Šta je novo?

LG G4

OK, ko naleti na neke utiske neka javi :)

Mislim da je mislio "službeno" olitiga "oficijelno" ali zvanično je inače "navodno".
Ja baš flešam ovaj .zip fajl jer mi preko .kdz nije htio.. Nisam jedini, vidim da još nekima neće.. Al dobro, javim dojmove kad se fleša

Nemam g4 ali imam ideju kako flashati, echoone mi je blizu(ne znam jel kući sad) pa da navrati da probamo. Tako da je nedokazano još.

ca558e897611a73a55727145d668c520.jpg
8a867c91926b2018a697267dbacb3d9a.jpg
66f516017a1e99edb79a99b89ef41988.jpg

Ooo daaaa B-) ali ne mogu vise da cekam da se skine, pa cu sjutra
¯\_(ツ)_/¯

G4 Marshmallow disappointment  :D

komentar sa XDA :smoke:

Prvi utisak je da je skoro sve isto :) vecina promjena je ispod haube, tako da sad primijetih ovo trazenje da se odobri npr. pristup plfotografijama kod nekih apps, drugaciji je copy/paste meni, za potrosnju apps sad pise i procjena koliko je mAh potrosio. Flappy Bird klon je i dalje tu, samo malo izmijenjen (uspio sam konacno da ga proguram kroz jednu :-D )... Neocekivana prednost toga sto sam dobio tel za poljsko trziste :-D Instalirao sve legalno, preko LG Bridge-a

Pa to je Marshmallow - nema mnogo vizuelnih novina već peglanje mana lollipop-a i dodavanje novih korisnih funkcija.

Prvi utisak je da je skoro sve isto :) vecina promjena je ispod haube, tako da sad primijetih ovo trazenje da se odobri npr. pristup plfotografijama kod nekih apps, drugaciji je copy/paste meni, za potrosnju apps sad pise i procjena koliko je mAh potrosio. Flappy Bird klon je i dalje tu, samo malo izmijenjen (uspio sam konacno da ga proguram kroz jednu :-D )... Neocekivana prednost toga sto sam dobio tel za poljsko trziste :-D Instalirao sve legalno, preko LG Bridge-a
Kakvih još novina ima ajde pričaj još malo - vabi nas da kdz-ujemo [emoji1]
Baci neki ss ili video

Sa XDA

All changes from Android M are under the hood, sometimes very deep
Battery seems to be a very little bit better, cannot say this for now.
Phone is snapier/faster, yesterday i got 53k in antutu benchmark - never had this score before,
then i Rooted the Phone and installed my apps and recovered my data, now i got 52,9k.

Mislio sam ovih dana kupiti G4 ali su mi javili da ga neće dobiti do subote. Dok čekam može li neko da kaže koliko su učestali ovi problemi, i da li je to važilo možda samo za prve serije?

6 problems with the LG G4 and how to fix them

Poslednja izmena:
Marshmallow review

Neke od novina u v6.0 marshmallow verziji:

To back up his point, he lists dozens of new features that are coming to Marshmallow that should have Android users excited. Here they are:

• Now on Tap
• Permissions Management
• SD Cards can be “merged” with internal storage

• Android Pay
• Native fingerprint authentication
• Automatic app data backups
• App Links (you’re going to see less of those “what do you want to open this in?” prompts)
• Doze and App Standby
• Multi Window(currently hidden, uncertain future)
• Theming support(currently hidden, uncertain future)
• Dark theme(removed, uncertain future)
• Customisable Quick Toggles along with other UI tweaking
• Visual Voicemail Support
• Redesign of the Clock Widget and Music Identification Widget
• New “Memory” Section in Settings(it was there before, but hidden)
• Support for deleting screenshots directly through the notification centre after they’ve been taken
• Landscape mode available for the Google Now Launcher(feature will likely be backported to older versions of Android)
• New app and widget drawer with scroll bar support and vertical scrolling
• Built-In File Manager receives a bump in functionality
• Native tap to wake support
• Ability to disable “heads up” or “peeking” notifications
• Native 4K output support
• Stricter APK validation
• MIDI support
• USB Type C support
• New boot animation
• Introduction of a “voice interaction” API to allow better interaction with voice actions in apps
• Toggling battery saver by voice
• Ability to undo and redo text changes with bluetooth keyboard shortcuts
• Multi-selection to merge, delete or share has been added in the contacts application
• Faster text selection along with a floating toolbar for text actions
• Default apps UI
• Direct share can allow you directly share stuff with contacts through the share menu
• Much more granular app info
• Native bluetooth stylus support
• Split-screen keyboard
• Mobile radio active bug will be fixed
• Better do not disturb along with repeat caller exceptions
• Bluetooth scanning to improve location accuracy
• Native flashlight API
• Easier access to Multi volume controls(ringer, media, alarm)
• Smoother volume scrubbing

Poslednja izmena:
Čime su Poljaci zaslužili da oni uvek prvi dobiju? [emoji1]

I LG i Samsung prvo Poljsku forsira :)
Čak je Samsung svoju centralu za Evropu prebacio iz Londona u Poljsku ...

Verovatno će u naredne 2-3 nedelje i ostatak Evrope dobiti

Mozda cu da mlatnem, ali nema veze :)
Da li si izgubio podatke ili ne preko LGBridge ?
Vratio se na fabricko ili nije ?
Nisam nikad cackao, pa da znam sta da ocekujem :)

Prvo bekap - sve vredno sa telefona na računar, pa onda flšovanje i na kraju factory reset iz rikaverija.

sa XDA

After one day with Marshmallow I can tell few things about update:
-device's speed increased a lot
-it's much snappier
-I have not experienced single touch issue
-battery life is simply amazing - I've unplugged it from charger 23 hours ago and atm I have 67% left (>4,5h SOT)

Mozda misli da je istrosio 67% sa trenutnih 4.5 sot. Sto je u granicama normale

Nazad
Vrh Dno