@ IvanI i ostali botovi
Ne lozite se jer..
Ja pricam o kamkorderu, ima sony touch to focus vec ko zna koliko godina ali za foto, za video snimanje nema (ne mogu da se setim sad koji android jos to nudi u stock app ili uopste).
Tj od nacina fokusiranja kamkorder ima AF mod, detekciju lica i ''object tracking'' (sto nema bas mnogo telefona iz 2014. tj ta opcija je pocela da se reklamira i uvodi ove godine), uz to (nevezano za fokus) ima podesavanja EV, WB, 10-ak scena, steadyshot itd, metering, hdr itd. 4k ima ''samo'' AF i EV/WB/steadyshot podesavanja.
A nesto se ne secam da S3 i N3 imaju t2f za kamkorder, bar ne na starijim stock softverimaKoliko vidim tu opciju nema cak ni Note 5, ocigledno ce ovaj LG biti jedan od retkih androida sa istom, mozda i prvi.
Inace svi oni mogu da se sagnu Wave telefonima iz 2010.koji su vec sa badom 1.2 imali odlicnu kamera app. za to vreme (+ stock insta aplikaciju skoro pa u rangu sa danasnjim snapseed-om) a bada 2.0 je donela rucno (t2f) fokusiranje za kamkorder (2011. godina, januar)
Zezam se, odlican je ovo potez LG-a koji ce sigurno bar 4-5 meseci imati najkompletnija podesavanja kamere/kamkordera
Pa to polako postaje kao sa megapikselima i antutu skorovima :d Mada respect za LG ako telefon ima neki dobar zaseban dac, odakle vam uopste ta info?
I neka neko otvori temu za taj novi LG.
@Joxy Biće i G4 Pro i G5...
ovo je zbun totalni - više neznas šta će da izbace a šta ne-svidjale mi se specifikacije sa 820 pa sad dali je ovaj v10 to ili će još da stancujuGde zuris, tek si g4 pazario![]()
Nisam ispratio temu skroz, interesuje me jel neko presao sa note 4 na lg g4 i kakvi su mu utisci?! Razmisljam se izmedju ova dva telefona kao mogucim naslednicima trenutnog sonija pa mi trebaju informacije iz prve ruke...baterija, displej, odziv, generalni utisak.
Stekao sam utisak da ti je baterija veoma vazna a to neces dobiti ni na jednom od ovih telefona.
Koristio note 4 mjeseca, lg 20ak dana. Note 4 prednosti : Bolji ekran (moje misljenje), izrada. Lg bolja kamera, bolji zvucnik (ima malo vise basa), bolja baterija, brzi svakodnevni rad (note nije spor, ok je, ali g4 je brzi). Generalno note je po meni najkompletniji android uredjaj ali ima svoje mane kao i svaki telefon. Lg g4 je odlicna alternativa i neces se pokajati.Nisam ispratio temu skroz, interesuje me jel neko presao sa note 4 na lg g4 i kakvi su mu utisci?! Razmisljam se izmedju ova dva telefona kao mogucim naslednicima trenutnog sonija pa mi trebaju informacije iz prve ruke...baterija, displej, odziv, generalni utisak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari