Šta je novo?

LG G3

Moze,imas uputstvo na XDA forumu how to downgrade.

Ne isplati se.

Evo moj rekord do sad sto se baterije tice.

Screenshot_2016_01_26_21_53_21.png

Presao sam sa stock MM na CM13. Fluidniji je CM,takodje su dodali i novu aplikaciju za kameru. Na stock MM sam cekao da ocita temu u TT,ovde je skoro instant.

Meni je skroz fludidan na mm u odnosu na loli na kom je znao da stucne ponekad.Sad radi gotovo kao Z2 maltene.

Obe aplikacije drze telefon awake (facebook više nego messenger), ja sam skinuo sa apk mirror decembarske verzije koje su mi radile kako treba i sad je baterija ok. U svakom slucaju nema update-a u skorije vreme ni za jednu a ni za drugu. Dok rade kako valja i ne baguju neću da menjam ništa...

Edit: Messenger je 51.0.0.17.128 a facebook je 58.0.0.28.70. Za ove dve garantujem da ne troše bateriju u stand by...

Kod mene nece da se instaliraju aplikacije sa apk mirror sajta. Jel i ti imas marshmallow ? Vise puta sam pokusao i nece .

Zna li neko ko ima G3 jel ima problema sa HC memorijskim karticama? Ja trenutno imam obicnu micro SD a hteo nbih a ubacim 64gb ali retko ih ima samo obične...uglavnom su sve HC

HC je samo High Capacity. Radice,ja imam HC od 16 GB i radi bez problema.

G3 podrzava do 128 HC kartice po specifikaciji,ne znam sto ne bi radile.Mozda je nesto problem u samim karticama.Mislim da je i 32 GB dosta za karticu obzirom na internu memoriju.

c2b2e1084c6aa4e5305ba413c4ce24c7.jpg

Jel se zna da li ovaj moj moze update na 6.0

Poslednja izmena:
Meni je to medju prvim bloatware-om koji sam posle rutovanja zamrzao, ne verujem da bi koristio, koji ce mi.

Moze li neka preporuka za dobar MM ROm i za dobar kernel.Hvala

N&N rom jedino vredno pomena za sad,flykernel malko bolji od stock kernela...

Odkljucavam telefon pomocu pattern-a ,sada hocu da vratim na slide ali je slide zatamljeno i ne mogu da izaberem i nikako ne mogu da nadjem opciju da ukljucim to. Jel zna neko ?

Moraces da mu cepis hard reset,to je neki softverski bug za koji nema resenja koliko znam.

a8c5dd0583f2357eda709336a13d07c2.jpg

Нема battery drain - a, укључена синхронизација, телефон на 4Г, мени је ово просто невероватно, сваки нексус који сам имао морао је да потроши макар 8-20% преко ноћи. Испада да је бољи софтвер на ЛГ него гугл ванила [emoji1].
Супругин с5 појео 18% од синоћ. Заиста феноменално оптимизован ром.

Nazad
Vrh Dno