Odlican je ovaj G4, bar za sada. Deluje da su one price o pregrevanju S808 obicne glasine ili placeni tekstovi.
Kozne verzije (kozni telefon, kako to zvuci :d) deluju nekako bolje od onih plasticnih, dovoljno je pogledati ovaj primer -
https://www.flickr.com/photos/bestboyzde/16698987024
U ovoj galeriji moze da se vidi da zavrsna obrada koznih verzija deluje veoma dobro -
https://www.flickr.com/photos/lgblog_de/sets/72157651821120700 (a meni bar izgledaju daleko bolje, ozbiljnije od glossy plasticnih sa onim cudnim teksturama na poklopcu baterije).
E sad, stvarno bi bilo bolje da su isli na neki ram od metala.. bolje bi se uklopilo sa ovom kozom i izgledalo bi ozbiljnije, vise premium ali eto.
Kamera deluje odlicno mada meni je i dalje malo bolja ona sa S6 (malo bolja dinamika i prirodnije, manje saturisane boje, mislim da su tu preterali na G4 verovatno jer visa saturacija privlaci poglede prosecnog potrosaca i deluje mu bolje). G4 je u prednosti za manual mod i svaka cast LG-u sto su omogucili ta podesavanja.
Ali stabilizacija kamkordera deluje prilicno kilavo za 2015.. tj jedva da je malo bolja od M9 koji nema nikakvu stabilizaciju, tu su samsung i sony (cak i bez ois-a tj samo sa digital. stab.) i dalje u prednosti u odnosu na LG.
[YOUTUBE]m7YomVQb4Vo[/YOUTUBE]
Sad cena k'o cena.. mozda neocekivano visoka za jedan LG ali cim su i ''kinezi'' poceli da zacenjuju svoje telefone onda je logicno da ce i LG ici tim putem. Jedino sto ovaj telefon place za jedno 3500 mAh, tu je mogao da napravi lepu prednost u odnosu na S6
U svakom slucaju dobar razvoj situacije posle qualcomm faila i neubedljivih M9(ili Z4, ako takav tel. bude globalno prodavan), bilo bi veoma lose da Samsung nema bar iole jaku konkurenciju ove godine, u teoriji bi to bilo vrh po sammybotice koji se samozadovoljavaju samsung statistikama ali u praksi bi to znacilo da je ova godina izgubljena na neki nacin sto se flagship androida tice a i Samsung bi se mnogo manje potrudio oko S7 jer je svakome jasno da je S6 posledica veoma jake konkurencije u 2014.