Šta je novo?

LG G3

Najbolji telefon koji sam imao, G5 nisam uzeo zbog modularnog dizajna, ali je G6 moj sledeći telefon.

Kakve veze ima modularni dizajn ako ne koristis module? Ja ga imam i imam kamera modul, samo sam ga stavio kada sam kupio tel da vidim cemu sluzi i nikad vise. Kotistim tel normalno kao i svaki drugi.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Je l realno da nece da mi registruje 3g mrezu a sa 2g najnormalnije radi...tj registruje je i posle 2s nema signala i opet krene da vrti? Restartovao ali ista stvar ...

sent from tapa for android :)

Znam znam ...posto sam u gradu uvek mi je na 3g only,ali danas ppodne nikako da se reg na 3g ...

Napokon sam nabavio kabel za punjač koji puni G3 kako dolikuje :), prošle godine sam o tome pisao u ovoj temi. Kabel koji sam tada nabavio je sporo punio bateriju, verovatno jer nije bio u mogućnosti propustiti stuju jačine 1,8 A (navedeno na punjaču).

punjac za telefon.jpg

Juče sam ga kupio, testirao sam ga odmah u radnji na oko 50% napunjenoj bateriji, za 9 minuta dopunio je 11% bateriju. Još uvek nisam merio vreme koliko puni skroz praznu bateriju do punog kapaciteta. Platio sam ga 500 dinara.

Juče sam ga kupio, testirao sam ga odmah u radnji na oko 50% napunjenoj bateriji, za 9 minuta dopunio je 11% bateriju. Još uvek nisam merio vreme koliko puni skroz praznu bateriju do punog kapaciteta. Platio sam ga 500 dinara.
U kojoj radnji si uzeo?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Interbit u Apatinu, ima još sličnih Remax kablova sličnih karakteristika, i od 2 metra...

to je normalno, tako se i moj G3 napuni za oko sat i po, imam originalni kabal i punjac

Da, tako se i moj punio sa originalnim kablom dok isti nije bacio kašiku. Prva zamena koju sam kupio je mnogo sporo punila telefon, 2,5-3 sata...

nije to nista, meni se Note 2 punio po 12 sati i nekada ni toliko nije bilo dovoljno, a po kuci sam imao jos nekoliko obicnih USB kablova i sa svakim se napunio za dva sata
samo sa onim originalnim se ne znam zasto punio 5 do 12 sati

Pisao i ja o kablu u drugoj temi na forumu,za ljude koji kupuju s alija preporuka za ugreen kabl,fantastican kablic cena 1.5m oko 3e...puni kao zmaj :)

Jel se desavalo nekom da podesi recimo font slova u podesavanjima na minimum i da u aplikacijama tipa Instagram,rezultati itd..odjednom nakon malo vremena bude font uvecan??

b260f85c6057ae76d5ed150feeabc358.jpg

Dobio google assistant danas [emoji3] interesantna stvarcica..

Koju verziju stock 6.0 androida preporucujete? Flesnuo sam v30c i pri ukljucenju izbacuje upozorenje, Current version is not available for user. Po LG Phone from aplikaciji poslednja verzija za moj telefon je v30e ali ona ne moze da se rutuje. Nisam odavno bio na stock romu (sigurno 6 meseci) pa nisam pratio koja verzija je stabilnija, dobrs baterija, bez bagova, lagova itd.

Gde da nadjem v30b global?
Ova sto imam je V30c-GLOBAL-COM

Poslednja izmena:
Ostao sam na v30c, rutovao i resio problem s onim upozorenjem, obrisao bloat, za sada radi lepo i lepo drzi bateriju

Jel se desavalo nekom da podesi recimo font slova u podesavanjima na minimum i da u aplikacijama tipa Instagram,rezultati itd..odjednom nakon malo vremena bude font uvecan?? hvala puno unapred

Jel pokriva garancija pojavu žutih mrlja na ekranu? Je li imao neko iskustva sa time? Telenorova garancija je u pitanju.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Vrh Dno