Probajte sa ovim staklom i garantovano neće biti problema sa odzivom ekrana!Sinoć stavim tempered glass i double tap neće uvek da odreaguje. Tako da sam ga skinuo i bacio pare za staklo.:S:
Zato što isključivo imaju veze sa telefonom u ovoj temi.Zasto kacis svoje oglase u ovoj temi ?
Ok, izvinjavam se za narušavanje koncepcije ovog foruma, post prebačen u male oglase......SVe ok, samo postoji poseban podforum za oglase.
99,99% clanova se ovde ne bavi internet trgovinom, pa opet sve svoje oglase postavljaju u posebnom podforumu predvidjenom za oglas
Nije nikakav problem taj jedan post, ali za buduce.
kao da proverim zato koje je tržište moj telefon sa kog sajta? probaću da kdz-ujem možda jedino tako mogu da rešim *****riju
kako ide kdz jel isto kao kod g2 ili drugačije?
našao sam sve samo ne mogu da skinem kdz sa lg firmware - jel može neko da proba? mogu jedino Europe open - neznam jel mogu taj
I ja koristim Nova Prime
Za dialer koristim ExDialer i njegov Classic skin, mada ima i Lollipop skin. Probaj njega. Nikad nisam koristio stock dialere.
Hvala na odgovorima. Koliko vidim na endurance testu baterije G4 je skoro duplo bolji od Nexus 4, ali slabiji od G3 (koji je opet slabiji od G2).
Kako G4 leži u ruci? Može li se raditi jednom rukom? Nexus 4 baš lijepo leži u ruci, ne samo zbog veličine nego i ovog materijala sa strane na ivicama, ne klizi iz ruke. Da li se lako navikne na dugmiće koji su na zadnjoj strani?
Ovi od 5.2" mislim da se i dalje drže 1920x1080, evo i novi Nexus 5X, i meni je to sasvim OK rezolucija, pogotovo ako će autonomija biti veća nego da ima QHD.Svi telefoni sada imaju QHD rezoluciju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari