Koliko loma i djubreta ima ovaj LG u sistemu...skoro kao sljamsung..svaki servis ima svoj podservis kojeg pokrecu i guraju najmanje 2 apk-a...nije ni cudo sto ovako lose radi...bas sam se razocarao...cak i custom romovi moraju da se sredjuju i brisu...
Koristim montary rom..(probao sam i onaj koji nije apdejtovan godinu dana jer je developer prodao telefon...pisanje od developera i zajednice :/ )...nije los ali laguje i cima...to je jednostavno tako fluidnost i brzinu jednog neksusa je jednostavno nemoguce postici i ocekivati od bilo kojeg drugog telefona koliko god da je jak hardver, podsetio sam se onog laga sa S3 i S4 kad cekam sekundu ili dve da se pojavi call log ili imenik, chrome secka, cak i fantasticna NOVA launcher laguje prilikom skrola kroz vidzete to nisam video do sada, cak ni na telefonima sa MTK-a procesorima i 512 rama, ovako se ne ponasaju ni ALPHA i EXperimental romovi na GE i NEX uredjajima, telefon se greje to je takodje normalno (jezgra ne silaze ispod 45c ?!?!?), dalje CPU governor radi uzasno uvek su 2 jezgra online, servis za flip cover stalno online iako je iskljucen u podesavanjima WTF, reprodukcija videa usijava telefon (jeste jaci mkv, ali nista preterano isto i strim sa jutuba), lolipop je djubre i kao AOSP zamisli kakav je tek kao fabricki softver.. valjda ce dobiti 6.0 uskoro (ako uopste i dobije) jer ovako ne ide...
Inace sam zadovoljan trajanjem baterije (brzinom punjenja i trajanjem iste), displejom (koji je 500x bolji nego na neksusu) velicinom i osvetljenjem istoga, kamera je odlicna zaista, video neverovatan (slow i 60fps

), slot za MSD (na neksusu je sve bilo na cloud-u), zvuk u slusalicama jako kvalitetan (FLAC i SH-MM 70s), jacina zvucnika takodje, telefon je lep, deluje kvalitetno i skupo, ima dosta opreme da se kupi i poruci (neksus je imao samo silikon ZUTI ili SIVI da se kupi u Serbiji i onaj nilkin sto izguli ceo telefon ,a kosta 20e), signal je jak i stabilan (bolji nego na IP6 recimo i nex 6 nema variranja i gubljenja data protoka svaki cas i promene na 3g i slicno..odlicno), igre ne igram ali sam ga przio malo, baterija se drzi fenomenalno, osim pregrevanja nije bilo rusenja i slicno.
Videcemo dalje mada mislim da se ne mogu navici na sve ovo, mnogo sam dugo na GE i NEX telefonima...Iskopacu 1+2 ili nesto slicno...