Šta je novo?

LG G4

Pa bolji je S6 malo, za nijansu. Ali i dalje ih sony bez OIS-a kida sto se toga tice mada je kvalitet videa malo losiji.

Ma gde bolji,oci te varaju :-D
Za ovaj drugi deo recenice se slazem ;-)

Sony korist crop kod videa pa video izgleda losiji jer je naravno zumiran. Kao i s6 kad se ukljuci ois. Ostali modovi kao i lg su native odnosno na 28mm.

Predpostavljam da nisi iz Srbije? Je si telefon uzeo kod operatera ili za kes i koliko te je izasao? (ako nije tajna)

Jesam iz Srbije ali sada zivim u Americi. :D. Nema nikakvih tajni, telefoni su uzeti od Verizon operatera na dvogodisnji ugovor i za svaki placam po 22$ mesecno.

^ Koliko je bilo ucesce za telefone?

^ Napisao :) Za oba telefona po 22 dolara mesecno ;-)
Samo jos da vidimo koliko je dao ucesce :)

Vid stvrno, ja sam pomislio da je platio fon 22$. Kuckam bez naocara [emoji15].

Ovo izgleda bolesno dobro.ne znam da li moze bolje od ovoga :)

Који је доказ да је то баш г4 ?

^ Pise sve lepo na sajtu sa kog telefona je slikano. Tacno se vidi ako je menjano nesto,sta je menjano ;) Skroz merodavan sajt za takve stvari ;)

^ Koliko je bilo ucesce za telefone?

Nema ucesca. Samo mesecna rata 22$ po telefonu. Do duse za mene i zenu ukupno placam 200$ mesecno racun. Tu je uracunato ful osiguranje mog telefona (od kradje, loma, pada u vodu itd.), neograniceni pozivi i poruke, 15Gb 4G neta i rate za oba telefona. Nije jeftino ali to je Amerika. Samo tih 15Gb 4G neta kosta 100$, malo ga preterase.

Stigao G4 u subotu. Prvi utisci dosta dobri, opravdava titulu flagshipa. Zadnja kamera rastura koliko je dobra, prednjom baš i nisam oduševljen (ruku na srce nisam ni neki maher za podešavanja) deluje da ima mnogo oštrenja od strane softvera.
Dosta fluidno i brzo radi, ali ne mogu reći da uopšte nema laga. Nemam one probleme o kojima se pisalo na internetu sa lagovanjem prilikom ulaska u imenik i lošijim radom touch screen-a i knockcode...sve to radi odlično. Prilikom pisanja poruka ume da "baguje" tastatura, ali ne znam u čemu je štos...nekad uspori ili pak ubodeš neko drugo slovo - mislim da je to softverski i rešivo.

To je to za sada, moja ocena 8/10 ali još uvek je rano za neku detaljniju recenziju. Baterija solidna, nije naravno kao na G2 ali kod mene uz umereno korišćenje bez problema izgura 36h, no ovo mi je tek drugo punjenje - možda bude i više nakon par ciklusa. Ako se igraju igrice ne bi to izdržalo ni jedan dan. Ekran je odličan, mnogo bolji nego na G2 i G3, slobodno mogu reći da odlično parira AMOLED-u.

Ekran je dobar samo na suncu jakom daje cudne, boje sa previse kontrasta. Inace sto se tice baterije, ne osecam razliku od prelaska sa note-a.
d16f65d1197a376054dc2a1d93bab5f1.jpg
7f43c805ed038168c9241c90f4c030f5.jpg

Ovo je kao Note 4, mozda malo bolje. 52 sata uptime i 3:20 ekrana. Izgleda da su uspeli da nadju i srede 2k ips :) svakako bolje od S6.

Ma dobra, stvarno ok baterija i ekran ali primecujem previse kontrasta kad se malo zagreje a ekran ode na 100%. Probacu da slikam, mada mozda ja tripujem.

Evo 6h izvukao i ugasio se :) ali bez 3g interneta samo neki wifi osrednjeg signala .

Nazad
Vrh Dno