Šta je novo?

LG G4

Sto se mene tice nisu morali vraćati - svakako ne koristim

Ja sam upravo preko LG Bridge prešao na 6.0 verzija V20a-EUR-XX.

Evo krenuo i ja lagano preko Lg Bridge da skidam update... :) Sve pohvale za lg, relativno brzo su izašli sa sa šesticom. Nisam očekivao. Za sada stvarno pozitivna iskustva sa ovim telefonom... :)

Evo krenuo i ja lagano preko Lg Bridge da skidam update... :) Sve pohvale za lg, relativno brzo su izašli sa sa šesticom. Nisam očekivao. Za sada stvarno pozitivna iskustva sa ovim telefonom... :)
Nije relativno brzo nego brzo- pre svih [emoji1] [emoji1] [emoji1] ako isključimo nexuse
A kad će moj Baltic?
Ako ne bude za dan dva radiće flash tool [emoji1]

I ja sam na Baltic.. Ako resis da fleshujes javi mi linkove sta i kako da odradimo zajedno :)

Imaš poverenja u Dejana?! [emoji14] Poslaće ti neki link, brikovaćeš telefon... ;)

Ma znam.. Zezam se malo dok čekam da se skine ovih 1.55gb, spori ovi serveri ... [emoji2]

Ne pomaže... Šta sada!? [emoji23] Šalu na stranu stvatno sve pohvale za Lg... [emoji106]

Evo radi optimizaciju aplikacija... :) Ide posle factory reset da sve bude na svom mestu... :d

Mora li se raditi factory reset nakon prelaska na M?
Na Nexus 4 ga nikad nisam radio i nisam imao problema.

Uvek može da se uradi LG backup>Factory reset>restore backup

To su ti verovatno ubacili knock code koji sad dolazi sa verzijom a

Gledam i ja da mijenjam g3 za g4 i nadoplatu. Nisam bas ni previse za to ali ne da mi se nista drugo osim lg

Baš sam zadovoljan telefonom. Mislio sam da će biti prelazno rešenje do sredine 2016 ali teško ću se odlučiti da ga promenim. Sve preporuke za one koji imaju nedoumice koji telefon da kupe sada...

Vrh Dno