Šta je novo?

LG G4

Mda.... Izvinjavam se, skroz sam ispao nepismen...
Da, telefon je portugalac, i videh na gornjim linkovima za koja tržišta pustili M, pa odradio update prego Bridge-a

Ma polako, ja sam bio ubedjen da ce biti tek u januaru. Nego ovo za auto brightness sa drugog linka, ako sam dobro razumeo, videce se kako se pomera slider u auto modu ili sta?

Da vidis kako se slajder pomera i koliko procenata je u auto modu. Ali nesto su zeznuli, mnogo sporo reaguje, nego ranije. Nadam se da je ispravljeno u ovim verzijama.

Lepo. Ma ne bi se oni povukli sa update-om da je taj poljski valjao, ostaje nam da se nadamo za ovo sad. Od svega me najvise interesuje da se doze lepo pokaze. Kakav je sad standby, mislim na ovom do sad M?

Ja sam jutros imao 76h31m na bateriji, jeste da sam ga malo koristio ovih dana (2.5h SOT) ali ovo je odličan rezultat. Inače još uvijek sam na 5.1.

Krenulo da skida, ne znam odakle je, tj znam sa KP je :D

nnn.jpg

Koji nije bloatovan od strane operatera? Samo Baltic koliko ja vidim. Nema serbia telenor.

Nema open madjar svi su T-mobile. Zato i pitam. Nista sibnucu mu baltic pa sta mu bog da sa apdejtom :)

Možeš slobodno - ja kada sam vraćao stavio sam francuza i svakako sam posle toga dobijao OTA update
Ja sam dobio update neki dan na G i ako je na marshmallow-u bolje od ovoga onda svaka čast
a715180b90030b73ab7efc6268b313fa.jpg

Osvetljenje na 60

Poslednja izmena:
Provider: TM3
Provider name: TMN_MEO

WTF?

Sad malo proguglah, izgleda da je portugalac, inace telefon kupljen preko KP...

Poslednja izmena:
nisam probao preko LG Bridge, ako ga prikačim i pustim karticu software update da li će odmah početi update ili će ako ima me pitati prvo da li hoću da instaluiram

nisam probao preko LG Bridge, ako ga prikačim i pustim karticu software update da li će odmah početi update ili će ako ima me pitati prvo da li hoću da instaluiram
Pitace te- imaš i opciju za backup i svašta nešto - isto kao lg pc suite samo što je ovo nova verzija

Meni ja iz mađarske (iz vip-a telefon) ... Nema još uvek ništa... :)

Stvarno su popravili bateriju sa ovom G verzijom - rezulat od danas
uploadfromtaptalk1448831731023.png
Bice jos bolje na M [emoji1]
Da dodam samo da je osvetljenje na 60 bez auto

Poslednja izmena:
ja imam Poljaka, 6.0 vec skoro mjesec dana, sad se skinula i instalira se ova nova verzija (6b ili kako vec), oko 100MB OTA :) Drago mi je da su vratili knock code, ali sad kad je minimum 6 puta da tapnes, i dalje ga necu koristiti :-/

Vrh Dno