Šta je novo?

LG G4

Kakva je kamera? Ima li fix? :D
Morao sam. Ispamovali ste za medalju sa kamerom.

Amazon izbagovao, porucih g4 za 0.01$
Naravno pitanje je vremena kada ce ponistiti..uploadfromtaptalk1436951856078.jpg

Uzimam i ja G4 danas... zna neko gde ima da se uzme posebno samo kozna ledja?

Da zakljucim pricu, sto se baterije tice preporuka od mene. Jos bolje mi drzi od kada sam je celu ispraznio.
23b39a1532ca405c32ba3b4e46976e20.jpg
a032e61911a7a6fa0b87bf8333734914.jpg

Није андроид за свакога, ја очекивао да је променио бар пола апликација, он се жали на распоред пречица и апликацију за аларм.

Konačno sam složio i video usporedbu G4 vs S6 Edge, pa ako nekog zanima slobodno pogledajte i sve ostalo šta ide uz to :)

:) kad nitko neće evo, moram pohvaliti kolegu na trudu i volji. Meni odličan video

@EchoOne svaka cast za video :) Lepo si slozio,i rekao sta treba :)

Fala fala :)
Snimo sam jedno tjedan dana sve, lovio prave trenutke dok komšo ne pili drva, dica ne ganjaju motore, a komšijin ćuko ne siluje onu jadnu kujicu. Konačno da sam ukomponiro sve hehe.

e ***a ja kao da sam čuo onu kujicu kako arlauce-i obrij se sledeći put - šalim se naravno konačno neko poređenje a da nije samo kamera

Moj opšti utisak posle 5 punih dana korišćenja nije zadivljujuć što sam iskreno očekivao, ali je sasvim pozitivan. Telefon radi dobro, za sada nisam primetio ni jedan ozbiljan problem koji kvari opšti utisak. Ruku na srce softver ume malo da uspori, naročito kod kucanja poruka gde uočavam određene probleme sa tastaturom kao npr. sporo reagovanje. Možda to može negde da se podesi? Interesuje me i da li se vama ostalim korisnicima G4 dešava da se tokom noći kada je telefon u mirovanju ispazni 4-5% baterije za 8 sati? Ovo mi se kod G2 nije dešavalo, već je maksimalan gubitak bio 2%, a često je baterija ostala na istom procentu ujutru kao po odlasku na spavanje. Za sada uglavnom beležim oko 4h SOT-a.

Moj opšti utisak posle 5 punih dana korišćenja nije zadivljujuć što sam iskreno očekivao, ali je sasvim pozitivan. Telefon radi dobro, za sada nisam primetio ni jedan ozbiljan problem koji kvari opšti utisak. Ruku na srce softver ume malo da uspori, naročito kod kucanja poruka gde uočavam određene probleme sa tastaturom kao npr. sporo reagovanje. Možda to može negde da se podesi? Interesuje me i da li se vama ostalim korisnicima G4 dešava da se tokom noći kada je telefon u mirovanju ispazni 4-5% baterije za 8 sati? Ovo mi se kod G2 nije dešavalo, već je maksimalan gubitak bio 2%, a često je baterija ostala na istom procentu ujutru kao po odlasku na spavanje. Za sada uglavnom beležim oko 4h SOT-a.

Probaj da ubacis neku drugu tastaturu sa prodavnice,pa javi da li imas problema?

Ja i ovako na svakom telefonu prvo promenim stock tastaturu

Kakvi su utisci ako je neko presao sa G2? Na G3 me najvise odbijao displej na dnevnom svetlu, pa sada razmisljam da predjem na 4ku.

posle dva dana koriscenja utisak je jako dobar (poslednji koji sam koristio je bio G3, a i jos ga imam tako da direktno poredim)
Ekran je mnogo dobar, bolje boje, cak malo previse "napucane" za moj ukus, utisak zbog malo zakrivljenog ekrana je bas dobar u ruci, baterija posle dva tri punjenja izgleda ok (malo je vremena za bolje poredjenje), kameru svi vec sve znate...
Nikakva usporenje ili lagove nisam primetio, kod mene odmah ide nova prime i swiftkey doduse.
E sad samo jos da nabavim negde kozna ledja :)

^ Sto se tice vidljivosti na suncu,napisi kako se vidi G3 a kako G4?
Takodje me zanima kakva je regulacija automatskog osvetljenja kod G4? Na G3 modelu nije bilo bas najsjajnije

ja uvek telefone drzim na 55-60% po defaultu, automatiku sam do sada samo imao potrebe da palim na g3 da bi nesto video na njemu
Evo danas opusteno sve lepo vidim na G4 po danasnjem suncu :D
Znaci mnogo je bolji. Nisam jos ni jednom ukljucio automatsko osvetljenje na g4

Vrh Dno