Šta je novo?

LG G3

Ok, hvala. Još mesec dana je u garanciji, pa ako su se već pojavile, onda bolje sto su sada :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

desava mi se na lg prvi put da odjednom kao ne prepoznaje karticu da nije valida, i ugasi se sam od sebe? wtf? evo drugi put u roku od sat vremena?

Hocu cim zavrsim sa poslom. Tamo predveče ću okačiti slike.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Uh bas gadno izgleda, ovo garancija definitivno pokriva, inace sam trazio slike zato sto i drugar ima problem sa tim mrljama ali je kod njega to definitivno manje izrazenije, nadam se da ces to brzo resiti oko reklamacije, pozz

Ja ga imam vec godinu i par mjeseci, ne znam da li da ga micem dok sam na vrijeme, mada ne igram igrice ako to nesto ima uticaja.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ako imaš garanciju od 2 godine sa fiskalnim, nemaš brige. Samo ga prodaj pre isteka garancije. Bar ja tako radim i ne razmišljam.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Cemu frka ako uzimas tel sa garancijom?

Zato sto moze uzeti neki drugi a ne da se pegla sa garancijom i resavanjem iste.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

I drugi fon koji ce sljakati koji dan i van garancije,neprogramiran da na 2g rikne..

sent from tapa for android :)

G3 od juce nema wifi. Pise Turning Wi-Fi on i nista se ne desava. Probao sam factory reset, upgrade na Android 6, isto uvek.
Telefon je jos u garanciji do septembra 2017., sa tim da nemam fiskalni racun. Imam garantni list i ostalo sto ide u pakovanju. G3 sam uzeo sa oglasa, kupljen je u MTS-u. Sta raditi?

Poslednja izmena:
Mobitel treba ici na servis, ima garanciju, vratio sam stock rom i nije rootan, trebam li jos nesto uraditi da ne skontaju da je na njemu bilo flashanje custom romova.
Treba li se bootloader zakljucavati?

Poslano sa mog 5010D koristeći Tapatalk

G3 od juce nema wifi. Pise Turning Wi-Fi on i nista se ne desava. Probao sam factory reset, upgrade na Android 6, isto uvek.
Telefon je jos u garanciji do septembra 2017., sa tim da nemam fiskalni racun. Imam garantni list i ostalo sto ide u pakovanju. G3 sam uzeo sa oglasa, kupljen je u MTS-u. Sta raditi?
Nosi u ovlasceni servis koji je naveden u garanciji. Ako je mts onda comtrade valjda. Prolazi ti garancija tako bez problema. A za drugog clana, da zakljucaj bootloader.

Nosi u ovlasceni servis koji je naveden u garanciji. Ako je mts onda comtrade valjda. Prolazi ti garancija tako bez problema. A za drugog clana, da zakljucaj bootloader.

OK, hvala! Ima li CT servis u Novom Sadu? Ako nema kako je najsigurnije poslati za BG? Kurir, posta?

Najbolje ako imas nekoga u Bg pa da posaljes njemu i on odnese. Ili da zoves telefonom pa da pitas moze li slanje.

Imam problem od skoro. Kada pricam sa nekim posle odredjenog vremena pocinjem da ga cujem u slusalici kao kroz vodu priguseno i nejasno to traje minut dva i posle normalno. Sta bi to moglo biti? Da li crkava cip neki ili mozda ploca? Taman je pregurao godinu dana telefon

Kako zakljuciti bootloader i da li zakljucavanje istog brise sve sa telefona.
Trazio sam na YT video uputstvo ali nema.

Poslano sa mog 5010D koristeći Tapatalk

Nisam nikad radio pa ne znam. Javice se vec neko ko zna.

Svi vi sto se zalite da vam crkavaju telefoni, jesu li bili rutovani?

Evo i ja da se javim

G3, mesec dana posle isteka garancije crko. Prvo je konstantno sam sebe restartovao uz "sim card removed turning off" pa sam probao sto je neko predlozio da zagrejem plocu i sa fenom sam je zagrevao te se problem sa sim karticom vracao svakih 5-6 dana da bi posle jednog zagrevanja komplet izgubio mogucnost da cita sim karticu (no sim card)

Odneo u servis vipermobile u balkanskoj gde su mi rekli da nikakve veze nema problem sa antenom ili sim card reader-om vec da crko neki chip i traze 100e za popravku ploce sto je suludo jer ceo G3 ima na oglasima sad za te pare

pitao sam majstora da mi objasni sta je u pitanju rekao je da je crkao neki power controler i da mora da se radi zamena chipa ili da nabavim novu plocu

kupim plocu preko KP za 4500 dinara i ispostavi se da sam prevaren jer je ploca drzala takodje 5-6 dana i krenuo da se gasi ekran pa odem u isti servis gde mi kazu da je isto u pitanju cip, isto mora zamena, isto 100e .. sad imam G3 koji radi ali cim upalim bilo sta bukvalno Vajber i duze od 5 minuta ekran se gasi i onda nije dovoljno samo restartovati nego moras da ga oladis ocigledno .. sto kapiram da ce biti nemoguce da se koristi u julu kad krene napolju 30 stepeni.

Ne kupujte "ispravna ploca" na oglasima jer vas verovatno ocekuje 5 dana ispravna ploca. Jedino resenje je da kupite od nekog ko prodaje komplet polupan telefon jer bar znate da je radio pre lupanja to jes mozete da pretpostavite

Ja sam imao srecu da mi je telefon crkao u garanciji ali su i pored toga uz malo natezanja zamenili plocu...u svakom slucaju ako uspes da sredis telefon moj savet prodaj ga odmah i barem neke pare uzmi za njega

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Javlja mi se problem svremena na vreme kada pricam sa nekim cujem ga kao kroz vodu i priguseno jedno minut dva i posle normalno. Sta bi to moglo biti?

Pa citajuci ovu temu moze da bude najverovatnije ploca i da je nesto od chipova crklo na njoj. Kao da je LG lemio sa nekim krljavim lemom

Probaj da zamenis zvucnik. G3 je uzasno lako otvoriti i pristupiti delovima a bar zvucnik bi mogao da nadjes de oces u bilo kom servisu da ti stave polovni. Jel si probao da prebacis na spikerfon kad krene da se cuje tako lose i priguseno, da vidis dal je do zvucnika ili nesto drugo ?

Vrh Dno