STriderKOCOBO
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.04.2009
- Poena
- 435
Jos jedan dokaz da su vodeci telefoni 2014 vrhunska kupovina u ovom trenutku + imaju bar 20% bolje autonomije![]()
Zaboravio si i fingerprint senzorTo ce biti mx5(verovatno najbolji zvuk u mob industriji i exynos 7 u njemu) i ja njega cekam,ali nece on skoro.. Sep,Okt verovatno
***a, kako god da okrenes S6 i Edge su i dalje najbolji telefoni 2015, jedino ko bas ne moze da svari TW pa da to bude neki problem a sto je najgore kako je krenulo oba S6 ce cak imati i najbolju autonomiju od flagshipa 2015 :d
Ne stavljaju svi, ako imaš neki telefon premijum izrade (m7, m8, iphone, s6...) dosta gubiš stavljanjem u case na tom premijum osećaju u ruci. Imam par case-ova za M8 i nikada nisam duže izdržao sa njima, gubi mi smisao da tako lepo izrađen telefon maltene krijem od sebe.Ne razumem sta ce koza na G4 ili zakrivljen ekran na S6 jer kad stavis futrolu (a svi cemo sigurno staviti futrolu na tako skupe telefone), sve to gubi smisao.
Znamo da citamo i bez fonta od 25pt i bolda.
Ekran 8000K :d pa toliko visoko nisu isli ni matori AMOLED-i... Toliko o tom revolucionarnom kvantum displeju. Jedino sto vadi telefon je koza i kamera, ostalo je lose.
Kamera deluje odlicno mada meni je i dalje malo bolja ona sa S6 (malo bolja dinamika i prirodnije, manje saturisane boje, mislim da su tu preterali na G4 verovatno jer visa saturacija privlaci poglede prosecnog potrosaca i deluje mu bolje). G4 je u prednosti za manual mod i svaka cast LG-u sto su omogucili ta podesavanja.
posebno sa cenom skoro istom kao M9 i S6,to me malo buni. da su isli na 100e jeftiniji model bilo bi mi jasno i to bi bio pun pogodak. sto neko rece,mozda je to do kineza i njohovog skoka cena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari