Šta je novo?

LG G4

I Nexus je na 6.0 i to onaj iz 2013.

Pa i taj iz 2013.-te je LG, svaka im čast

trollface-original.png

Koja je fora pa Poljska uvek prva dobija? Sta se moze ocekivati da se dobije sa sesticom?

Isto kao i G2 :D

Poljska izgleda da je dobro prošla sa EU...
Mnogo fabrika i predstavništva kompanija je tamo - npr Samsung se iz Londona preselio tamo.
Softver isto prvo izlazi za njihovo tržište (LG, Samsung možda još neko... ) .

Ako ne ubace 60 FPS u Full HD snimanju... :smash:

Kako na Chrome da namestim da vidim koliko mi je tabova otvoreno?

Isključi merge tabs and apps u podešavanjima chrome-a.

E to je to hvala, ranije sam namestao, sad nikako da se setim koja je opcija u pitanju. Inace, bilo otvoreno 35 tabova, a radio ko metak [emoji1]

Da, 35 komada i radio je bez ikakvog trzanja.

Kod mene je automatika suvise slaba uvece. Na dnevnoj svetlosti je ok. Nego, uzeo sam pre neki dan nov telefon i nisam skinuo fabricku foliju sa ekrana jer je odlicno nalepljena ☺ Samo sam srezao gore onaj repeljak za odlepljivanje iste. Kako vam se cini ekran polse skidanja? Kvari li prikaz ova folija? Da skidam pa da stavljam klasicnu.

Na dnevnoj svetlosti je dobar ekran, medjutim uvece kad cackam tel u slabijem osvetljenju moram da gasim automatsko osvetljenje jer mi suvise potamni ekran i naprezem se..na Z3 je to odlicno funkcionisalo.

Tako je i na G2, uvece kad se stavi automatsko bude bukvalno na 0%. Izgleda da LG tako misli da je najbolje :D

^^Probaj Lux Auto Brightness ako ti ne odgovara stock podešavanje osvetljenja

Kod mene je automatika suvise slaba uvece. Na dnevnoj svetlosti je ok. Nego, uzeo sam pre neki dan nov telefon i nisam skinuo fabricku foliju sa ekrana jer je odlicno nalepljena ☺ Samo sam srezao gore onaj repeljak za odlepljivanje iste. Kako vam se cini ekran polse skidanja? Kvari li prikaz ova folija? Da skidam pa da stavljam klasicnu.
ja sam tu fabričku skinuo samo zato što me to nerviralo - inače isto ti je i kad kupiš ovu za 200 dindzi samo što je ova bolje zalepljena i ima isti efekat

Ni u jednom testu to nisam vidio, valjda se niko nije sjetio da testira noću u mraku :)

Pa lg na svojim telefonima uvek ima ocajno auto osvetljenje.

Meni je baš super kad je osvetljenje dosta nisko u mrklom mraku.Na Z2 je užas, kad smanjim na 0 peku oči koliko je jako.

Sad mi je .232 ali purex rom, možda je za nijansu bolja situacija.

Misle ljudi na vase zdravlje, ali dzabe kada vi ne mislite. Buljiti u dobro osvetljen ekran nocu je siguran put ka unistavanju vida. Aplikacije kao Lux ne samo da ubiju osvetljenje nego pocrvene ekran, jer plava svetlost deluje veoma negativno na ljude nocu i onemogucava kvalitetan san.

Vrh Dno