Šta je novo?

LG G3

Jel si radio normal ili cse flash? Ako si radio normal da li si posle toga radio hard reset? Razmisljao sam da probam MM ali posle ovog ????

edit:pretece me NightCrawler sa pitanjem.

CSC naravno i hard reset posle...Naravno da stavis MM videces koliko je bolji od najboljeg Lolipopa, sve ovo su bezazleni bagovi i krive su alikacije , a ne sistem. Posle sinocneg flash-a na lock screen-u sam imao natpis service is not available bez obzira sto sam imao uredan signal i sve...imam osecaj kao da lock screen kasni za sistemom, e da ja nikako nisam uspeo da uhvatim 4G mrezu iako imam karticu i pokrivenost...treba li neko podesavanje i sl izuzev onoga da se izabere LTE/wcdma/3G/GSm ?

Ja na to nisam ni obracao paznju (pricam za 4g mrezu) ali sad kad pomenu pogledacu da li se kaci

Inace sad uradih opet bench i rezultat je

uploadfromtaptalk1451570335876.png

Jesam bio skeptican po pitanju LGja i MM updatea ali izgleda da su se bas potrudili da ga naprave kako treba...

Poslednja izmena:
Dobar provod večeras i srećna Nova Godina svima

Da li je dostupan update preko lg pc suit-a ili samo preko rucnog flasovanja?

Dejane jel možeš da udjes u settings pa apps pa one tri tačkice pa configure apps pa app permisions? Ja kad probam da udjem tu izbaci mi gresku "package installer has stopped".

@Peca1993
Meni radi ok.

ca7b4566bd4f30d33e8683ea117161e6.jpg

Само рестартуј телефон, мени је после рестарта прорадио

Instalirao stock MM, proveo par minuta i vratio se na CyanogenMod 13. Čist Android je čist Android, za mesec dana korišćenja niti jedan jedini lag. Može LG da se trudi koliko hoće, ali ne mogu nikada da dostignu nivo na kome radi CyanogenMod.

Instalirao stock MM, proveo par minuta i vratio se na CyanogenMod 13. Čist Android je čist Android, za mesec dana korišćenja niti jedan jedini lag. Može LG da se trudi koliko hoće, ali ne mogu nikada da dostignu nivo na kome radi CyanogenMod.
kakva je procedura za vracanje na cm13 sa stock MM

Ja sam jos na Cloudy 2.5 Moze li da prodje flash na stock MM preko Lg flash tool alata?Kada sam imao G2 citao sam da sa Cloudy roma navodno nemoze da se vrati na stock preko lg flash toola.

P.S Srecna Vam Nova 2016 godina ljudi.

Ako se neko premišlja na upgrade krajnje je jednostavno uputstva i linkovi za fajlove su ovde http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/stock-d855-30b-images-kdz-flashables-t3282012/ tj. ovde http://downloads.codefi.re/autoprime/LG/LG_G3/D855/stock_partitions/30B

Ja sam radio prema gornjem uputstvu ovim koracima:
01. Skinuti 30B boot (autorepack) i system zip i stavite ih na internu memoriju. Modem nemojte skidati i flešovati jer je prijavljen problem sa istim (nema mreže, nema IMEI). Ukoliko to ipak uradite testiranja ili iz nekog drugog razloga flešnite ponovo LP verziju modema.
02. Skinuti SuperSu zip (2.65+) i stavite ga internu memoriju.
03. Skinuti Sharpening Mod 3.5 zip i stavite ga internu memoriju.
04. Reboot u TWRP, ne brisati ništa.
05. Backup boot, system, data, efs.
06. Moj telefon je bio čist stock LP root-ovan sa i instaliranim TWRP-om pa je factory reset opciono kako želite, ja nisam i sve aplikacije su mi ostale.
07. Za druge romove mora factory reset (Wipe button > swipe slider)
08. Instalirati boot and system 30B zip bilo kojim redom ja sam dodao oba pa Install button > select zip > swipe to confirm
09. Instalirati SuperSu zip.
10. Instalirati Sharpening mod 3.5 zip. Level of sharpness sam stavio 40. Ovo je obavezno! Ukoliko ne flešujete nećete moći da bootnete telefon dobićete boot error i tinu-ninu :) plavo crveno fleširanje led-a. Ako vam se to desi kao meni jer sam žurio i flešovao baš pred sam doček (download ne prelazi 60kb/s al često je bio upola od toga pa sam se načekao dok ga nije svukao jer fajlovi nešto preko 1GB) ponovo uđite u TWRP i instalirajte Sharpening mod 3.5 zip. Odčekirati kockicu kada vas pita za reset.
11. Resetovati telefon iz TWRP-a. Ako vas TWRP pita da instalirate SuperSU, kliknite No.

Prvi put kad se telefon bootovao nije bilo Root-a. Neki kažu da treba restartovati još jednom a drugi preporučuju da se SuperSu i Sharpening mod 3.5 instaliraju još jednom što sam i uradio. Cela procedura ispod 10 minuta. Uživajte u MM i Srećna Nova Godina!

Napomena: SuperSu zip se mora flešovati posle svakog factory reset ili data format. Ako nešto pođe kako ne treba posle boot-a možete probati factory reset i frišku instalaciju MM.

Evo malo i o bateriji,ja ovoliko nisam izvlačio na Lolipopu.Ići će ovo opušteno preko 4h SoT.Na Lolipopu sam u proseku imao 3.5h , 3.75h SoT.
61c6cf533b29fd2bc8530648c71d0094.jpg

d9aa4c65e25283363b1fe4d417ab404d.jpg

425fdeff53e30e3460f51fa5d1e61fe1.jpg

Vidim na XDA sus svi zadovoljni,moja iskustva za ova dva dana su isto tako.Konačno sve radi kako treba,LG se konačmo potrudio,ovako je telefon trebao da radi od kada je izbačen.

Poslednja izmena:
Odradis wipe i flesujes cyanogenmod. Ništa više. Ako ne znaš, bolje nemoj.

Ko ima twrp na LP može lako da pređe na MM i da ga rutuje

Bolje kešira nego na Lollipopu, evo stanje uz malo čačnut LMK

9b95b4b61c74eb3ada81c603b4e7934b.jpg

Poslednja izmena:
Ili ovako :D
Valjda oni sonijevci čitaju temu :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1451666084073.jpg
    uploadfromtaptalk1451666084073.jpg
    116.4 KB · Pregleda: 126
Vojkane kod mene je lp rutovan i twrp. Misliš na prelazak na MM kao što je objasnio "skydriver021" na prethodnoj strani ili na neki drugi nacin.

Sad malo se igram sa drugarovim G4,ljudi mi smo sa 6.0 dobili sve funkcije G4,sem manual moda na Cameri.
Potpuno isti telefoni softverski!!!!
Svaka čast još jednom LG,stvarno su super odradili update za G3!!!!!

Nazad
Vrh Dno