Šta je novo?

LG G3

Ako ne gresim, zar to nije u pitanju poznati Android 5.0 Lollipop Memory leak bug koji nije specifican samo za lg vec za sve one koji su na androidu 5.0, a koji je fiksiran u verziji lollipop 5.1 koju ima G4, dok nazalost nadogradnje na 5.1 jos nema za g2, g pro 2 i g3, a kada ce i da li ce biti jos se ne zna.

Da li ima neko ko je to mozda resio sa ovim?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thetonyp.fixlollipopmemoryleak&hl=sr
nije to to. leak se vidi po tome što kad gledaš running apps system raste sve više i više, ovde je to ok, drži se tu do 1 GB otprilike i ne ide preko toga (možda neki kratki izleti ali se vrati). ovde mi odjednom obriše SVE keširane aplikacije. pa imam recimo 1.2 GB prazne memorije koja ne služi ničemu.

a ni taj modul nije ništa pomagao jer je (makar na nexusu) memorija curila na sve strane, taj je zapušavao možda jednu rupu od 100.

Javi kako je na stocku kad se nakanis da ga flešuješ. Da, desava mi se to isto, kao sto vec znas, na GloudyG3 2.3 ali nisam primetio da mi sad nesto ludacki reloaduje aplikacije.
sve mi više liči da se taj bug dešava baš kad uđeš da vidiš koliko imaš keširanih app. ni ja nisam primetio da u radu stalno reloaduje, ali kad uđem tamo i prikaže no running apps tad stvarno sve obriše. mada i u running kad uđem za neke piše restarting a imam preko 1 GB free.
stock 20h je tu držao u kešu redovno 500 600 700 800 mb, kako kad, klasika za 5.0 android. videću da ga vratim za vikend.

Jel ima neko problem da mu ne radi cirilica? Koristim default tastaturu, ubacio sam u opcijama i srpski i prepoznaje ga pri selekciji ali nece da promeni layout...

koliko kod vas drzi zauzetost rama kod mene je to oko 2GB LG G3 sa 3GB rama a tel je nov nista jos posebno instalirano samo par aplikacija da li je to normalno i moze li se spustiti zauzetost rama
da li radi LTE kod nas na G3 Dual-LTE D858HK modelu jos nisam imao prilike da probam

Poslednja izmena:
Gde gledaš to? Pošto ne prikazuje svuda isto. Gledaj u settings/apps/running, to je merodavno. Možeš i screenshot da okačiš.

Evo ti kod mene. Whatsapp restarting sa 1.3 GB free :D

Screenshot standardno, power + vol down. Jednim prstom :)

da3980ac0fd7ce1d06fa0569fd9497b4.jpg

meni je telefon došao sa prvom verzijom kitkata, v10a. nikad ništa gore nisam video u životu, ne mogu da shvatim da je neko to svojevremeno plaćao 400-500€. posle sam prešao direktno na 20h lollipop i on radi mnogo bolje. ne znam kakve su verzije između.

misliš na ovaj
138 HKG/HONG KONG V20d LGD858HK 1.11 GiB
još samo kada bih znao da flešujem:type:
šta kažeš za obnaj screenshot gore kako da oborim ram

2 GB rama odlično ok ako tako kažeš ja mislio puno vuče, uzgred imam i Nexus 5 pa poredim na dosta stvari Nexus brže otvara i manje rama vuče

Nema šta manje da vuče, ram i treba da se puni do vrha. Što više app da drži u pozadini

misliš na ovaj
138 HKG/HONG KONGV20dLGD858HK1.11 GiB
još samo kada bih znao da flešujem:type:
šta kažeš za obnaj screenshot gore kako da oborim ram
Da mislim da može taj.
Ovde imaš kako se flešuje: http://cafe.mobil.hr/threads/79737-LG-G3-D855-RUČNA-NADOGRADNJA-SOFTWARE-a-i-ROOT-anje-TUTORIAL?

Kdz ubaciš taj tvoj, drajver i softver imaš na ovom linku

Kad staviš LP imaš ovde npr neku listu šta sve sme da se briše http://www.usoftsmartphone.com/t297232.html. Na to dodaš McAfee, MLT, dual window... Trebalo bi da imaš više rama posle toga. Nexus će svakako ostati brži, tu nema pomoći.

Pa šta znam, ja bih... Kitkat mi je stvarno očajno radio

Izašao CloudyG3 2.4... :)

Fixed weather animation
Fixed low notification sound
Fixed F400 sms delay
Added option to keep screen off when receiving sms
Added SmartNotice in Aroma
Added support for LS990/VS985
Completely UI improvement
Used G3 Cam instead for better stability
Many changes and bugs fix that I cant remember

Poslednja izmena:
Kako se menjaju ikonice na ovoj djavolskoj glim lite aplikaciji? Instalirao sam app ali mi je dugme app drawera belo a vidim da medju ikonicama ima i drugih boja pa hocu da promenim ali mi ne uspeva

Kako se menjaju ikonice na ovoj djavolskoj glim lite aplikaciji? Instalirao sam app ali mi je dugme app drawera belo a vidim da medju ikonicama ima i drugih boja pa hocu da promenim ali mi ne uspeva
Promenis samo temu tamo u postavkama ekrana
Edit/ A skapirao sam sta pitas, mislim da to ne moze na stock launcheru.
Ja presao na nova launcher smorio me stock, cak mislim da je nova fluidniji

Poslednja izmena:
Dobar ovaj novi cloudy. Power meni još uvek nije sa G4 ali je promenjen. Boji navbar u skladu sa aplikacijom, ne ubija keširane aplikacije :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1435436915559.png
    uploadfromtaptalk1435436915559.png
    271.4 KB · Pregleda: 185
Dobar, dobar. Na prethodnom je dreždalo po giga ipo prazno.
uploadfromtaptalk1435445880182.png

Uključi u novi aggressive desktop, pod advanced :)
Desi se i sad da bleji nešto mnogo praznog ali izgleda da nema više taj glupi bug da briše sve cached kad otvorim taj deo. I jel ovo promenjen font? :) sad je roboto, mislim da pre nije bio on

Ukljucio sam to sad u Novi, ali nikada nisam imao redraw ni na jednom launcheru, neka ga ukljucen da ne dozivim prvi put, leba ne jede.

Moguce da je promenjen, mislim da je bio neki slican ranije, pa nije odmah uocljiva razlika. Inace, sve je nekako utegnutije na ovoj verziji, malo smanjeno i bolje poredjano/spakovano, sto se teksta i slova tice, barem u settingsu kad se pogleda. Fin update 2.3->2.4.

I da, zvuk notifikacija je pojacan, tj. vracen u normalu. :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno