- Učlanjen(a)
- 12.01.2002
- Poena
- 1,180
nije to to. leak se vidi po tome što kad gledaš running apps system raste sve više i više, ovde je to ok, drži se tu do 1 GB otprilike i ne ide preko toga (možda neki kratki izleti ali se vrati). ovde mi odjednom obriše SVE keširane aplikacije. pa imam recimo 1.2 GB prazne memorije koja ne služi ničemu.Ako ne gresim, zar to nije u pitanju poznati Android 5.0 Lollipop Memory leak bug koji nije specifican samo za lg vec za sve one koji su na androidu 5.0, a koji je fiksiran u verziji lollipop 5.1 koju ima G4, dok nazalost nadogradnje na 5.1 jos nema za g2, g pro 2 i g3, a kada ce i da li ce biti jos se ne zna.
Da li ima neko ko je to mozda resio sa ovim?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thetonyp.fixlollipopmemoryleak&hl=sr
a ni taj modul nije ništa pomagao jer je (makar na nexusu) memorija curila na sve strane, taj je zapušavao možda jednu rupu od 100.
sve mi više liči da se taj bug dešava baš kad uđeš da vidiš koliko imaš keširanih app. ni ja nisam primetio da u radu stalno reloaduje, ali kad uđem tamo i prikaže no running apps tad stvarno sve obriše. mada i u running kad uđem za neke piše restarting a imam preko 1 GB free.Javi kako je na stocku kad se nakanis da ga flešuješ. Da, desava mi se to isto, kao sto vec znas, na GloudyG3 2.3 ali nisam primetio da mi sad nesto ludacki reloaduje aplikacije.
stock 20h je tu držao u kešu redovno 500 600 700 800 mb, kako kad, klasika za 5.0 android. videću da ga vratim za vikend.