Šta je novo?

LG G3

Inace, ni nexus 5 nije mogao iste aplikacije da sacuva(1 igra je visak pa gasi). Bolje nego M8/G3 ali nije mogao sve(mnogo je ovo za 2GB ram-a).

Sa 3GB treba sve ovo da drzi u RAM-u :)

Kada je G3 izašao svi su ga pljuvali ovde mesecima zbog QHD rezolucije, a sada svi telefoni dolaze sa tom rezolucijom i niko više i ne spominje...
Čak se pojedini bune što nema više 4K telefona :D
Možda zato što se ti telefoni ne raspadaju kao što se G3 raspadao [emoji23]

Super svemocni telefon phablet dimenzija, mini ekrana, kamerom iz 2006. godine, dobro prekopiranim dizajnom zvani M8 je inace u klasi sa g4? Cenovno - potpuno.

Samo da izadje neki dobar custom rom baziran na stock MM, onda ce da pici.

Najveca zamerka za MM po meni je sto mora 6 dodira za knock kode.

Super svemocni telefon phablet dimenzija, mini ekrana, kamerom iz 2006. godine, dobro prekopiranim dizajnom zvani M8 je inace u klasi sa g4? Cenovno - potpuno.
Sa boljom baterijom, neuporedivo boljom izdradom, mnogo boljim zvucnicima, kvalitetnijim ekranom, boljim softverom. Da nabrajam jos?

Ne samo sto ima veci displej nego i vecu, 2K rezoluciju... :D

Vau, 2K popularan bas :D

apsolutno nebulozno je staviti uhd telefon 5-6 "na telefon
ko to moze da vidi, i cemu to uopste sluzi osim da zdere bateriju ?

meni ni na 55" tv-u nije potrban uhd a ne na telefonu...
glupost za medalju

Ali tv ne gledas sa 15cm razdaljine :)

Ali slazem se,2k je glupost bez premca.. Mada ljudi pisu da je potreban za VR ,ne znam sta da mislim

Aj samo napisi da je prekopiran dizajn od iPhone-a? AHAHHAHAhAHJAhAhAha

Sa boljom baterijom, neuporedivo boljom izdradom, mnogo boljim zvucnicima, kvalitetnijim ekranom, boljim softverom. Da nabrajam jos?

Jedino mogu da se složim za izradu i zvuk generalno, ovo ostalo mogu samo da shvatim kao tvoje subjektivno misljenje jer objekitivno nema nikakve sanse da bude.

A ekran nije objektivno bolji? Baterija nije bolja? Softver nije fluidniji? Budimo realni malo.

Radi li vam titanijum na external karticu?
Meni stoji
this folder is not writable

Moam da pohvalim zvuk na G3 na slusalicama,izuzetan je,i kvalitet i glasnoca,Glasniji je od Z2 i Z3.

U necemu nije,u necemu jeste.Softver je bolji,optimizovaniji na Z2,baterija neuopredivo bolja na Z2,kamere su tu negde(nisam probao video na G3)Ne vidim nikakvu prednost u qhd rezoluciji ekrana,al eto nije lose sto je veci od ovog na Z2 iako su telefoni slicne duzine.Stereo zvucnici na Z2 daju lepsi zvuk,a zvuk na slusalicama mozda bolji na G3 za malo.To je to odprilike.Mislim da kad bi se odradio speed test za pokretanje aplikacija a pogotovo za multitasking Sony bi bio ubedljiv tu.

Ljudi, jel postoji opcija na 6.0 za tinted status bar (cudi me da nije automatski?!) ? Brat me pita kako da namesti, a ja ne mogu napamet da znam, on ne zna da nadje u opcijama...

Postoji ali nemaju sve aplikacije.Guglove na primer imaju sve pa neka proveri tako.

Ljudi, jel postoji opcija na 6.0 za tinted status bar (cudi me da nije automatski?!) ? Brat me pita kako da namesti, a ja ne mogu napamet da znam, on ne zna da nadje u opcijama...

Zavisi od aplikacije, nije sve do androida - već moraju i developeri da implementiraju ...
Npr blic nema, b92 i mondo imaju, faceboook i messenger nemaju, ali se trenutno pripremaju da to srede - http://imgur.com/gallery/RVFzG/

Poslednja izmena:
E bas tako, neke imaju a neke ne, sad mi bas kaze.
Znam da moze android to sam da resava,cudi me sa nisu namestili. Meni na meizu ima bukvalno na svakoj, i gde treba i gde ne treba :-D

Moze na budzenim romovima, po defaultu nema. Mada ogroman broj developera je vec apdejtovao svoje aplikacije, domace i nisu bas tako zabrinute za izgled.

Poslednja izmena:
apsolutno nebulozno je staviti uhd telefon 5-6 "na telefon
ko to moze da vidi, i cemu to uopste sluzi osim da zdere bateriju ?

meni ni na 55" tv-u nije potrban uhd a ne na telefonu...
glupost za medalju

u potpunosti se slazem sa tobom.
a sony je sa modelom z5 premium izbacio 4k ekran...zastoooooo? :)

da možeš da gledaš 4k video... inače radi u full hd modu :)

Pa kako bi drugacije nabijali cenu, vec poznatog chipseta osim da je flagship...

Sad se treba strpeti da izadje dobar custom za G3 6.0.Cenim da nema jos nista obzirom da je tek skoro izasla sestica?

Jel koristi neko tesla unread za novu? Nikako da poprave, brojac stalno brljavi. Ako mi neko recimo viberom posalje 300 u poruci, odmah u brojacu izadje taj broj.

Vrh Dno