Šta je novo?

LG G3

Pa citajuci ovu temu moze da bude najverovatnije ploca i da je nesto od chipova crklo na njoj. Kao da je LG lemio sa nekim krljavim lemom

Probaj da zamenis zvucnik. G3 je uzasno lako otvoriti i pristupiti delovima a bar zvucnik bi mogao da nadjes de oces u bilo kom servisu da ti stave polovni. Jel si probao da prebacis na spikerfon kad krene da se cuje tako lose i priguseno, da vidis dal je do zvucnika ili nesto drugo ?
Nisam probao na spikerfon. Bas cu probati pa cu videti kako ce biti. Ako bude isto onda ga otvaram..[emoji4]

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Pa covece moras da probas, kako to nisi uradio do sad. Sistem eliminacije

Ako se cuje i na spikerfonu kad krene da zeza zvuk onda je do necega na ploci (RF ili neki drugi chip) a ako je samo do zvucnika onda je problem lak i resiv.

Sto radite vi sa tim telefonima pa se tako kvare?

Batice pitas vec 10 put dal je rutovan ili nije. Kakve veze ima sa time dal je telefon rutovan ako mu crkne chip ? Procitaj prethodnih 20 strana teme pa bar skapiraj da je problem u izradi telefona, HARDVERSKI problem jer telefon crkava na spojevima chipova

Lepo pise u temi da su vecina ljudi koji su imali probleme koristili oficijelne update-ove i totalno nebitno dal je root ili ne i crkava

dakle posto si uporan pa da ne pitas jos 10 puta dal je rutovan da ti razbijem ideju da ima veze sa time:

- wifi turning on (pojede bateriju i pregreje)
- sim card problem
- plavi ekran
- screen flicker
- stalni restart

SVI problemi su iskljucivo povezani sa losim spajanjem chipa za sta je kriv LG i ista greska koja je bila glavni uzrok kvara i bootloop-a na modelu G4. Popravlja se ili zamenom chipa ili kvalitetnom reflow procedurom i tad je privremeno resenje jer je telefon lose dizajniran posto ima nekoliko slucajeva gde ljudi imaju po 3 problema odjedanput prijavljeno (ne radi wifi i ne cita sim i gasi ekran naprimer)

moj licno nije citao sim karticu i problem je privremeno resavan zagrevanjem ploce pa ako imas neku dobru teoriju oko toga kakvu korelaciju imaju fen za kosu i root rado bi da je cujem, u suprotnom niko ne radi nista sa telefonom - telefon je los.

Pre bih rekao nekvalitetan nego loš. Ja sam bio vrlo zadovoljan sa g3 dok sam ga aktivno koristio. Čak nisam hteo da ga prodam kad sam uzimao novi, nego eto mi ga kod kuće čekam da crkne :-D (tad nisam znao da i g3 ima taj problem kao g4)
Od g2 koristim Lg, čak bi i kupio g4 da nije imao problema jer mi se sviđaju, ali posle svega ne znam da li ću ikad i kupiti Lg niti dobiti od mene neku pohvalu ni za gore navedene a ni za buduće modele. Gladni kapitalisti!

Znaci svi mi koji imamo G3, samo je pitanje mjeseca ili dana kad ce da crkne.

I ja sam isto zadovoljan sa g3-jkom ali ako crkne pitanje je da li cu ikad uzimati lg. Debelo su ga za..li sa problemima koje imaju..

I ja sam isto zadovoljan sa g3-jkom ali ako crkne pitanje je da li cu ikad uzimati lg. Debelo su ga za..li sa problemima koje imaju..

I ja sam zadovoljan, vec godinu i nesto malo vise ga imam, radi ekstra, ali citajuci komentare kako ljudima crkavaju, vec sam poceo da razmisljam da ga zamijenim, da ne cekam da crkne. Onaj samsung J7 prime se ne cini los.

Ja nisam produzavao ugovor pa onda imam tu fore da uzmem telefon na rate kod operatera ako nedaj boze zvekne g3...a razmisljam mozda da ga i ja prodam dok jos mogu bar nesto da dobijem za telefon..

Nije mu ni cena za polovnjak vise konkurentna. na Mobilnisvet za 85e idu oni u losijem stanju, sa iscukanim lajsnama i bez folije na ekranu. Ovi sto traze 140e za 16GB verziju nikad nece dobiti te pare pa sve da je telefon 10/10. Ja bih moj prodao kad bi radio telefon al ovako ne mogu ni to. evo danas nije gasio ekran al valjda sam se vec i navikao da ga ne koristim duze od 5-6 minuta jer znam sta me ceka

Znaci svi mi koji imamo G3, samo je pitanje mjeseca ili dana kad ce da crkne.

Odprilike....mada pod vecim rizikom su oni ciji telefin puni 2 godine i kome uskoro istice garancija....

Ja licno ne znam nijednog vlasnika G3 da je uspeo da pregura vise od 2 godine sa tim telefonom a da ga nije nosio u servis.

Mozda ih ima ali sve ljude koje ja znam skoro svima su pocrkale ploce pred istek 2 godne a nekome i ranije ili kasnije...

Onda sam ja jedan od retkih, posto imam G3 vec dve i po godine, i nisam imao ni jedan problem koji se ovde spominje, cak nemam ni ono naprsnuce sto se javlja na dodjem delu maske kod ulaza za slusalice.

Onda sam ja jedan od retkih, posto imam G3 vec dve i po godine, i nisam imao ni jedan problem koji se ovde spominje, cak nemam ni ono naprsnuce sto se javlja na dodjem delu maske kod ulaza za slusalice.
Pucanje lajsne se javlja i kod IR blastera na vrhu telefona,ne samo kod ulaza za slusalice mada se slabije javlja na 3gb modelima....

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Sto je mene krenulo sa ovim sustanjem i losom kvalitetom zvuka, prvo nexus 5, sad i G3, znaci tokom razgovora cujem onoga s kim prica kao da se javlja sa sirijskog ratista, susti,skripi, krci i nista nisam uspeo promeniti. Iskljucivao sam one enhancement i noise opcije u call settings ali nista bolje nije bilo. Radi na fabrickom MM bez roota i bez ikakvih budzenja.

Odneli smo danas u MTS. Preuzeli su telefon bez problema.
Obicno kako se zavrsava cela prica oko garancije? Imaju jos G3 na lageru pa daju to?

Odneli smo danas u MTS. Preuzeli su telefon bez problema.
Obicno kako se zavrsava cela prica oko garancije? Imaju jos G3 na lageru pa daju to?
Novi telefon da ti daju mislis? Nema sanse osim u slucaju ako ne budu imali plocu za ovaj tvoj...zamenice plocu i vratide ti tvoj telefon

Ili imate srece ili su kasnije serije u pitanju...na kasnijim serijama su stavljane kvalitetnije lajsne nego na ovim prvim serijama....

Ili im nije ispadao telefon ili ga mozda nisu pregrejavali :)
Ni kod mene nije pukla lajsna, imam ga tacno godinu dana i novi G3 sam kupio od 16 GB

Ili im nije ispadao telefon ili ga mozda nisu pregrejavali :)
Ni kod mene nije pukla lajsna, imam ga tacno godinu dana i novi G3 sam kupio od 16 GB

Meni G3 za 2 godine nijednom nije ispao i od prvog dana je bio u future armor oklopu (ovde možeš videti kako izgleda) i nisam ga pregrejavao jer nisam igrao igre pa mi je opet lajsna pukla kod ulaza za slušalice...

To je valjda od serije do serije razlika. Negdje sam ptocitao da su kvalitetniji oni koji imaju broj 7 u sreidinu imei, a oni koji imaju broj 6 valjda slabiji.

@ NightCrawler

Znam da puca, video sam i ranije ali to se desava od pregrejanja.
Mozda ga ti nisi pregrejavao ali desava se prilikom punjenja da se telefon jako greje, zamisli jos u toj prostoriji da nemas klimu pa temperatura telefona ode do skoro 50° C
Desava se koliko god da pazis, mozda i moj pukne danas, ko to zna

Nazad
Vrh Dno