Tacno na vremeOk, hvala. Još mesec dana je u garanciji, pa ako su se već pojavile, onda bolje sto su sada![]()
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Jel pokriva garancija pojavu žutih mrlja na ekranu? Je li imao neko iskustva sa time? Telenorova garancija je u pitanju.
Hocu cim zavrsim sa poslom. Tamo predveče ću okačiti slike.
Nosi u ovlasceni servis koji je naveden u garanciji. Ako je mts onda comtrade valjda. Prolazi ti garancija tako bez problema. A za drugog clana, da zakljucaj bootloader.G3 od juce nema wifi. Pise Turning Wi-Fi on i nista se ne desava. Probao sam factory reset, upgrade na Android 6, isto uvek.
Telefon je jos u garanciji do septembra 2017., sa tim da nemam fiskalni racun. Imam garantni list i ostalo sto ide u pakovanju. G3 sam uzeo sa oglasa, kupljen je u MTS-u. Sta raditi?
Nosi u ovlasceni servis koji je naveden u garanciji. Ako je mts onda comtrade valjda. Prolazi ti garancija tako bez problema. A za drugog clana, da zakljucaj bootloader.
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Kako zakljuciti bootloader i da li zakljucavanje istog brise sve sa telefona.Nosi u ovlasceni servis koji je naveden u garanciji. Ako je mts onda comtrade valjda. Prolazi ti garancija tako bez problema. A za drugog clana, da zakljucaj bootloader.
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari