Šta je novo?

LG G3

Mislim da jeste,sačekajte samo sutrašnju verziju. Ova verzija ima GApps FC pri početnim podešavanjima.

CM13
456d247494782859eb77865b74900230.jpg

Jel moguce da Telenoru toliko treba da pusti ****ni update? 2 nedelje je proslo od kad je pusten. #nateracemenakrajudarootujem :d

Pa ne moraš da rootuješ... Samo prikači na komp i flešuj kdz

Ako budem morao da skinem sve ono da bi uradio update, skinucu i one click root. :d

Nisam rutovao, al sam poslusao Vojkana. Opet sam se zaljubio u ovaj telefon kako lepo i fluidno radi sa MM! Drndo sam ga od jutros i na 50% mi je bila baterija. U soku sam kolko i on posto ja inace ne drndam vise telefon tolko kolko sam nekad. :d
U svakom slucaju iznenadjen. BTW. bag sa home launcherom mi je nestao i sada mi bukvalno sve radi i vise nista ne smeta. :)

Odlucio sam da ubacim neki marshmallow rom jer oficijalni ima nekoliko baga kod mene. Koji rom mi preporucujete? Citao sam da je cm13 odlican ali da je kamera nesto slabija u odnosu na ostale pa me ne vuce nesto cm13.

Imam pattern kad odkljucavam telefon i toliko ubaguje da nece da se pojavi pattern nekih 2-3min i moram da restartujem telefon, ima jos nekih sitnih bagova ali me taj bug najvise nervira jer moram da res telefon.

Odlucio sam da ubacim neki marshmallow rom jer oficijalni ima nekoliko baga kod mene. Koji rom mi preporucujete? Citao sam da je cm13 odlican ali da je kamera nesto slabija u odnosu na ostale pa me ne vuce nesto cm13.
Probaj onda ovaj novi Fulmics 3.1, ubacio sam ga danas nije los uopste, bolji od stocka po fluidnosti, ali ne i od CM-a.

Ok , hvala. Ubacicu rom kad se zavrsi rukomet.
Edit : Posle instalacije twrpa i aplokacije za root ugasim tel i krenem da palim twrp mod i izbaci mi da brisem sve iz telefona a ako ponistim veaca me nazad i ja uradim to u nadi da ce da nastavi u twrp kad tel se restartuje i krene sistem sve iz pocetka sve izbrise. Verovatno nisam dobro instalirao twrp. Sad mi tel radi bolje i nema bagova. Trenutno sam na android 6 i ima neki update , ne znam da li da pokrenem taj update nema da pise na kojoj je verziji.

Ništa ne gubiš, može biti novija verzija ili ništa najverovatnije.

Download | LG G3 Marshmallow Firmware (File: D85530B_00_1217.kdz jel mogu ja ovaj kdz ubacit sa lg flash tools model je d855 32gb

Hej momci bio bih vam zahvalan kada bi neko mogao da mi objasni step by step ubacivanje MM na d855 16gb. Makar i na PP da mi pošalje ili pošalje neku temu u kojoj je to detaljno opisano. Nikada do sada nisam to radio pa se dvoumim da li da radim ili ne, a želeo bih i ja da prodisem malo sa ovim telefonom

Da li neko zna kako da izbrisem kingroot aplikaciju? Skinuo sam je da bih rutovao telefon koji je na 6.0.

Imaš u meniju KingRoot opciju uninstal i sam se lepo obriše.

Imas aplikaciju FV-5 camera odlicna je,sa gomilom podesavanja,odlicno zameni Xcam. ;)

Nazad
Vrh Dno