Šta je novo?

LG G3

To znači da če G4 Pro tema biti najposećenija i tema sa najviše komentara na forumu kao G2 :D
Samo ako cena bude korektna ...
Ma joj. 5.2 do 5.5 max. Sve ostalo je preveliko. Nexus 6 dimenzije su to a on je preeevelik doslovno. Ako im je isprika veličine i jača baterija onda ajde de ali ako ustraju na 3000 neka ga ni ne izbacuju. Komotno stane sve u 5.2

Ma kakvi - trenutno koristim uređaj od 5.7" inča i opušteno može i 6" da se koristi...

Kad mogu oni minijaturni azijati da koriste telefone te veličine, možemo i mi :)

Bogami da LG na G3 nije ovako dobro iskoristio prostor mislim da ne bi ni 5.5 inca uzeo, meni je bar to previse, to je jedan od razloga sto sam se opredelio za LG...

Nego, bilo je vec reci o tome, trenutno imam iGO Primo, od uvek mi je iGO bio pouzdan, ali na G3 radi uzasno, 3 frejma po sekundi :), jel postoji neko resenje za ovo, nisam video novi iGO(ja imam neki iz januara 2015.) ili neki drugi program koji je isto pouzdan?

Valjda je problem zbog 2K rezolucije. Here mape, besplatne na Play Store-u, odlicno rade. Probaj.

Uh, ove Here mape jako dobro izgledaju i rade odlicno, nadam se samo da je preciznost ulica i brojeva kuca kao na iGO ako jeste onda je ovo jako dobro... Nije mi jasno kako je besplatno :)

Koristim ih vec 6 meseci, bez greske, kad odaberes tacku A i B ako je moguce dobijes i vise ruta (sa kilometrazom i odokativnim vremenom), pa biras svajpom neku od njih. Nije ni meni jasno kako su besplatne, Nokija ih razvija.

Koristim Sygic navigaciju.. lepo izgleda..tacna je.. off mape itd.

Ne morate da KUPITE mape.. jednostavno skinete mape koje vam trebaju.. imate 7 dana trial verziju i on vas kasnije pita posle 7 dana da ih kupite. Ima trik: Kada prodju tih 7 dana, a treba vam recimo mape .. samo promenite datum na telefonu na dan koji ste imali TRIAL verziju. Probajte i ustedite kintu. :*

Koristim Sygic navigaciju.. lepo izgleda..tacna je.. off mape itd.

Ne morate da KUPITE mape.. jednostavno skinete mape koje vam trebaju.. imate 7 dana trial verziju i on vas kasnije pita posle 7 dana da ih kupite. Ima trik: Kada prodju tih 7 dana, a treba vam recimo mape .. samo promenite datum na telefonu na dan koji ste imali TRIAL verziju. Probajte i ustedite kintu. :*
a možeš isto da skineš HERE ili IGO koja je još bolja i ne moraš da se sluzis trikovima [emoji1]

Root-ovao sam fon pre par dana i sve je bilo u redu, skinuo root checker i on potvrdio, posle sam skinuo neki mod za kameru gde je bio fajl (media_profile.xml) i overwrite-ovao stari i uradio reboot kad ono nece da se bootuje, koliko sam shvatio po citanju o problemu, brickovao sam i pokusavao da ga unbrickujem al nisam uspeo, kad ga povezem u device manageru ima zuti uzvicnik i kaze ''device cannot... (code 10)''. Kako ovo da resim? Probao sam i reset preko recovery-ja ali je isto

Imaš twrp? Ako imaš proveri da li su dobre dozvole na tom fajlu. Ili ga obriši / vrati default (ima fajl menadžer u twrp). Ako ništa ne pomogne možeš da flešuješ kdz kao normal flash, trebalo bi sve da ostane od podataka, samo da prepiše sistemsku particiju (i boot i ostale ali tebe system zeza)

Ugasio sam telefon sa 13% baterije i stavio na punjenje. Stisnuo power dugme i prikazao je 16%, upalio ga i sad imam 37%. Objašnjenje? :D

Ultra fast charging? :D

Nije to, nešto je sa baterijom ili delom zaduženim za očitavanje. Čekam rešenje [emoji14]

ala prži. jesi li palio OS monitor da vidiš da li je neka aplikacija zabola CPU?

Igrao Angry Birds oko pola sata, ovo je bila temperatura posle...
7e91829524f44b64a00e6dc55dc89c5c.jpg

A telefon je bio osetno topliji... Ne znam kakav bude na 70 stepeni... [emoji2]

Poslednja izmena:
Koristim Samsung galaxy s3 vec 3 godine, i u zadnje vreme poceo je malo da baguje,... Imam u planu da kupim ovaj telefon pa da cujem neke utiske? Meni treba elefon samo za surfovanje internetom i da ne baguje jer nemam zivce za bagovanje )

iako je navijac pogresnog kluba moram mu pomoci :)

za bez bagova juri htc m8. ima da surfujes netom srecan i sa uzivanjem da gledas youtube klipove.

Kakva je situacija sa xposedom sad? Jel i dalje treba gimnastika da se radi i jel i dalje ima problema ili su ga ispeglali za 5.0?
Ne bih opet da upadnem u boot loop kao što mi se već jednom desilo

Evo malo pre se o5 zagrejao i upalio sam OS monitor.... Pise da McAfree Security zauzima od 38 do 47%. Moguce da zbog njega greje? Video sam na netu da neki likovi odma obrisu antivirus programe... Stavi mislite o tome?

Briši sve te klinere i anti virus programe...

Ne vredi, treba kao Epl da pobrišu sve sa marketa jer očigledno ljudi i dalje koriste ta ******.

aj sad grujo objasni kolegi panteliću da je to kod LGa sistemska aplikacija koja ne da ne može da se obriše nego ne može ni da se disableuje :D

Vrh Dno