Obe aplikacije drze telefon awake (facebook više nego messenger), ja sam skinuo sa apk mirror decembarske verzije koje su mi radile kako treba i sad je baterija ok. U svakom slucaju nema update-a u skorije vreme ni za jednu a ni za drugu. Dok rade kako valja i ne baguju neću da menjam ništa...
Edit: Messenger je 51.0.0.17.128 a facebook je 58.0.0.28.70. Za ove dve garantujem da ne troše bateriju u stand by...
Znam sta je HC nego sam na Desire S i na S3 imao problema sto nisu HC kartice htele da rade...prepozna ih telefon i sve ali ne moze da im se pristupiHC je samo High Capacity. Radice,ja imam HC od 16 GB i radi bez problema.
Znam sta je HC nego sam na Desire S i na S3 imao problema sto nisu HC kartice htele da rade...prepozna ih telefon i sve ali ne moze da im se pristupi
Ja sam imao americku verziju S3 mozda je tu bio problem...Ja sam na S3 koristio HC karticu, radila bez problema...
Podesavanja/bezbednost pa onda brisanje akreditiva, tako se to resava na soniju, pokusaj...Odkljucavam telefon pomocu pattern-a ,sada hocu da vratim na slide ali je slide zatamljeno i ne mogu da izaberem i nikako ne mogu da nadjem opciju da ukljucim to. Jel zna neko ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari