Šta je novo?

LG G3

Da li ima neko Spigen Slim Armor kopiju? Kakav utisak odaje? Razmišljam se da poručim sa Aliexpressa jednu. Dosadile mi ove kineske maske, izgrebu poklopac.

Ja sam uzeo dve kopije Spigena slim armor, za sebe tamo plavu, a za ženku srebrnu metalik i za tih 900 din koliko smo platili svaku smo zadovoljni.

Po sitnim detaljima na spojevima se vidi da je kopija, ali telefon sjajno štiti, čvrsta je, robusna i savršeno naleže na telefon, ne udeblja mnogo telefon, a sjajno leži u ruci i ne kliza i ne ostaju otisci.

Obzirom da je guma veoma čvrsta, ne ugibava se kao oni jeftiniji silikoni, jedva da ima flexa kada pokušaš da je raširiš sa strane.

Ne znam kakav je original, ali ove kopije za 900 kinti (uglavnom su oko svuda 1150 din, al smo mi uboli po dobroj ceni) su sasvim solidne, nisam našao bolje rešenje za te pare.

Original koristim od kad imam telefon, malo se istrosila i stvarno neverovatna zastita. Necu nista drugo da stavim. Narucio sam drugu, al stigla pogresna boja. Tj. Ista koju vec imam. Electric blue.

ok mozda nije pravo mesto al hajd. imam lg g3s d722 model. kada sam ga ukljucio na auto punjac samo se ugasio ... nemam pristup recovery, download modu, ne pali se na usb konekciju na zidnom punjacu kada izvadim bateriju, kompjuter ga ne vidi... u servisu kazu crkla ploca... da li ima neki nacin da se pobudi uredjaj ili ?! da nije neko imao slican problem !!!

Idi u radnju gde imaju bateriju i probaj i odmah ces znati, ako je to, kupuj ako nije....

Jel bolje posle upgrejda preko pc suita da mu uradim factory reset ili da ga ne diram?

Drustvo imam jos jedno pitanje oko update. Uradio update na MM, preko pc suita, sve odlicno radi, bas se vidi razlika, zadovoljan sam. Ali kad sam poceo da radim preko pc suta, on je meni prijavio 2 update, ja sam krenuo da radim prvi, kad ga je skinuo i instalirao, sacekao sam da one aplikacije sredi, znate na sta mislim, dok me je na pc suitu pitao da li da nastavi 2 update, ja sam sacekao da prvo zavrsi sa aplikacijama na telefonu, i kad je zavrsio sve je okej, 6.0 je na njemu i kazem opet odlicno radi. E ja sad proverio opet da vidim za taj drugi update sto nisam pustio i on meni sad preko Pc Suita kaze da nema vise nikakvih update i da koristim 30c zadnju verziju. Jel ste vi odradili oba update i u cemu je razlika, zna li neko?

Upravo probao nadogradnju preko PC Suite i sve je odradio kako treba i poslednji restart, upalio se nista se nije promenilo ostalo sve isto i ostao 5.0... ne znam kako

Drustvo imam jos jedno pitanje oko update. Uradio update na MM, preko pc suita, sve odlicno radi, bas se vidi razlika, zadovoljan sam. Ali kad sam poceo da radim preko pc suta, on je meni prijavio 2 update, ja sam krenuo da radim prvi, kad ga je skinuo i instalirao, sacekao sam da one aplikacije sredi, znate na sta mislim, dok me je na pc suitu pitao da li da nastavi 2 update, ja sam sacekao da prvo zavrsi sa aplikacijama na telefonu, i kad je zavrsio sve je okej, 6.0 je na njemu i kazem opet odlicno radi. E ja sad proverio opet da vidim za taj drugi update sto nisam pustio i on meni sad preko Pc Suita kaze da nema vise nikakvih update i da koristim 30c zadnju verziju. Jel ste vi odradili oba update i u cemu je razlika, zna li neko?

I meni je bilo isto, s tim sto sam ja kliknuo taj drugi update dok je jos optimizovao aplikacije. Nista se nije desilo, valjda.
U svakom slucaju, sve radi odlicno!
Odradio sam mu i fabricki reset.
Malo teze namestio notifikaciju za sms, ali uspeo. (kopirao melodiju u notification folder od melodija)

Stigao apdejt sa 30b na 30c i na Poljaka preko PC Suite. Prethodno sam proverio OTA, mts mreža ali ništa nije prijavljivao.

Nisam upucen pa da pitam posto mi ne izbacuje update ni na OTA ni preko suita. Vidim da pricate o "poreklu" telefona, jel od toga zavisi kad cu dobiti, znaci kad francuzi dobiju? Posto po kutiji rekao bih da je moj za francusko trziste, ali zar nisu svi telefoni za Evropu (d855)?

Samo da kazem da sam odusevljen MM-om, nisam uopste mogao da zamislim da telefon moze ovoliko fluidnije i brze da radi, znaci svima preporucujem da stave cim dobiju :). Svidja mi se sto su popravili za notifikacije na lockscreenu, sada mozes da povuces na dole i otvoris to obavestenje, dok je na LP to bagovalo, bar kod mene, kao i problem kod instagrama tokom pustanja snimaka 2x ili 3x, znali su da se zamrljave, sada rade odlicno. Sve pohvale, treba da vidim samo kako ce se pokazati baterija, ali evo za 2 dana koriscenja mislim da je relativno isto kao i na LP.

Jel to stigao neki novi update?
Vidim da pominjete 30c a ja sam na 30b (poljak) od kako se pojavio....

Gle stvarno....doduše preko OTA nema ništa ali preko PC Suitea mi je našao update....

Šta donosi/odnosi ovaj 30c?

Jel ima negde realase log da se nađe?

Poslednja izmena:
Vrh Dno