Šta je novo?

LG G3

Evo posle par dana na V20t dužina trajanja baterija,ja sam zadovoljan!!!!

1e6f9148dda6964108771289dea46ee6.jpg

4e8889aab3ab9020e81456b29b0030ab.jpg

Identicno je i kod mene na V20u. Mreza auto, mob net uvek ukljucen, osvetljenje na 80% auto.

Evo stigao flip case,narucen preko akiexspresa.

dc6b4610a94f94d0ae72d403ad791a10.jpg

9cb41d2a026439cd1d4dd67cb2592db2.jpg

5c32be7fb0856ef66448be8f32a3cc34.jpg

Javljam utiske ovih dana!!!!!

Evo stigao flip case,narucen preko akiexspresa.

dc6b4610a94f94d0ae72d403ad791a10.jpg

Javljam utiske ovih dana!!!!!

Nije original! Koliko si ga platio ako nije tajna?

BTW ako radi isto kao original onda nema veze cija je proizvodnja. Ja ga imam od prvog dana (originalni FC) i ne bih ga menjao ni za sta na svetu, toliko sam se navikao. To je jedan od razloga sto se ne zezam sa XPOSED.

Pozz

Poslednja izmena:
Nije original! Koliko si ga platio ako nije tajna?

BTW ako radi isto kao original onda nema veze cija je proizvodnja. Ja ga imam od prvog dana (originalni FC) i ne bih ga menjao ni za sta na svetu, toliko sam se navikao. To je jedan od razloga sto se ne zezam sa XPOSED.

Pozz

Plaćen je 6 evra!!!!
Mogu ti i link da okačim.
Radi QiuckCirkle savršeno,baš mi se sviđa[emoji2] [emoji2]

da li moze link @Jaza
da li moze link za xposed koji radi sa QuickCircle @Pavlony

moze objasnjenje kako da porucim preko aliexpresa ?
koliko treba da stigne ?
kome i kada placam ?
carina ?

NightCrawler ti je okačio temu sve u njoj piše.
Meni je case stigao za 3 nedelje.Plaćaš bilo kojom Visa ili Mastercard karticom.
Nemaš carinu do 50 evra.

uf
----
ima sto strana --- malo mnogo za citanje veceras

Priznaju original racun ?
Konkretno nasao sam cenu za neki sat US $47.42 / piece

Poslednja izmena:
Jutros sam skinuo bateriju sa punjaca i uradio test..surfao sam 2 sata i 5 minuta i baterija je na 9%
Na testovima pise da moze da se koristi oko 4 sati na internet browsingu... dal li je normalno da mi tako brzo srce bateriju?

Za tri nedelje je stigla futrola.Čekam još jednu Nikonovu ona još nije stigla sad će 4 nedelja.Istog dana su naručene.

Ja kad sam govorio da najmanje mesec dana treba mene je neko ovde ubedjivao da sve stiže za dve nedelje:d

Malo sam listao temu ali nisam uspeo nesto posebno da saznam o LG G3 D858HK LTE Dual. Treba mi dobar dual sim fon pa me interesuju iskustva vlasnika ovog modela,da li da ga uzimam ili ne. Da li se poklapaju lte frekvencije sa nasim mrezama,odnosno da li je fon za nase trziste? Imam dugo lg g pro 2 i bukvalno sam prezadovoljan njime,sve radi odlicno i bez bagova. Da li vredi kupiti LG G3 D858HK dualsim,ne gledam suve specifikacije nego me zanimaju iskustva korisnika?

Za tri nedelje je stigla futrola.Čekam još jednu Nikonovu ona još nije stigla sad će 4 nedelja.Istog dana su naručene.
Ali je super sajt i ima da se izaberu dobre a jeftine stvari ali mi je frka sto se ceka najmanje mesec dana. Zaboravim sta sam narucio dok stigne i iznenadim se kad stigne.

Pozdrav svim vlasnicima G3 modela. Drugar ima G3 i non stop cmizdri kako nema signala na 3G mreži. Toliko kuka da već ne mogu da ga slušam :) Čak je i operatera zbog toga menjao. Bio je na Telenoru i non stop je imao loš signal a sada se i na mts-u isto dešava. Što je najgore ne lupa gluposti. Na istom mestu sa drugim telefonom ima mnogo bolje rezultate.

Da li je ovo neki "known issue" ili je do primerka telefona?

Sad sam tek proveravao preko pc suite i pokazao mi je da imam update na verziju T (trenutno je na H), pa me zanima, posto mi j telefon rutovan, da li mogu da radim normalno update preko lg pc suite i da li ce root ostati?

Vrh Dno