Gledam malo cijene po oglasima, neko prodaje telefon od operatera sa 2 godine garancije za 390€. A u jedoj web radnji koja inače važi za možda najpovoljnije prodajno mjesto cijena je 430€ sa jednom godinom garancije, iz te radnje sam kupio tablet ali nisam nikad kupovao preko oglasa. Koji je fazon sa tim kad neko prodaje telefon od operatera? Na slike je stavio papir sa garancijom da se vidi da ga ima. Da li neko ko kupi takav telefon može da ostvaruje garanciju iako nije korisnik tog operatera? Da li operateru smeta kada neko donese telefon na garanciju a da ga je kupio sa strane? A ni cijena mi nije jasna, kad na sajtu operatera gledam cijene one su veće nego u radnjama, G4 za najslabiji paket bez i sa ugovorom na 12 mjeseci je nešto preko 650€. Puno. A ovaj ga na oglasima prodaje za samo 390€.
Čitao sam i test na Anandu, dobar je ovaj G4. Grije li se? Mislim ono da bude osjetno pregrijan ponekad? Meni Nexus 4 bude najtopliji kad radi upgrade na novi Android ili kad instalira neki sistemski update, bude skoro pa vreo.
Ovi od 5.2" mislim da se i dalje drže 1920x1080, evo i novi Nexus 5X, i meni je to sasvim OK rezolucija, pogotovo ako će autonomija biti veća nego da ima QHD.
Ali servis ne trazi to. Ako odes direktno u servis valjda je dovoljan samo validni garantni list i fiskalni ,ili mozda samo fiskalni
Tako se pricalo ovde na forumu.
može da odnese u servis ko hoće ali ne može da podigne - može samo onaj na koga važi ugovorAli servis ne trazi to. Ako odes direktno u servis valjda je dovoljan samo validni garantni list i fiskalni ,ili mozda samo fiskalni
Tako se pricalo ovde na forumu.
ako je na ugovor onda ne moze svako da podigneU servis moze ko hoce da odnese i da podigne, kod opertera ne..
koliko tesko se radi root na g4? Za slucaj da ga pazarim, uradio bih to odmah, zbog par programcica... Takodje, kad se radi root, da li se onda mora odraditi i factory reset?
Nisu to najavljivali za G2, bar se ne sećam... Ali G3 jeste dobio LP maltene kad i nexus.Jel to ono kao za G2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari