Šta je novo?

LG G3

Da zaboravih i to za zvuk, sad sam siguran da nisam umislio kada mi je na prethodnoj verziji bio tih :)

Jeste, sitnije nekako deluje font.
I čini mi se da system manje rama zauzima mada je još rano, tek par sati radi.

Edit: ipak isto kao pre, ode stoka već na 1 GB :D

Poslednja izmena:
Ako vas ne mrzi, pitanje za vas koji ste stavili CloudyG3 2.4
da li bi mogli da napisete sta se dobija, a sta eventualno gubi ovim romom u odnosu na stock lollipop 5.0.
znaci koje su prednosti, a koje mane. Hvala.

Da li se promenilo nesto povodom Quick Circle futrole za G3?:) Odnosno da li je bilo koja radnja dobila original? (ako neko zna)

Ima original quick case. Pisite Vip-u korisnickom servisu. Navedite podatke,i zvace vas kad stigne kod vas u poslovnici. Cena 2500 din. Original 100%

Upravo tako, išao i ja kod njih onaj dan ali za DOT za M8,samo što je ona 4500 kod njih.. :)
Isto mi rekao dečko da poručiš kad stigne zovu te, kažeš u koju poslovnicu da te sačeka i pokupiš...

da li neko ima LG g3 Dual i da li je dobio OTA lollipop ili ste flesovali ručno, ako jeste kako je prošlo sve i kako da znam sa sajta gde skidam koja verzija softvera je za 32 GB a koja za 16 GB

Ima original quick case. Pisite Vip-u korisnickom servisu. Navedite podatke,i zvace vas kad stigne kod vas u poslovnici. Cena 2500 din. Original 100%

Pisao, cekam odgovor :).
2500 je vise nego ok cena za to. Pogotovo kada se pogleda cena na amazonu/ebayu + postarina.

da li neko ima LG g3 Dual i da li je dobio OTA lollipop ili ste flesovali ručno, ako jeste kako je prošlo sve i kako da znam sa sajta gde skidam koja verzija softvera je za 32 GB a koja za 16 GB
Skini LG PC Suite sa oficijalnog sajta i tu odradi update na lollipop.

Poslednja izmena:
nece da mi poveže telefon sa lg pc suite ako moze link za lg pc suite za G3 Dual LTE 858HK na sajtu LG nema za njega

Mislim da su sama ta merenja jacine glupost. Ono sto je bitno je subjektivni osecaj napolju (gde ekran dolazi do izrazaja). Dakle merenje da li je napolju vidljiv i na kom osvetljenju. Npr. ovde ce neko pomisliti da je G3 bolji zbog vise nits, a bas zbog kontrasta se napolju ne vidi a S4 vidis perfektno sve... I opet coating ekrana je uvek jako bitan, a to svaki uber mega test ekrana zanemari...

Iskreno kad sam ga uzimao, procitao sam da se napolju, po suncu, vidi slabije nego G2. U praksi, nisam to primeti, deluje mi isto, ako ne i bolje :p

Mislim da su sama ta merenja jacine glupost. Ono sto je bitno je subjektivni osecaj napolju (gde ekran dolazi do izrazaja). Dakle merenje da li je napolju vidljiv i na kom osvetljenju. Npr. ovde ce neko pomisliti da je G3 bolji zbog vise nits, a bas zbog kontrasta se napolju ne vidi a S4 vidis perfektno sve... I opet coating ekrana je uvek jako bitan, a to svaki uber mega test ekrana zanemari...
G3 je ocaj napolju, a ni na S4 nije bas sjajno. Cesto sam imao problema sa time dok sam koristio S4.

Ne kazem da je S4 sjajan vec da ljudi mogu pogresno protumaciti naspram ovih rezultata. S4 je zmaj za sunce naspram G3, ali da ima i mnogo boljih, ali je razocaravajuce da se G3 ne vidi napolju, a flagship je...

Ja na suncu vidim sasvim ok, da li si uporedjivao tvoj telefon sa drugim G3-ojkama, mozda ti je ekran tamniji jer se secam da si rekao da ti ni unutra nista ne vidis ako ti nije na 100%...

Ne kazem da je S4 sjajan vec da ljudi mogu pogresno protumaciti naspram ovih rezultata. S4 je zmaj za sunce naspram G3, ali da ima i mnogo boljih, ali je razocaravajuce da se G3 ne vidi napolju, a flagship je...

Rekao si da se na S4 vidi perfektno sve pa zbog toga odgovorih.

Ja na suncu vidim sasvim ok, da li si uporedjivao tvoj telefon sa drugim G3-ojkama, mozda ti je ekran tamniji jer se secam da si rekao da ti ni unutra nista ne vidis ako ti nije na 100%...

^ +1

Ja stvarno ne vidim neku razliku u odnosu na druge telefone. Ne kazem da je nema, ali poenta je da je to daleko od toga da je jedan upotrebljiv a drugi ne.

Da razjasnim sta sam hteo reci - G3 se i pri malom suncu jedva vidi, dok S4 se vidi super. Pri jacem suncu na S4 mozes da razaznas sta treba bez muke, sa G3 ja ne vidim apsolutno nista vec treba rukom da zaklanjam da bih video.

@VladaP85 mislio sam unutra na 100% auto, ako smanjim ispod toga onda indoor stvarno preslabo za moje potrebe (navikao sam na iPhone i iPad-ove). Ekran mi nije tamniji, uporedjivao sam sa jos par primeraka i u poslovnicama i uzivo i uvek je identicno osvetljenje (golim okom nisam primetio razliku, merio nisam posto uredjaj nemam).

@micko meni na suncu se iPhone 4S i 5, a naravno i iPad uredjaji mnogo bolje vide cak na oko 70% naspram G3 na 100% (manual, a ne auto). A za moj primerak napisao sam gore - nije jedini G3 koji sam drzao indoor i outdoor u rukama... :)

Poslednja izmena:
Nije G3 bas toliko taman napolju ali kad ga uporedis sa Iphone 5 verujem da ti je pretamno.

Nazad
Vrh Dno