Otvara dok trepnes"funkcionalnost kamere je unapredjena" pa jel' moze jos bolje?![]()
Na Lg G4 ne mogu da nadjem funkcije koje su barem meni odlične na LG G3, a to su kod G3 u kartici pametne funkcije ima pod kartica pokreti...e tu ima javite se na dolazni poziv, opcija da se samo prisloni tel uvetu i sam se javlja, isključeno zvono, opcija da se telefon kada zvoni prilikom podizanja sa stola sam utiša... i još mnogo toga. Verzija softvera na G3 je 4.4.2, ne mogu da nadjem te opcije na G4 ako neko zna nesto o tome molim pomoć
HVALA
Najveća glupost što su napravili je što su na g4 izbacili face detection a na g2 i g3 imaPogledajte prilog 184785Pogledajte prilog 184786u opciji poziv imaš sve
Mislio sam na to da dok gledaš displej on se ne gasi - možda se nisam dobro izraziog4 ima kameru koja je veoma ozbiljna sprava, koju ozbiljan fotograf moze ozbiljno da iskoristi. Nikakav face detection to ne moze pokvariti
Pogledajte prilog 184785Pogledajte prilog 184786u opciji poziv imaš sve
Imaš takve aplikacije na Play store. Mada pogledaj screebl, bolji je princip.Mislio sam na to da dok gledaš displej on se ne gasi - možda se nisam dobro izrazio
Imaš takve aplikacije na Play store. Mada pogledaj screebl, bolji je princip.
Aplikaciju Screeblnisam bas najbolje razumeo, sta da pogledam
Stigao mi danas G4, ceramic white verzija. Gde mogu da nabavim leather brown leđa?
Mislim da je neko kačio broj nekog lg support-a za Srbiju pa možeš da vidiš sa njima da li imaju na stanju. Možeš i na kp, ili da naručuješ preko eBay, ali expressa ili amazona...
Aha, oni su ovlašćeni partner, pitaću ih mejlom da li imaju na stanju i koja je cenaMozda cu te slagati ali cini mi se da je neko pisao da je kupio kozna ledja u MESC-u.
Tako se kreću, samo pazi, većina nije original. Pogotovo ne na ali expressu. Tako ako ti je baš odmah potrebno najbolje onda kod tog ovlašćenog distributera ali očekujem cenu od 4000 din. Ako ti se ne žuri čekaj na kp...Nisam ih našao na kp, da li je neko uzimao iz inostranstva sa tih sajtova? Vidim da je prilično povoljno, ide od 13 do 40$
Telefon mi je bio hitno potreban, pošto sam ga uzeo za poklon, ali nisam mogao da nabavim leather verziju, nigde ga nije bilo. Zato sam uzeo klasičan, a poklopac ću kupiti kad naleti oem na kp, ili ću na kraju krajeva uzeti neki na aliexpress i okušati sreću sa kinezima.Tako se kreću, samo pazi, većina nije original. Pogotovo ne na ali expressu. Tako ako ti je baš odmah potrebno najbolje onda kod tog ovlašćenog distributera ali očekujem cenu od 4000 din. Ako ti se ne žuri čekaj na kp...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari