Imas da podesis to, da ti npr radi samo gsm.Je l realno da nece da mi registruje 3g mrezu a sa 2g najnormalnije radi...tj registruje je i posle 2s nema signala i opet krene da vrti? Restartovao ali ista stvar ...
sent from tapa for android![]()
Za koliko vremena napuni bateriju?Napokon sam nabavio kabel za punjač koji puni G3 kako dolikuje, prošle godine sam o tome pisao u ovoj temi. Kabel koji sam tada nabavio je sporo punio bateriju, verovatno jer nije bio u mogućnosti propustiti stuju jačine 1,8 A (navedeno na punjaču).
Pogledajte prilog 223580
U kojoj radnji si uzeo?Juče sam ga kupio, testirao sam ga odmah u radnji na oko 50% napunjenoj bateriji, za 9 minuta dopunio je 11% bateriju. Još uvek nisam merio vreme koliko puni skroz praznu bateriju do punog kapaciteta. Platio sam ga 500 dinara.
Nemam pojma na koju madjiju[emoji3] pojavilo se samo, isprobao sam da vidim kako radi ali nisam vise koristio..Na koju madjiju ?daj jos neki detalj ...
sent from tapa for android![]()
Koju verziju stock 6.0 androida preporucujete?
Ima ovde Europe.Sav moguci download za G3 pocev od fix-ova, drajvera, verzija, kompletnih romova, root-ova, twrp-a, flash-ova, itd na iznenadjujuce brzom "storagecow"
http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda/LG+G3/Stock/
Flešuj CTTMod da se manje grejeOstao sam na v30c, rutovao i resio problem s onim upozorenjem, obrisao bloat, za sada radi lepo i lepo drzi bateriju
Pokriva, menjaju ekran ili daju zamenu.Jel pokriva garancija pojavu žutih mrlja na ekranu? Je li imao neko iskustva sa time? Telenorova garancija je u pitanju.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari