Šta je novo?

LG G3

Прелазак са једног система на други под ОБАВЕЗНО треба да буде full wipe и флеш комплетног система све партиције,лоадер, радио и сл. Каква црна Ота и чување рута и осталих глупости...Добићете франкештајн од телефона који неће да ради како треба... После инсталације чистог система поново урадити фабрички ресет па Рут па све остало коме шта треба...
Imaš uputstvo u prvom postu ili čekaj da neko izbaci root za MM.

Ovo je 5.0? Za prelazak na MM pitam :)

a3ec47e28cdc072551480f5d5372cca7.jpg
novi antutu

Ma ne, obicni rom nego su antutu promijenili, stavili nove testove, samim time i novo bodovanje.

Jos kad bi nam opisao tu sliku.
Banks gapps - nije mi vratio aplikacije sa play store
Probao kameru - soft reboot, posle toga ne može da pronadje ni jednu wifi mrezu
Settings- malo malo pa izbaci na lockscreen
Sd kartica - prijavljuje da je pokvarena ali je čita
Posle restarta telefon se ne pali dok nisam izvadio i vratio bateriju, posle se nisam više igrao već vratio backup.
Za telefoniranje može da posluži, sve ostalo je teška muka još uvek, kažu da Candy6 pravi manje problema.

Drugari da li je moguce da postavim boju LED lampice za obavestenja u boju koju ja hocu? Znam da WhatsApp dozvoljava da se bira boja, ali npr messenger hocu da postavim da bude plava i nigde to ne mogu da nadjem, kao sto bih npr Viber hteo da svetli ljubicasto. Ako neko zna neku foricu neka napise :)

Jel se desava jos nekome da se video sadrzaj iz aplikacija zaglavljuje u pozadini i da nastavi da radi kada se ugasi ekran?

Radi se o tome da svaki put kada pustim video unutar neke aplikacije (b92,blic,imdb) i kada izadjem iz tog videa on i dalje ide u pozadini.
Cak i kad ugasim ekran i dalje video nastavlja da ide i radi kao da nisam izasao iz aplikacije i kao da ekran nije ugasen...

Ima li leka ovome?

Jel se desava jos nekome da se video sadrzaj iz aplikacija zaglavljuje u pozadini i da nastavi da radi kada se ugasi ekran?

Radi se o tome da svaki put kada pustim video unutar neke aplikacije (b92,blic,imdb) i kada izadjem iz tog videa on i dalje ide u pozadini.
Cak i kad ugasim ekran i dalje video nastavlja da ide i radi kao da nisam izasao iz aplikacije i kao da ekran nije ugasen...

Ima li leka ovome?
Meni kad se to desi samo očistim recent apps I tako rešim problem.

Drugari pre nedelju dana sam uzeo G3 32GB, na njemu imam 5.0 (V20h-EUR-XX)- verziju softvera, vidim da mi je juce ponudio update preko telefona. Jel moze neko da mi kaze koji je zadnji ofcijilani update za G3 sad i da li je pametno da updejtujem, jel okej sve radi?

Treba da uzmem ovaj telefon 32 gb verzija pa samo da pitam vlasnike za misljenje o telefonu i da li vredi 300e, inace citam teme sve ali ova ima 412 strana pa da mi neko kaze iz prve ruke bio bih zahvalan ☺

Def jos malo ? 90e ? To je 30% od vrednosti g3..

Bolje malo korišćen G4 za 350 nego nov G3 za 300, jel dobra definicija :)

Naravno da ne :) novo i polovno nije isto.. Mogao si onda da mu kazes dodaj "malo" i uzmi polovan s6,moze da se nadje za ~380e

Najbolje da uzme nov g3 za 270 :) Novi android ce se sve vise prilagodjavati slabijim uredjajima. Mada jos bolje da uzme g4, u mint stanju

Za 300e uzimam novi g3 od 32 gb tako da bih voleo nov telefon da uzmem, nov g4 ispadne skoro 400, te pare nemam, mogu da biram izmedju njega i samsunga a7 pa sam mislio da je bolji lg. Da li ima nekih vecih problema ili stvari zbog kojih bi trebao da gledam nesto drugo na to sam mislio da pitam vlasnike za misljenje. Znam ja da uvek moze da se doda za bolji i uvek ce biti boljih za malo ali telefon mi treba u sto skorije vreme :)

Za 300e uzimam novi g3 od 32 gb tako da bih voleo nov telefon da uzmem, nov g4 ispadne skoro 400, te pare nemam, mogu da biram izmedju njega i samsunga a7 pa sam mislio da je bolji lg. Da li ima nekih vecih problema ili stvari zbog kojih bi trebao da gledam nesto drugo na to sam mislio da pitam vlasnike za misljenje. Znam ja da uvek moze da se doda za bolji i uvek ce biti boljih za malo ali telefon mi treba u sto skorije vreme :)
Nemoj da se uvrediš ali mislim da bi to bila čista glupost... Sačekaj Novu godinu ili malo posle i imaćeš da nađeš perfektan g4 za 350e...

Nemoj da se uvrediš ali mislim da bi to bila čista glupost... Sačekaj Novu godinu ili malo posle i imaćeš da nađeš perfektan g4 za 350e...
Slazem se. Daleko od toga da je g3 los uredjaj ali se isplati cekati. Cim se priblizi Nova godina bice ih za manje pare.

? Vi kao da ne citate postove :) oko nove godine novi g4 nema teorije da bude 350e

Promaklo im to da čoveku treba mob hitno!!!!A da čeka Jun šta će tek tada kupiti za 350 jura!!!!
Moja preporuka za nov Lg G3 32gb ja sam uzeo pre 4 meseca nov i prezadovoljan sam.G3 32gb dolazi sa 5.0 androidom iz kutije tj V20A firmvare!!!!!!

Nije bio određen. To što skorije vreme meni je Nova godina... :)
Evo oglasa npr... Citiram: "Star 20 dana, naravno bez tragova koriscenja, full kutija, rezervni poklopac, neotpakovane slusalice, sve full... sim free naravno"... Cena 350e. I to sada, možda može da se spusti još malo. Zar to nije daleko bolja kupovina?

Opet ne citate..:) "Tako da bih voleo nov telefon da uzmem " post 6173

Haha... [emoji14] Voleo bih, ne znači i uzeću. Da je rekao neću ni da razmišljam o polovnom pa ajde. Ovako može da se tumači i drugačije.. :D Ali šalu na stranu ti misliš da je bolje da uzme g3 nov a ja mislim da nije, već da je bolje da uzme g4 star ni mesec dana nego da daje tolike pare a da samo još 50e (možda i manje) može da dobije daleko bolji telefon.

Nazad
Vrh Dno