetne mikrofone, ni HTC ih ne pravi sam, nego porucuje :)

Joriq,htc je sinonim za zvuk :) kamera za Lg :) apple za fluidnost :)
Samsung,hmm ne mogu da se setim :-D
Salu na stranu,zaista Htc ima vrhunski zvuk i tu nema price.
G4,po meni,trenutno najbolju kameru na telefonu (808 tu ne racunam) :)
LG sinonim za kameru? Ma daaajjj... :D

(a u pozadini hor bečkih dečaka). Možda nije najbolji telefon, ali je bez premca Best buy cena/kvalitet

(a u pozadini hor bečkih dečaka). Možda nije najbolji telefon, ali je bez premca Best buy cena/kvalitet
E...sad kad spomenu becke djecake malo mi je muka. Iako cura mi je izricito trazila da hoce tu melodiju. Ja kad sam imao tu melodiju postavljenu na g2 ustajao sam se momentalno samo da gasim.

i 808 je pregazilo vrijeme, pogledaj testove: http://smartcam.club/node/3307

LG se stiskao za kvalitetne mikrofone, ni HTC ih ne pravi sam, nego porucuje :)

Ne bih se kladio na novije telefone (moraju oni da se prodaju i budu bolji od starijih na testovima), veličina je bitna, mislim senzora :)

Da ne postavljam svoje, nokia 808 u full 7728 x 4354 bez ikakve obrade, slikao član sa foruma:

Noćne:

Pozdrav svima. Posle koriscenja LG G2 i LG G Pro 2 sam resio da pazarim ovaj telefon. Da li bi neko bio ljubazan da mi preko PM-a preporuci neku prodavnicu u Beogradu gde bih mogao da ga kupim, kp nije opcija jer mi je bitno da mogu da odem u servis ako mi nesto bude zatrebalo. Unapred hvala!

Nazad
Vrh Dno