Šta je novo?

LG G3

Kad usporedim datume kernela islo je 20t,20u,20v,20w
99% je to ista stvar za razlicite regije. Flashao sam si 20w kernel da vidim malo

Možeš li da otključaš undervolt u stock kernelu?

Flešnuo sam V20W...nego me je*e sad ona 2step verification od google-a....nema odakle da izvučem kodove za sign in...totalno sam zaboravio da mi je to ****** aktivno...ima li neki način da se bajpasuje to?

Ne dobijam ni poziv ni poruku sa kodovima

EDIT: Uspeo sam da rešim ovo sa authenticatorom...

Sa ovim v20w KDZom sam dobio i T Action prečice :banana:

Poslednja izmena:
Mozda ja malo tripujem ali cini mi se da baterija na v20W bolje i duze drzi...

Sto se ostalog tice sve radi glatko, nema vise laga kao na v20h sto sam imao kod izlaska iz aplikacija direktno na home screen kao i jos nekih drugih sitnica koje nisu toliko smetale ali su bile iritirajuce

Pojavio mi as problem sa telefon u poslednjih par dana. Počeo je sam od sebe da se restartuje. Imam D855 i nikada pre toga nisam imao ovaj problem. Kada je na punjaču radi bez problema.

Onda oci uperimo prema bateriji. Srecom imas g3 koji ima odvojivu bateriju. Probaj ga opteretiti, pokreni antutu battery test ili slicno

Costa sam istraživao i dosta ljudi se srelo sa istim problemom. Probao sam factory reset ali bezuspešno. Odmah posle toga sam pomislio na bateriju. Pokrenem test pa se javim. Hvala.

Uradio sam test. Šta tačno.treba da pogledam na testu? Dobio sam poredjenje sa drugim modelima i ocenu 3468.

Super... Ponovo žuta fleka, na potpuno istom mestu kao i pre... Na 6 meseci... Opet u servis...

Da li je moguće da imam probam sa restaetovanjem telefona zbog firmwere update-a?

Da.. Bilo je par javljanja i kod z3 i navodno m8,ali uglavnom su problematicni g2 i g3.

Ako nemas garanciju mozes da probas. Svakako izvadi bateriju i pokusaj. Naravno na sopstvenu odgovornost :) Ako imas garanciju, nosi i ne razmisljaj :)

Мог кум на g2 има жуту линију нон стоп, иако је фон баш хладан линија је ту, нон стоп. Линија дебљине штапића и дужине типа 2 центиметра. Ја хвала Богу на м8 и када је жестоко загрејан нема ништа.

Da li je moguce da mi je zbog novog update-a telefon poceo da se restartuje? Zanima me da li je to ili je mozda baterija, buduci da radi normalno na punjacu.

Da li je moguce da mi je zbog novog update-a telefon poceo da se restartuje? Zanima me da li je to ili je mozda baterija, buduci da radi normalno na punjacu.

Koji si update stavio? I kako? Jesi li iz TWRPa radio flešovanje ili preko LGFlashToola?
Ja na V20W nemam nikakvih problema

Koji si update stavio? I kako? Jesi li iz TWRPa radio flešovanje ili preko LGFlashToola?
Ja na V20W nemam nikakvih problema

ja sam na V20u, dobio sam ga kao redovan update, jer mi tada nije bio root-ovan telefon. Posle toga je poceo da se restaruje sam od sebe, koliko sam shvatio obicno kada baterija padne oko 70%. Posle restarovanja baterija nekada zna da se smanji i za 20%. Bio sam po servisima danas i rekli su mi da je najverovatnija baterija. Telefon je star godinu dana.

Kako ce to da resi problem?

Ja sam mnogo zadovoljniji baterijom na v20w....plus u odnosu na v20h na kom sam bio ranije cini mi se i da je fluidniji...

Nazad
Vrh Dno